Guest Agata_B Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale przystojniacy :loveu: A ty to ta w białej spudniczce i pomarańczowej bluzce? :cool1: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Agata_B napisał(a):Ale przystojniacy :loveu: A ty to ta w białej spudniczce i pomarańczowej bluzce? :cool1: Yhy to ja :oops::oops::oops::placz: I co myslisz o jakosci fotek? Quote
Guest Agata_B Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Yhy to ja :oops::oops::oops::placz: I co myslisz o jakosci fotek? Wg jakość nawet dobra :) Taki aparat Ci wystarczy... jak sama mówiłaś - nie chcesz żadnego jakiegoś profesjonalnego aparatu, tylko taki dla własnych potrzeb - zrobić kilka zdjęć dziennie itp. :) Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Agata_B']Wg jakość nawet dobra :) Taki aparat Ci wystarczy... jak sama mówiłaś - nie chcesz żadnego jakiegoś profesjonalnego aparatu, tylko taki dla własnych potrzeb - zrobić kilka zdjęć dziennie itp. :) No dokładnie :) Najwiecej to oczywiscie zwierzakom Tigerowi i Jackiemu. Gingers juz nie bedzie mial fotek :placz: A ja specjalnie dla moich maluchow kupuje a on nie doczekał :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: I na wypady z dziewczynkami :* A taka zrobilam tym aparatem fotke makro xD Wstawie go dla Gingerka :(:( Quote
arkana Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No dokładnie :) Najwiecej to oczywiscie zwierzakom Tigerowi i Jackiemu. Gingers juz nie bedzie mial fotek :placz: A ja specjalnie dla moich maluchow kupuje a on nie doczekał :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: I na wypady z dziewczynkami :* A taka zrobilam tym aparatem fotke makro xD Wstawie go dla Gingerka :(:( Ladne kwiatki, ale zle kombinowalas z ostroscia. Przykladalas aparacik do kwiatka? Jesli tak, to nastepnym razem pokombinuj ze zblizaniem samego obiektywu, wtedy sam powinien wylapac element, ktory na zdjeciu powinien byc "najwazniejszy" i to on bedzie najostrzejszy. Bo w tym przypadku, to pozostale kwiatki byly ostre. A zdjatka fajne, samych przystojniakow spotkalas :diabloti: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 arkana napisał(a):Ladne kwiatki, ale zle kombinowalas z ostroscia. Przykladalas aparacik do kwiatka? Jesli tak, to nastepnym razem pokombinuj ze zblizaniem samego obiektywu, wtedy sam powinien wylapac element, ktory na zdjeciu powinien byc "najwazniejszy" i to on bedzie najostrzejszy. Bo w tym przypadku, to pozostale kwiatki byly ostre. A zdjatka fajne, samych przystojniakow spotkalas :diabloti: No aj przygładałam aparat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak bede miec swoj to pokombinuje to jest kolezanki wiec robilam szybko :D Nooo ja chce jeszcez ich zobaczyc !!! Che zebysmy tanczyly na ich meczach:loveu::loveu::loveu: Quote
Karolajnaxx Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Eno Kinga jacy przystojniacy :diabloti: Ja chcę fotkę Jacka! :mad: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A ja będę odmienna, i powiem, że jestem feministką, i facetów nie lubię, a w szczególności takich "ciach" :evil_lol: Kiedy jakieś fotki Jackiego ? :cool3: PS. Zapraszamy do naszej galerii, link w podpisie. Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Cambel napisał(a):A ja będę odmienna, i powiem, że jestem feministką, i facetów nie lubię, a w szczególności takich "ciach" :evil_lol: Kiedy jakieś fotki Jackiego ? :cool3: PS. Zapraszamy do naszej galerii, link w podpisie. No nie jak mozesz :D Jestes inna :D:D No zaraz do was zajrze :) maartucha napisał(a):Fiu Fiuu :siara: :cool3::cool3::cool3: Karolajnaxx napisał(a):Eno Kinga jacy przystojniacy :diabloti: Ja chcę fotkę Jacka! :mad: Fotki beda jak bedzie cyfrówka jak nie bedzie cyfrowki to nie bedzie fotek :placz::eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kinga zauważylam po twoich postach, że masz mieszane uczucia :eviltong: :evil_lol: . Piszesz dużo postów z emotkami np ":):-( " Smutna a obok wesoła :evil_lol: :lol: Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Agata_B napisał(a):Kinga zauważylam po twoich postach, że masz mieszane uczucia :eviltong: :evil_lol: . Piszesz dużo postów z emotkami np ":):-( " Smutna a obok wesoła :evil_lol: :lol: Wiem. Bo jak mi sie nie przypomni Gingers to mam zawsze takie :) A jak juz sie przypomni to takie :( Jeszcze wczoraj musiałam poszukac jego fotek i to bylo straszne :placz::placz::placz: Quote
