Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Gonitwa napisał(a):Ehh żaden z tych piłkarzy nie jest w moim typie... Taaaa:-o:-o A Stefano tez nie? :loveu::loveu: A to nawet dobrze :D Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nikt nie zauważył że mamy nowy bannerek :-(:-(:angryy::diabloti: Quote
Gonitwa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ja zauważyłam, ale myslałam że już to napisałam.. ale nie- wydawało mi się:) Więc ALee fajaajnnnyy bannerek! Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Gonitwa napisał(a):ja zauważyłam, ale myslałam że już to napisałam.. ale nie- wydawało mi się:) Więc ALee fajaajnnnyy bannerek! Haha :D:D Nie no jutro jade na urodziny a dziewczyny chciały sie spotkac :placz: Tzn spotkaja sie be ze mnie :( Ide chyba sie juz kąpac - czytac ksiazke-nastepnie bedzie rozmyslanie o Stefano nie bede mogla zasnaz az wkoncu spac hehe. Dobranoc :* Ale czaicie oni moze jeszcze przyjada do WIELUNIA :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ale mi chodzi o to jak napisałas ich nazwe:p Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Anecioreczek napisał(a):ale mi chodzi o to jak napisałas ich nazwe:p Aaaa to to wiem pozniej sobie przypomniałam ale niechcialo mi sie juz poprawiac.:p Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [CENTER]Dzien Dobry :* Miłego Dnia Urwisy:) [/CENTER] Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):Dzien Dobry :* Miłego Dnia Urwisy:) Dzien dobry :) Nawzajem :D Narazie z pogoda nie jest tak zle :D:multi: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dzien dobry :) Nawzajem :D Narazie z pogoda nie jest tak zle :D:multi: U nas nie pada, ale zimno, szaro, brzydko aż się z domku wychodzić nie chce...brrrr Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dzień Doberek :-P U nas rano o 7 było ładnie, to się na łąkach wychasalyśmy z Megi, a teraz pogoda się psuje, a tu do weta jeszcze trzeba maszerować.. :hmmmm: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):U nas nie pada, ale zimno, szaro, brzydko aż się z domku wychodzić nie chce...brrrr U nas nie jest az tak zimno :D Tylko chmurzyska sie zbieraja :angryy::angryy::angryy: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Cambel napisał(a):dzień Doberek :-P U nas rano o 7 było ładnie, to się na łąkach wychasalyśmy z Megi, a teraz pogoda się psuje, a tu do weta jeszcze trzeba maszerować.. :hmmmm: Foteczki widziałam :loveu::loveu: Na zastrzyk ?:( Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ehh zeby ta pogoda sie poprawila :( aa My tez musimy jechac, ale to juz w poniedzialek pojedziemy :D Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):Ehh zeby ta pogoda sie poprawila :( aa My tez musimy jechac, ale to juz w poniedzialek pojedziemy :D No wkoncu to jest lato WAKACJE a nie jesien :placz::placz::placz: Zastrzyki o blee:evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu to jest lato WAKACJE a nie jesien :placz::placz::placz: Zastrzyki o blee:evil_lol::evil_lol: a Toffik jakoś specjalnie sie nie boi wizyt u lekarza:) Tylko panicznie sie kiedys przestraszył jak dostał kroplówkę, a tak to nie ma większego problemu. Teraz jedziemy na odrobaczenie i na kleszcze :) Więc minutka osiem i koniec wizyty :P Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 maartucha napisał(a):a Toffik jakoś specjalnie sie nie boi wizyt u lekarza:) Tylko panicznie sie kiedys przestraszył jak dostał kroplówkę, a tak to nie ma większego problemu. Teraz jedziemy na odrobaczenie i na kleszcze :) Więc minutka osiem i koniec wizyty :P Toffis jest juz duzy i dzielny :D:D Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Juz wróciłam z urodzin o 17 teraz byłam w sklepie :DDowiedziałam sie ze moj szczur jak byl z rodzicami na dzialce to go 3 h nie bylo bo sie zakochal i biega do Maji i to z jakas banda :O Jezu ze go nie pogryzly oni to mysla ;/Z dziewczynami dzis nie ide tylko w poniedziałek :) Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!! A u misia impra!!!!!!!!!!!!! :evilbat: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!! A u misia impra!!!!!!!!!!!!! :evilbat: Witam :D:D Zaraz wpadne :D:D Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):CZekam :evilbat: Juz byłam ale nie zacytowałas mojego :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jak nie xD :p No dopiero pozniej :eviltong: Quote
Recommended Posts