nane Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 cześć :loveu: fajne zdjątka ;) a Jacky w okularach wygląda jak macho :razz: Quote
Dagusia1992 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 i co doczekał się pana w okienku?:P heh Quote
Kincia Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Dagusia1992 napisał(a):i co doczekał się pana w okienku?:P heh Przegapil pana haha :D Dopiero sie skapl jak zadzwonil domofonem xD nane napisał(a):cześć :loveu: fajne zdjątka ;) a Jacky w okularach wygląda jak macho :razz: No wkoncu tu dotarla:loveu: No macho z niego nie pogadasz :D Quote
Dagusia1992 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 heh może zapatrzył się w jakąś sunie za oknem i nie dostrzegł pana:P Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A Jacky czeka na pana w okienku :D A co tam Deisy porabia:loveu: ? I kotek poszedl znow na impre :D:D? Aaa... Daisy teraz zaczepia żeby sie z nią bawić piłeczką:lol: poszedł... teraz kwiecień to kotki sie "marcują":p Quote
BlackSheWolf Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 hey:D przepraszam ze dawno mnie tu nie bylo :D a fotki fajne :D no i widze co kupilas :D hihi :P bo w smsie napisalas ze jakies rzeczy a ja biedna nie wiedzialam co :D a ja lubie wszystko wiedziec <lol> a Jackiemu ladnie w tych okularkach :D dobrze ze moj kleksiu to pies bo by sie jako suczka juz dawno zakochal w twoim psiaku :D Quote
Loona Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Skąd jesteś? :) Masz jakieś nowe zdjątka Jackiego? :) Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Dagusia1992 napisał(a):heh może zapatrzył się w jakąś sunie za oknem i nie dostrzegł pana:P A moze :D Chcociaz ciemno bylo :D:D Pati i Daisy napisał(a):Aaa... Daisy teraz zaczepia żeby sie z nią bawić piłeczką:lol: poszedł... teraz kwiecień to kotki sie "marcują":p To maly lobuziak:loveu: Hehe to dlatego tak wychodzi sobie :D:D Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 butterfly15 napisał(a):hey:D przepraszam ze dawno mnie tu nie bylo :D a fotki fajne :D no i widze co kupilas :D hihi :P bo w smsie napisalas ze jakies rzeczy a ja biedna nie wiedzialam co :D a ja lubie wszystko wiedziec <lol> a Jackiemu ladnie w tych okularkach :D dobrze ze moj kleksiu to pies bo by sie jako suczka juz dawno zakochal w twoim psiaku :D No wkoncu dotarliscie :D:D Jak by Kleksik byl dziewczynka to wkoncu by znalazl sobei jacky jakas sunie w swoim wzroscie a nie wieksze :D:D Loona napisał(a):Skąd jesteś? :) Masz jakieś nowe zdjątka Jackiego? :) Ja jestem z Wielunia woj Łodzkie :D:D No jakies sie znajda wstawie pozniej ale starsze bo Jack jest na dzialce i jak porzyjedzie to bedzie znowu ciemno :P:P Quote
Kincia Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Dobra dam nowsze fotki :D:D Pozniej postaram sie dac jakies starocie :D Czyli jak byl maly :D:D ^^ Zmeczony po dzialce.... I dzisiejsza.... Przeciaga sie a teraz chrapie na parapecie :D No wpadac tu :placz: :placz: :placz: I w ogole skasowaly sie posty alkbo nieiwem bo niema ;/ I dogo sie tnie :angryy: Quote
Kincia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Haha znalazlam jakas hustke na dzialce i mu zawiazalam :D:D I przyszedl tak do domu hihi :D:D Quote
Kincia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Hehe :D Fajnie znikaja mi posty ;/;/;/!!!! Quote
Dagusia1992 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 no coś ostatnio wogóle dogo szwankuje;/ Quote
Pati i Daisy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha znalazlam jakas hustke na dzialce i mu zawiazalam :D:D I przyszedl tak do domu hihi :D:D taaa:eviltong: przyznaj sie Kinga, to pewnie Twoja hustka z Kubusia:cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a): ojjj, jak on słodko tu śpi :angel: :B-fly: PS. mamy podobny kocyk;) będziesz go mogła zobaczyć na dzisiejszych fotach:cool3: (których jeszcze nie ma:diabloti: ) Wymiziaj Jackiego ode mnie i od Daisy:cool3: Pozdrawiamy!;) Quote
Kincia Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 No dobra przylapalas mnie haha :D:D W ogole rzadko tu jestem bo sie wolno laduje ;( Wpadne zaraz:) Quote
Dagusia1992 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Kinguś się przyznała xD hah kurcze te znikające posty mnie dobijają ;/ Quote
Dagusia1992 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 a ja wiem jak zobaczyć wszytskie posty te co "znikneły" tez xD wystarczy wejsć w odpowiedx i zobaczyć tam niżej archiwum :cool3: Quote
Kincia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 maartucha napisał(a):heeeloow:D Co tam u Was?:) A dobrze :D Tylko dogo mnie wkurza :D:D Matinka napisał(a):Witam......... Witam :) Dagusia1992 napisał(a):a ja wiem jak zobaczyć wszytskie posty te co "znikneły" tez xD wystarczy wejsć w odpowiedx i zobaczyć tam niżej archiwum :cool3: OO :D:D Fajnie Dagus jaka ty madra :D:D Quote
Dagusia1992 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 no a jak:P heh troszke główką trzeba ruszyc :D Quote
Kincia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no a jak:P heh troszke główką trzeba ruszyc :D Haha no a jak :D:D Quote
Dagusia1992 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 siedzi na forum a na gg to juz nie napisze:P heh nie no zart xD kiedy 2 etap twojego konkursu? Quote
Recommended Posts