Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matinka napisał(a):
Wiem jak to boli mnie opuściły już 3 chomiczki :-(

Mnie chyba z 7 :placz: :placz: :placz:

No Agata czekaj sobie :D
Oczywiscie słabej jakosci bo kamerka :angryy:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niemoge z tego :haha:
,,Prysznic"

Tak bierzesz prysznic jak kobieta:
[LIST=1]
[*]Zdejmij ubranie i włóż je do odpowiedniego kosza na brudy(białe/kolorowe)
[*]Przejdz w płaszczu kąpielowym do łazienki. Jeśli spotkasz po drodze swojego męża lub chłopaka, zakryj nerwowym gestem każdy centymetr ciała i biegnij jak najszybciej!
[*]Spójrz na swoje odbicie w lustrze i wypnij brzuch najmocniej, jak możesz. Pouskarżaj się teraz, że masz duży brzuch.
[*]Wejdź pod prysznic. Poszukaj myjki do twarzy, myjki do rąk, myjki do nóg, gąbki do reszty ciała i pumeksu.
[*]Umyj włosy po raz pierwszy szamponem 4 w 1 z 83 witaminami.
[*]Umyj włosy jeszcze raz po raz pierwszy szamponem 4 w 1 z 83 witaminami.
[*]Użyj odzywki do włosów z dodatkiem oleju jojoba i suszonych bobrowych genitaliów. Zostaw odżywkę we włosach przez 15 minut.
[*]Wetrzyj w twarz maseczkę z jajek zmieszanych z miąższem z moreli. Wcieraj przez 10 minut, aż poczujesz, że twoja skora jest podrazniona.
[*]Zmyj odżywkę do włosów. Zmywaj ja przez przynajmniej 15 minut, żeby mieć pewność, że twoje włosy są dobrze wypłukane.
[*]Ogol pachy i nogi. Nie zapomnij o "okolicach bikini", do tego wybierz jednak wosk.
[*]Krzycz najgłośniej jak potrafisz, gdy twój mąż lub chłopak uruchomi spłuczkę lub odkręci gdzieś wode.
[*]Zakręć kurek pod prysznicem.
[*]Osusz wszystkie mokre miejsca pod prysznicem za pomocą gąbki. Spryskaj uszczelki przy brodziku sprejem przeciwgrzybicznym.
[*]Wyjdź spod prysznica. Osusz się ręcznikiem kąpielowym o powierzchni 2 x przekraczającej powierzchnię Polski. Włosy zawiń w drugi recznik.
[*]Zbadaj każdy kawałek ciała, czy nie ma na nim pryszczy. Jeśli są, wyduś je paznokciami lub przy pomocy pincety.
[*]Wróć do pokoju szczelnie owinąwszy się płaszczem kąpielowym i z ręcznikiem na glowie.
[*]Jeśli spotkasz po drodze swojego męża lub chłopaka, zakryj nerwowym gestem każdy centymetr ciała i biegnij jak najszybciej do pokoju, gdzie spędzisz następne 1/2 godziny ubierając się w świeże ubranie.[/LIST]Tak bierzesz prysznic jak mężczyzna:
[LIST=1]
[*]Usiądź na łóżku, zdejmij ubranie i rzuć to wszystko na kupę.
[*]Przejdź golusieńki do łazienki. Jeśli spotkasz po drodze swoja żonę lub dziewczynę, nie zapomnij w zachęcający sposób poruszać miednica, żeby pokazać jej, jak dumny jesteś z tego, co masz miedzy nogami.
[*]Obserwuj swoja zniewalającą męską sylwetkę w lustrze i wciągnij brzuch, aby sprawdzić, czy masz na nim mięśnie (oczywiście, że nie masz). Podziwiaj rozmiar swojego pe****, podrap się po genitaliach i ostatni raz ciągnij swój ostry męski zapach podtykając sobie palce pod nos.
[*]Wejdź pod prysznic.
[*]Nie szukaj myjki (i tak nie używasz).
[*]Umyj twarz.
[*]Umyj się pod pachami.
[*]Pierdnij z całej siły i rozkoszuj się wspaniałą akustyka kabiny.
[*]Umyj sobie genitalia i ich okolice, zostaw przy okazji na mydle trochę włosów łonowych.
[*]Umyj sobie tyłek.
[*]Weź jakiś szampon i umyj włosy.
[*]Odsuń zasłonę i spójrz na swoje odbicie w lustrze z wyszczerzonymi zębami i z pokryta piana głowa. Zasuń trochę zasłony z powrotem.
[*]Nie zapomnij się wysikać.
[*]Krótkie płukanie.
[*]Wyjdź spod prysznica. Nie zwracaj uwagi na wodę, która rozlała się na podłodze, bo nie zasunąłeś zasłony pod prysznicem do końca.
[*]Wytrzyj się szybko. Oczywiście zasłona prysznica ocieka wodą na podłogę, nie do brodzika.
[*]Spójrz na siebie w lustrze. Napnij mięśnie, wciągnij brzuch, podziwiaj nadzwyczajny rozmiar swojego penisa itd.
[*]Nie spłukuj po sobie brodzika.
[*]Zostaw za sobą włączone ogrzewanie i światło.
[*]Przejdź odziany jedynie w ręcznik na biodrach do kupy twoich rzeczy w pokoju. Jeśli spotkasz po drodze swoja żonę lub dziewczynę, rozchyl ręcznik i pokaz jej z eleganckim rzutem bioder pe****, dodając: "Wow, widziałaś TO?"
[*]Rzuć mokry ręcznik na łóżko.
[*]W ciągu 2 minut załóż na siebie stare ubranie[/LIST]

