Kincia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Asia&Misia napisał(a)::calus: :calus: :calus: To może z tym poczekaj.... Ps a ja mam nowy avek i banek! :D Wkońcu udało mi sie wklejic! :D :(:( Sliczny kto ci zrobil :D? Quote
Kincia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Dobra spadam bo zaraz wychodze na próbe pff co tam znowu na 2 koniec Wielunia:stormy-sad: Pózniej ide do Niny i bedzie fajnie... Po za domem nie mysel o Gingersie ale w domu jak widze w swoim pokoju taka "dziure" gdzie stała klatko to nie moge :( Jeszcze wczoraj wyciagalam rower z piwnicy a na nim klatka stała :placz: :placz: Musiałam ja wyciagac i wsadzac :placz: :placz: :placz: Lece papa... Quote
Acia_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 KinguŚ to specjalnie dla ciebie i Gingersa: klik <-----kliknij :D Mam nadzieje że sie podoba po siedziałam nad tym z półtorej godziny :D Quote
Acia_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a)::(:( Sliczny kto ci zrobil :D? kinglijka czy jakoś tak :D :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Asia&Misia']KinguŚ to specjalnie dla ciebie i Gingersa: klik <-----kliknij :D Mam nadzieje że sie podoba po siedziałam nad tym z półtorej godziny :D :-o Asiu dziekuje sliczne:placz: :placz: :loveu: [quote name='Asia&Misia']:cool3: kinglijka czy jakoś tak :D :evil_lol: Nie znam :eviltong: Quote
Acia_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wkońcu jesteś! Gdzie cie niebyło tyle czasu??? :D Choć na RASY na offie zadałam zagadke moze zgadniesz! :D Quote
Kincia Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):Wkońcu jesteś! Gdzie cie niebyło tyle czasu??? :D Choć na RASY na offie zadałam zagadke moze zgadniesz! :D Najpierw na próbie pozniej u Niny i przyszłam gdzies o 17:30 pozniej ogladalam tv bo brat siedział ;/ I dopiero teraz poszedł to sie dopchałam ;/ Ok zaraz poszukam i zobacze :P Quote
Kincia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Witam wszystkich ciepłym wakacyjnym porankiem :) Na dziś i jutro mam juz plany :) Dzis jade z rodzicami na cioci imieniny. A jutro jade do kolezanki na grila i moze bedziemy tam wszystkie spały :evil_lol: :evil_lol: Fotek nowych nie mam ;/ Niedługo powinnam miec cyfrowke to bede dawac :) Quote
Kincia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Asia&Misia napisał(a):Hehehe :evil_lol: A gdzie to sie wybierasz :)? Porób fotki :multi: :multi: Quote
Kasia_zg Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam ciepło!! My tu u Was chyba poraz pierwszy nio ale mam nadzieje ze od dziś to sie zmieni :) Świetną masz gromadke cudny piesio Tulaski dla calej Twojej wesołej gromadki :) Pozdrowionka dla Ciebie i przyjemnego weekendu życzymy :) Quote
Acia_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A gdzie to sie wybierasz :)? Porób fotki :multi: :multi: Fotki będa a jade do leśnego dworku :D A Misiu też jedzie :D :D :D :D :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Asia&Misia']Fotki będa a jade do leśnego dworku :D A Misiu też jedzie :D :D :D :D :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'] Zauważylam w podpisie :evil_lol: :evil_lol: Witam ciepło!! My tu u Was chyba poraz pierwszy nio ale mam nadzieje ze od dziś to sie zmieni :) Świetną masz gromadke cudny piesio Tulaski dla calej Twojej wesołej gromadki :) Pozdrowionka dla Ciebie i przyjemnego weekendu życzymy :) Witam w naszych skromnych progach :) Zapraszamy do dalszych odwiedzin :) Nawzajem życzymy miłego weekendu :) Mizianko dla Matrixa ^^ Quote
Acia_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Widze że masz uz benerek ;D A ja sepcjalnie dla ciebie zamówiłam u eriy: tu <----- klik :D Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Asia&Misia']Widze że masz uz benerek ;D A ja sepcjalnie dla ciebie zamówiłam u eriy: tu <----- klik :D :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jezu Asiu dziekuje sliczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: Bede miała do zmieniania raz ten a raz tamten :) Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 O 15 jade z ekipa :) do marty do Gaszyna na grila i będzie super :D:D lol hehe Nikt do nas ostatnio nie zagląda :(:( Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Gonitwa']Wedle zyczenia;) I zapraszamy czasem do nas;) Własnie musze sie do was przejsc bo jeszcze u was nie byłam :-o A teraz fotki dosłownie kilka bo wiecej nie zdazyłam bo pobiegł na obiad. Tutaj jeszcze normalnie usłyszał tylko dzwiek miski. Tutaj juz zacząl go pan wołac..... I pobiegł na obiad :) Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Ile on ma lat? 10 czerwca skonczyl 3 :) Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Młodziaszek:) Jest mniej więcej wielkości głowy Orienta<bez uszu>.. Chociaż może nawet mniejszy... Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Młodziaszek:) Jest mniej więcej wielkości głowy Orienta<bez uszu>.. Chociaż może nawet mniejszy... Hehe :D:D Juz sie do was wybieram :) Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Gonitwa napisał(a):Spokojnie- mamy czas;) Juz zalatwione :) Quote
Recommended Posts