Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):AgatuŚ sprobuj :D :D :D :( moze sie uda... wruciałam a nikogo niema :( Ja jestem :P Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tak sie zastanawiałam... możebysmy sie spotkały... :cool3: no przecierz są wakacje... :cool3: może byście do mnie (i do Misia) przyjechały... :cool3: Np. Ja i Bblue jestesmy z okolic Gdańska :cool3: Agata_B jest z okolic Poznania :cool3: Kinga niewiem... Ale fajnie by było.... :cool3: Ja bym wzieła Misia... Bblue Scoobiego... Agata Zuzie... Kinga Jackiego... ...wprawidzie to jest troche nierealne żebysmy sie spotkały... ...ale warto pomarzyc xD :cool3: Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Tak sie zastanawiałam... możebysmy sie spotkały... :cool3: no przecierz są wakacje... :cool3: może byście do mnie (i do Misia) przyjechały... :cool3: Np. Ja i Bblue jestesmy z okolic Gdańska :cool3: Agata_B jest z okolic Poznania :cool3: Kinga niewiem... Ale fajnie by było.... :cool3: Ja bym wzieła Misia... Bblue Scoobiego... Agata Zuzie... Kinga Jackiego... ...wprawidzie to jest troche nierealne żebysmy sie spotkały... ...ale warto pomarzyc xD :cool3: Ja mieszkam w Wieluniu wiec do Gdanska mam z 500 km :placz::placz::placz: Chcialabym sie spotkac ale kto mnie zawiezie na kilka godzin tak daleko :(:( Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):a w jakim to województwie?? Łódzkie.... Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 to wsiadasz w pociąg z jackym jedziesz do gdanska Oliwy ja czekam na was z misiem na peronie i wszyscy sa happy :D :D Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):to wsiadasz w pociąg z jackym jedziesz do gdanska Oliwy ja czekam na was z misiem na peronie i wszyscy sa happy :D :D Haha zeby to bylo takie proste :D:) Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Jest proste- zahaczcie o Elbląg po drodze;) Hehe :) Dobra ja spadam :( Humor jak zwykle do BANI !!!! :-( Papa:* Quote
Guest Agata_B Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Asia&Misia']Tak sie zastanawiałam... możebysmy sie spotkały... :cool3: no przecierz są wakacje... :cool3: może byście do mnie (i do Misia) przyjechały... :cool3: Np. Ja i Bblue jestesmy z okolic Gdańska :cool3: Agata_B jest z okolic Poznania :cool3: Kinga niewiem... Ale fajnie by było.... :cool3: Ja bym wzieła Misia... Bblue Scoobiego... Agata Zuzie... Kinga Jackiego... ...wprawidzie to jest troche nierealne żebysmy sie spotkały... ...ale warto pomarzyc xD :cool3: Ojojoj Zuzi wole nie brać :lol: Quote
Kincia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Hejo wszystkim :) Narazie mi humor dopisuje :D:D Pozniej ide z dziewczynami:D:D I bedzie jak zwykle super :multi::multi::multi: Ehh tylko zeby znowu humor mi sie nie zwalil ale jak znam siebie to dopiero wieczorem mi sie zwali ehh:shake: Co to pogody to no taka sobie ale nie jest za zimno ani za cieplo hehe xD Quote
basia bonnie Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jaa zaglądam ;) bosz, jak mnie tu dawno nie było :crazyeye: Cześć:evil_lol: i w ogóle :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Jaa zaglądam ;) bosz, jak mnie tu dawno nie było :crazyeye: Cześć:evil_lol: i w ogóle :evil_lol: No bardzo dawno caly miesiac albo i wiecej !!!!!!!!!!!!!!!Hihi dzieki za odwiedziny ^^ Quote
Cambel&Megi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja też zaglądam, i czytam te Wasze głupoty, co bazgrolicie :evil_lol: :loveu: Prosimy foty Jacka :cool: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Cambel napisał(a):Ja też zaglądam, i czytam te Wasze głupoty, co bazgrolicie :evil_lol: :loveu: Prosimy foty Jacka :cool: Ta co mądze pisze :D:DNarazie fot nie bedzie nie mam czym robic :(:( Quote
Cambel&Megi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ta co mądze pisze :D:DNarazie fot nie bedzie nie mam czym robic :(:( Ja najgłupsza :cool3: :evil_lol: Pfff...A z komórki ? Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Cambel napisał(a):Ja najgłupsza :cool3: :evil_lol: Pfff...A z komórki ? Nie mam kala :( O 16 przychodzi do mnie Nina :D z cfrowka wiec moze bede miec kilka zdjec Jackiego :D:D Quote
Cambel&Megi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie mam kala :( O 16 przychodzi do mnie Nina :D z cfrowka wiec moze bede miec kilka zdjec Jackiego :D:D No to czekamy czekamy :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Cambel']No to czekamy czekamy :loveu::loveu: No czekajcie :D:D:D Zapraszam na nowe forum o zwierzakach www.animalssworld.fora.pl :P Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Więc mam kilka fotek Jackiego i Tigerka :) To wkleje je pozniej albo jutro rano :P:P Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ja jadę z tym moim młotem na wieś też kilka fotek w plenerze cyknę jak aparatu nie zapomnę! Quote
Recommended Posts