Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Bo niezauwazyłam xD :p Skapnełam sie :D:p Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dam moze jakis filmik z Jackym zeby nie bylo :DMacie linka:http://video.tinypic.com/player.php?v=6cxop4g Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jacky :loveu: A co to za głowa?? A haha w gazecie bylo cos takiego (reklama pasty) :D:D Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):jakiej gazecie?? :cool3: Nie pamietam to juz dawno bylo :D:D Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Nic tam nie widać .. same piksele :lol: :crazyeye::crazyeye: Ja tam widze :P NIe jest to super jakosc bo robione komorka.:eviltong: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):ja tez widze :D :D Agata moze czas na olkularki hehe <zart>:evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja nie widzę za bardzo Tylko widać bardzo lekko Jacka i jakąś kartę z buzią baby ^^ Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Ja nie widzę za bardzo Tylko widać bardzo lekko Jacka i jakąś kartę z buzią baby ^^ No a jednak cos widzisz :D Dobra ja lece Dobranoc :* :-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Witam wszystkich w ten piekny słoneczny wakacyjny dzien :loveu::loveu::loveu: Co tam u was :D? Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 U mnie Masakra. Tata nie zgodził się :placz: :-( Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Agata_B napisał(a):U mnie Masakra. Tata nie zgodził się :placz: :-( O jaaaaaaaaaaaaa:roll::roll: Asia&Misia napisał(a):U mnie spoko właśnie jem śmiadanko :D Smacznego :D:D Asia&Misia napisał(a):uUu uUu a czemu :( :calus: Własnie ?:( Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Życ mi sie nie chce... :-( NIE i koniec... :-( Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 jejQ AgatuŚ bedzie dobrze :calus: masz nas..... .... :calus: ale przecierz twoj tata sie na nierodowodowego chyba zgodził? :( Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Smacznego :D:D dziekuje :) Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):jejQ AgatuŚ bedzie dobrze :calus: masz nas..... .... :calus: ale przecierz twoj tata sie na nierodowodowego chyba zgodził? :( Przykro mi.... U mnie tak samo z tata mama by sie zgodzila ale tata :shake::shake: Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Psssst Kingus chyba miałas zacytowac Agate a nie mnie xD EDIT musze spadac :( :( ide z rodzicami na zakupy :( KinguŚ pociesz jakoś Agate :calus: AgatuŚ jak wruce to ci opowiem jak to zemną było.... ....a było bardzo podobne a nawet gorzej. :calus: Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Psssst Kingus chyba miałas zacytowac Agate a nie mnie xD EDIT musze spadac :( :( ide z rodzicami na zakupy :( KinguŚ pociesz jakoś Agate :calus: AgatuŚ jak wruce to ci opowiem jak to zemną było.... ....a było bardzo podobne a nawet gorzej. :calus: Ale taka okazja się juz nie powtórzy! :-( Quote
Kincia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Psssst Kingus chyba miałas zacytowac Agate a nie mnie xD EDIT musze spadac :( :( ide z rodzicami na zakupy :( KinguŚ pociesz jakoś Agate :calus: AgatuŚ jak wruce to ci opowiem jak to zemną było.... ....a było bardzo podobne a nawet gorzej. :calus: Yyyy rzeczywiscie pomyłka :eviltong: Agata_B napisał(a):Ale taka okazja się juz nie powtórzy! :-( Noo :( Porozmawiaj z nimi powiedz ze juz taniej z rodowodem nie znajdziesz i ze to jest okazje itd. Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 AgatuŚ sprobuj :D :D :D :( moze sie uda... wruciałam a nikogo niema :( Quote
Recommended Posts