Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Widziałam;) :) Ja sie po malu zbieram musze jeszcze odwiedzic sklep :D Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):A co mi kupisz? Gume do zucia xD Na wiecej mnie nie stac :D Dobra lece papa:* Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Może być. To mi pocztą prześlij;) Miłej zabawy ;) Quote
Acia_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dzień doberek :D :D :D Przyszłam sie pożegnać :( :( Może jeszcze jutro będe na dogo :( :) Bo jutro wyjezdzam :D Ps Ja tez chce gume :D :D Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witam Was poniedziałkowo!! Zostawiam mocne Tulaski i zycze miłego popołudnia Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Asia&Misia']Dzień doberek :D :D :D Przyszłam sie pożegnać :( :( Może jeszcze jutro będe na dogo :( :) Bo jutro wyjezdzam :D Ps Ja tez chce gume :D :D Papa miłej zabawy :):) Przywiez duuzo fotek :D [quote name='Kasia_zg']Witam Was poniedziałkowo!! Zostawiam mocne Tulaski i zycze miłego popołudnia Witam :) Dzisiaj po południu byla straszna burza ale juz przeszła :) Wczoraj byłam na grilu było ekstra :) Trzeba to powtorzyc :D Fotek nie mam....:roll: Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):To kiedy zapraszasz mnie na grilla? To raczej ja sie wpraszam :D Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):A proszę bardzo;) Juz ade :D Quote
Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 to czekam, ale pamiętaj bądź po 20-tej bo w robocie siedzę wcześniej... Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):to czekam, ale pamiętaj bądź po 20-tej bo w robocie siedzę wcześniej... Dobra to przyjade o 20:30 dam ci 30 minut na dotarcie do domu :D Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Gonitwa']Okej:) Ależ Ty łaskawa;) No widzisz :D:D Dostałam foteczki to dam jedna :) Takie zwierzaki nas wczoraj otaczaly na grilu :) Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Gonitwa napisał(a):Pffff tylko jedną?! Ciesz sie ze chociaz jedna :D Jeszcze i tak nie mam wszystkich :P Ze zwierzakami to moze mam z ta 3 narazie :eviltong: Ale i tak wiecej nie dam :D (leń) Quote
Kincia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Dobra na dobranoc dam jeszcze 2 fotki zeby nie było :) POWIEDZCIE MI CZY PODOBA WAM SIE JAKOSC TYCH FOTEK :D Nala :loveu: I bezimienny kot:loveu: No to ja sie zegnam Dobranoc :* Za 2 dni wystep !!!!!!!!!! :crazyeye: Aaa jesli chcecie to tu jest moj blog tam sa tez fotki rozne :P www.turn-it-up.fotolog.pl A tu blog naszego zespolu :) www.bezimienne-12.fotolog.pl Zapraszam do komentowania :) Quote
nane Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Trafiłam do was nareszcie :loveu: boski Jacky tylko na tej fotce troszkę odmieniony zmienił image na amstafa :crazyeye: Quote
maartucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [CENTER]I nadrobione :D A cos stronka zespołu nie dziala :> [/CENTER] Quote
Dagusia1992 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kinga chyba zjadła "b" xD później wejde teraz mi się nie chce xD a jakość fotek ładna;] Quote
Recommended Posts