Kincia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='nane']Trafiłam do was nareszcie :loveu: boski Jacky tylko na tej fotce troszkę odmieniony zmienił image na amstafa :crazyeye: Hej wkoncu zajrzała :multi::multi: No tak jakos po praniu mu zostało.:shake: [quote name='maartucha']I nadrobione :D A cos stronka zespołu nie dziala :> Hej :) Jak to nie działa mi działa :D [quote name='Dagusia1992']Kinga chyba zjadła "b" xD później wejde teraz mi się nie chce xD a jakość fotek ładna;] O Daga :) Nic nie zjadłam dobrze jest :D Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Gonitwa napisał(a):W i t a m . . . A witam :) Jezu jutro wytęp :-o:roll::roll: Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Gonitwa napisał(a):trzymam kciuki- uda się! Nie dziekuje :D Zebym tylko nie zapomniała krokow to reszta pojdzie dobrze :D:D Quote
Gonitwa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie zapomnisz skora ja kiedyś też nie zapomniałam! Quote
arkana Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezu jutro wytęp :-o:roll::roll: Swietnie, pewno bedzie duzo fotek. Trzymam kciuki, napewno sie nie pomylisz i wypadniesz swietnie! Kinga... sama zrobilas ten buttonik? Swietny! A Jacky... mmmm :loveu: Tez musze zrobic buttonik, tylko nie umiem, takich slicznych. :placz: Jakosc zdjec swietna, wszystko bardzo ladnie. Kotek sliczny (to moj sentyment do kotkow :eviltong: ). Piesek tez :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Nie zapomnisz skora ja kiedyś też nie zapomniałam! Byłaś cheerliderka :D:D? arkana napisał(a):Swietnie, pewno bedzie duzo fotek. Trzymam kciuki, napewno sie nie pomylisz i wypadniesz swietnie! Kinga... sama zrobilas ten buttonik? Swietny! A Jacky... mmmm :loveu: Tez musze zrobic buttonik, tylko nie umiem, takich slicznych. :placz: Jakosc zdjec swietna, wszystko bardzo ladnie. Kotek sliczny (to moj sentyment do kotkow :eviltong: ). Piesek tez :evil_lol: A dziekujemy za wpdaniecie :) Nie Asia&Misio mi zamowila (jako prezent) :D Tam w poprzednich stronach jest gdzies adres :) Ja i buttony hihi :D Nie dziekuje :D Dobra ja lece sie kapac i spac o 10 jeszcze mamy godzinna probe i o 14 musimy byc na stadionie brr Dobranoc :* 10 lipca bede miec juz chyba cyfrówke:loveu::multi::multi::multi: Tfu tfu zeby nie zapeszyc :) Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Hej :) Wpadłam jeszcze na chwilke na 10 na probe a pozniej to ja juz niechce myslec co bedzie :roll::roll: Quote
maartucha Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej :) Wpadłam jeszcze na chwilke na 10 na probe a pozniej to ja juz niechce myslec co bedzie :roll::roll: powodzenia :) Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Hej !!!!!! Boze byo bosko nie stresowałam sie nic :multi::multi::multi: Boze a ci seksowni piłkarze z Widzew Łódz aaaa:loveu::loveu: Szczególnie Stefano Napoleoni :loveu::loveu: Zaczekałysmy zeby porobic sobie z wszystkimi z Widzewu fotki :cool3::cool3: Mamy z prawie wszystkimi :multi::multi: Dam moze jakies jak mi Nina przesle juz 2 mi przesłals wiec zmniejsze i wrzuce ale jetsem podniecona :evil_lol::loveu::loveu: Mam nawet autograf Stefana on mnie nawet obioł do zdjęcia :iloveyou::iloveyou::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Jezu ja cche go jeszcze zobaczyc !!!! Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Gonitwa napisał(a):Ahh te nastolatki;) Hihi :D:D No co on ma tylko 21 lat a ja 15 :D:D To tylko 6 lat roznicy !!! Quote
Kincia Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No to wrzuce te fotki co mam juz czyli 3 :P:P Nie patrzcie na mnie tylko na pilkarzy :) Mój kochany Stefano :loveu: :loveu::loveu:Najmilszy ze wszystkich :D Hyhy najbardziej sie wszystkim z nas podobał :loveu::loveu::loveu::loveu: To jest Włoch ale mowil do nas troche po polsku :D Tutaj biedaczka ktos sfaulowal i musial zejsc a my nie widzialysmy kto bo bylysmy w naszej garderobie :placz::placz::placz::placz: I tu z jakims chyba z Krakowia Krakow :P Jak bede miec wiecej to tu dam ofc :) Mamy prawie z wszystkimi foteczki :D Kilka ładnych tam jesczez było :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 dadiii napisał(a):witam !!!! podluzszej nieobecnosci :) Hej :) I nikt nas nie odwiedza :placz::placz::placz::placz::placz: P.S Patrzcie na strone 179 !!!!! ^^ Quote
dadiii Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 oj nieplacz!!!! ja zagladam!!! a wiesz co musisz zrobic zeby zagladali??? powiem ci :p DAWAJ WIECEJ FOTEK!!!!!!!!!!!!! Quote
Martunia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 E tam, ja też tu wchodzę :D Tylko, że miałam na 2 tygodnie przerwę ;] Bo w Turcji byłam :P Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 flowerteen napisał(a):No i Dadii ma rację - więcej fotek!!! :cool3: dadiii napisał(a):oj nieplacz!!!! ja zagladam!!! a wiesz co musisz zrobic zeby zagladali??? powiem ci :p DAWAJ WIECEJ FOTEK!!!!!!!!!!!!! Beda fotki jak bedzie cyfrowka :):) flowerteen napisał(a):E tam, ja też tu wchodzę :D Tylko, że miałam na 2 tygodnie przerwę ;] Bo w Turcji byłam :P Ooooo własnie jak bylo :D:D?? Widziałyscie fotki z meczu na poprzedniej stronie??!!!!:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='nane']Boshe jakie przystojniaki :cool3: Jedna zauwazyla :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Daje reszte fotek piłkarzy :loveu: Chłopaki na boisku :) ( a raczej juz schodza z boiska:evil_lol:) I teraz nasze fotki z piłkarzami :cool3: I bramkarz Crakovi chyba :D C.D.N Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 C.D. Kłos :loveu::loveu: Tylko tu ma taka glupia mine :evil_lol: Moj 2 obiekt wzdychan :D (5) A tu z Douglasem :) I poczatkowa rozgrzewka :cool3::cool3: A tu natsepna fotka sfaulowanego Stefana :-(:loveu: C.D.N.:evil_lol: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 I ostatnie 2 fotki :):) A siedzialysmy tuz obok pilkarzy z Widzewa Łódz :loveu::loveu: Dowód :D :cool3::cool3::cool3::cool3: No to koniec piszcie cos :D:D Quote
Recommended Posts