Kincia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 BlackSheWolf napisał(a):matko ale Jacky w porownaniu do mojego Kleksia na tej fotce jest chuuudy... :O :D Jacky trzyma dietke hehe zartuje :) Poprostu duzo biega i ma dobra przemiane materi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cambel napisał(a):Przyszłam się przywitać - bry! :cool3: Witam :D:D Quote
dadiii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 u ciebie tak wesolo duzo ludzi a u nas swieci pustkami :/ Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dadiii napisał(a):u ciebie tak wesolo duzo ludzi a u nas swieci pustkami :/ U nas tez czasami takie pustki ;/ Ale dzis sie nawet rozkrecilo :D:D Quote
dadiii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no widisz jak masz fajnie no woesz u mnie takie pustki to normalka :/ Quote
Kasia_zg Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witanko :D I My zagladamy i foteczki slodkie podziwiamy aaa i tulaski zostawiamy:loveu: :calus: Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dadiii napisał(a):no widisz jak masz fajnie no woesz u mnie takie pustki to normalka :/ Musisz tez odwiedzac innych :) Kasia_zg napisał(a):Witanko :D I My zagladamy i foteczki slodkie podziwiamy aaa i tulaski zostawiamy:loveu: :calus: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dadiii napisał(a):no i jak tam u was pogoda co??? Brzydko zimno i pada :placz::placz::placz: Quote
Kincia Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dadiii napisał(a):a u mnie troszke pochmurno Ja dziekuje z taka pogoda :(:( Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Witam :) Teraz troche sloneczko wyszlo ale nie jest az tak goraco :angryy: Dam jedna foteczke :D Lece poodwiedzac wasze galerie :) Quote
BlackSheWolf Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 hihi ale Jacky ma już siwą bródkę :D no mój też ale mój ma już 9 latek ;p a u mnie pogoda jakaś dziwna... raz pada, póżniej słońce, znowu pada itd :/ Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 BlackSheWolf napisał(a):hihi ale Jacky ma już siwą bródkę :D no mój też ale mój ma już 9 latek ;p a u mnie pogoda jakaś dziwna... raz pada, póżniej słońce, znowu pada itd :/ No siwy staruszek z niego :DU mnie tak samo z ta glupia pogoda !!!!! :( Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witamy! :multi: Śliczne foteczki! Ślicznego psiuńka :):loveu: :loveu: :loveu: U nas też pogoda okropna:shake: POZDRAWIAMY! :* Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Witamy! :multi: Śliczne foteczki! Ślicznego psiuńka :):loveu: :loveu: :loveu: U nas też pogoda okropna:shake: POZDRAWIAMY! :* Jezu chyba mam zwidy :crazyeye::crazyeye: Wkoncu wrocilas do nas :multi::multi::multi: Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezu chyba mam zwidy :crazyeye::crazyeye: Wkoncu wrocilas do nas :multi::multi::multi: TAK!!!!!!:multi: (w końcu poszłam po "rozum do głowy":evil_lol: ) I zapraszamy do nas dzisiaj na foteczki :) (ale później:evil_lol: ) Aaaa... Kingo zapomniałabym.. jak tam kasa na yoreczka? :p Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):TAK!!!!!!:multi: (w końcu poszłam po "rozum do głowy":evil_lol: ) I zapraszamy do nas dzisiaj na foteczki :) (ale później:evil_lol: ) Aaaa... Kingo zapomniałabym.. jak tam kasa na yoreczka? :p No wkoncu :D:D Pewnie ze przyjde :):) A kasy na yorka nie ma :shake::shake: Nie zbieram narazie :( rodzice sie nie zgadzaja to kupuje za ta kase aparat :( Ale jest szans ze po 18-nastce brata on by kupil bo mu sie yorki spodobaly :cool3::cool3: Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu :D:D Pewnie ze przyjde :):) A kasy na yorka nie ma :shake::shake: Nie zbieram narazie :( rodzice sie nie zgadzaja to kupuje za ta kase aparat :( Ale jest szans ze po 18-nastce brata on by kupil bo mu sie yorki spodobaly :cool3::cool3: No to sie ciesze :) ojej :( no to namawiaj brata! :lol: albo lepiej rodziców :evil_lol: A jakieś plany na wakacje? :cool3: Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):No to sie ciesze :) ojej :( no to namawiaj brata! :lol: albo lepiej rodziców :evil_lol: A jakieś plany na wakacje? :cool3: Ale by bylo super :loveu::loveu::loveu: Wlasnie nie mam nic zaplanowane :D Moze sie trafi cos :D A ty gdzie sie nad morze wybierasz :)? Tez bym chciala nad morze :-( Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ale by bylo super :loveu::loveu::loveu: Wlasnie nie mam nic zaplanowane :D Moze sie trafi cos :D A ty gdzie sie nad morze wybierasz :)? Tez bym chciala nad morze :-( Do Ustki, albo może do Krynicy... rodzice mówią, że wsiądziemy w samochód i pojedziemy, gdzie pojedziemy :diabloti: Najważniejsze, że Daisy z nami jedzie:multi: z tego sie bardzo ciesze :multi: Jak chcesz możesz z nami jechać:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witamy:loveu: ...zagladamy na chwileczke i zostaiwamy gorace tulaski Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Do Ustki, albo może do Krynicy... rodzice mówią, że wsiądziemy w samochód i pojedziemy, gdzie pojedziemy :diabloti: Najważniejsze, że Daisy z nami jedzie:multi: z tego sie bardzo ciesze :multi: Jak chcesz możesz z nami jechać:eviltong: Moge? Ja bardzo chetnie :multi::multi::multi::loveu: Kasia_zg napisał(a):Witamy:loveu: ...zagladamy na chwileczke i zostaiwamy gorace tulaski Dziekujemy :loveu::loveu: Jutro sobota :cool3::evil_lol::loveu::loveu: Quote
dadiii Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dziedoberek!!!!! wlasnie wrocilam z kielc tam byla piekniusia pogoda do ok. 16 potem juz zaczelo kropic jak dojechalam do belka to istna ulewa :/ Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 dadiii napisał(a):dziedoberek!!!!! wlasnie wrocilam z kielc tam byla piekniusia pogoda do ok. 16 potem juz zaczelo kropic jak dojechalam do belka to istna ulewa :/ U nas rano bylo ladnie a pozniej :(:(Jutro o 15 jade na 18-nastke kuzynki i wroce dopiero w niedziele wieczorem :DJack oczywiscie z nami tylko Tigerek zostanie sam :( Musze mu dac zarcia :DWkoncu to tylko jedna noc :)Pozegnam sie z wami jutro :D Quote
Recommended Posts