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wiem. Bo jak mi sie nie przypomni Gingers to mam zawsze takie :) A jak juz sie przypomni to takie :( Jeszcze wczoraj musiałam poszukac jego fotek i to bylo straszne :placz::placz::placz: :glaszcze: :-( A może kup spbie nowego chomisia i nie będziesz tyle wtedy myślała o Gingers? Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Agata_B napisał(a)::glaszcze: :-( A może kup spbie nowego chomisia i nie będziesz tyle wtedy myślała o Gingers? Ja niechce innego ja chce Gingera :( Po za tym i tak mama powiedziala ze nie chce juz zadnego chomika bo one tak krotko zyja i pozniej znowu bedzie placz :placz::placz::placz::placz: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja niechce innego ja chce Gingera :( Po za tym i tak mama powiedziala ze nie chce juz zadnego chomika bo one tak krotko zyja i pozniej znowu bedzie placz :placz::placz::placz::placz: Ja też miałam chomika... Miałam, bo gdy pojawił się pies, panicznie bał się klatek.... I musiałam oddać moją dżungarkę do zoologika...:placz::placz::placz: Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Cambel napisał(a):Ja też miałam chomika... Miałam, bo gdy pojawił się pies, panicznie bał się klatek.... I musiałam oddać moją dżungarkę do zoologika...:placz::placz::placz: O joj :placz::placz::placz::placz: Zmianiam temat :( Ja zaraz spadam bo lece do Niny A o 16:30 idziemy z dziewczynami na pizze :) Moze wrzuce tu jakies fotki. Chociaz nie bo to wkoncu galeria Jackiego nie moja.:roll: To ja sie zegnam papa:* Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja zaraz spadam bo lece do Niny A o 16:30 idziemy z dziewczynami na pizze :smile: Moze wrzuce tu jakies fotki. Chociaz nie bo to wkoncu galeria Jackiego nie moja.:roll: To ja sie zegnam papa:* Miłej 'wycieczki' ;) :bye: Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sieeeem ^^^ Sexi Stefano ^^ Mam kumpele włoszke ^^ Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Cambel napisał(a):Miłej 'wycieczki' ;) :bye: Dzieki :* Pap:* Asia&Misia napisał(a):Sieeeem ^^^ Sexi Stefano ^^ Mam kumpele włoszke ^^ No sexi :loveu::loveu::loveu: Asia wróciłas :D:D Jak wroce to maja byc foteczki w galeri papa:* Masz czas fo 20 :D Quote
Anecioreczek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tu z jakims chyba z Krakowia Krakow :PNie no prosze:-o CRACOVIA KRAKóW :-o Mieliście szczęście w tym sezonie że nie spadliście do 2:shake:a pozatym w 1 lidze was rozgronimy:diabloti: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Przedewszystkim dziękuja za zawitanie w mojej galerii... A psunia śliczniasta cud miód :loveu: Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Anecioreczek napisał(a):Nie no prosze:-o CRACOVIA KRAKóW :-o Mieliście szczęście w tym sezonie że nie spadliście do 2:shake:a pozatym w 1 lidze was rozgronimy:diabloti: Łoo ja tam za Crakovia nie przepadam ja kocham Widzew Łódz :loveu::loveu::loveu: go|denk@! napisał(a):Przedewszystkim dziękuja za zawitanie w mojej galerii... A psunia śliczniasta cud miód :loveu: A nie ma za co :) Dziekujemy a komplementy :loveu: maartucha napisał(a):a mozze jakies foteczki?:D dadiii napisał(a):no wlasnie my chcemy focie!!!!!!!!!! Mówiłam ze beda jak bedzie aparat po co mam robic tysiac zdjec takich samych bo ciagle w domu i w jednym pokoju kamerka :( --------------- Wiec byłam u Niny ogladalysmy troche filmu gadalysmy obzerałysmy sie z rozpaczy :D Pozniej przyszła Marta i poszłymy kolo Lukasa i pozniej z reszta do pizzerni :D I tam dzwonilysmy do pani Sylwi i pytalysmy sie czy Widzew przyjedzie jeszcze do nas to ona powiedziala ze chyba TAK :multi::multi::multi: Jak sie wylaczyla i Kinga nam to mowila to my wszystkie w pisk hihi :D Pozniej Marta kupila sobie picie i dala 20 zeta a koles jej wydał 40 cos bo myslal ze mu dala 50 haha :D I po pizzy znowu do parku i na plac zabaw :D Boze to jest szanasa ze jeszcze zobacze Stefano i zrobie sobie sama z nim zdjecie :angryy::loveu::loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ehh żaden z tych piłkarzy nie jest w moim typie... Quote
Recommended Posts