Posted

Dlaczego zwolniłem moją sekretarkę?

Dwa tygodnie temu były moje czterdzieste urodziny, ale jakby nikt tego nie zauważył. Miałem nadzieję, że rano przy śniadaniu żona złoży mi życzenia, może nawet będzie miała jakiś prezent... Nie powiedziała nawet "Cześć kochanie" nie mówiąc już o życzeniach. Myślałem, że chociaż dzieci będą pamiętały - ale zjadły śniadanie nie odżywając się ani słowem. Kiedy wyjechałem do pracy czułem się samotny i niedowartościowany. Jak tylko wszedłem do biura sekretarka złożyła mi życzenia urodzinowe i od razu poczułem się dużo lepiej - ktoś pamiętał. Pracowałem do drugiej. Około drugiej sekretarka weszła i powiedziała:
- Dzisiaj jest taki piękny dzień, w dodatku są pana urodziny, może zjemy gdzieś razem obiad?
Zgodziłem się - to była najmilsza rzecz jaką od rana usłyszałem.
Poszliśmy do cudownej restauracji, zjedliśmy obiad w przyjemnej atmosferze i wypiliśmy po lampce wina. W drodze powrotnej do biura sekretarka powiedziała:
- Dzisiaj jest taki piękny dzień. Czy musimy wracać do biura?
- Właściwie to nie - stwierdziłem.
- No to chodźmy do mnie.
U niej wypiliśmy jeszcze po lampce koniaku, porozmawialiśmy chwile, a ona zaproponowała:
- Czy nie masz nic przeciwko temu, jeśli pójdę do sypialni się przebrać w coś wygodniejszego?
- Jasne - zgodziłem się bez wahania.
Poszła do sypialni, a po kilku minutach wyszła... niosąc tort urodzinowy, razem z moja żoną i dziećmi. Wszyscy śpiewali "Sto lat" ...
... a ja siedziałem na kanapie... w samych skarpetkach ...

Posted

Prawdziwy sens "Czerwonego Kapturka".

Już na początku bajki w oczy rzuca się patologia w domu głównego bohatera. Sama matka, ojciec nie wiadomo gdzie, a Babcia nie mieszka z nimi tylko gdzieś w lesie (w tym samym lesie mieszka wilk). Symbolem rozpoznawczym kapturka jest _czerwony_kapturek_. Jak wiadomo kapturki i czepki były oznaką pewnego rodzaju doświadczenia w pewnych sprawach [1]. Tym bardziej czerwone [2].
Czerwony kapturek (niem. Rotkepsien) zostaje wysłany do babci i ostrzeżony przed wilkiem. Czyli matka wie do cholery, że w lesie jest wilk i mimo to puszcza tam córkę [3]! I mało tego! Mówi jej jeszcze - "Nie schodź z drogi i uważaj na wilka" [4]. Na koniec daje jej koszyk ciastem i winem (khm).
Rotkepsien (ang. Red Hoodie) idzie przez las. I co? Schodzi ze ścieżki powąchać kwiatki [5]. Wilk zaczyna się jej przypatrywać. Podchodzi i niewinnie zagaduje - a gdzie? a dokąd?
Wilku (ang. Wolf) biegnie do Babci i zjada ją. Jest to ewidentny symbol bycia zjedzonym przez własne żądza. Babcia od dłuższego czasu mieszkała w lesie - czyli tam gdzie wilk.
Przychodzi do babci Red hoodie i zaczyna się prawdziwy hardkor! Zrozumcie drodzy sens tej rozmowy: - A po co masz takie duże...khmmm - Po to żeby cie lepiej...khmmm Typowa lekcja wychowania seksualnego.
No i czerwony kapturek pada ofiarą tych samych rządz co Babcia.
Na szczęscie pojawia się Młody Myśliwy i z brzucha Wolfa wyciąga kapturka i babcie . Wyciąganie z brzucha ma symbolikę nowych narodzin.
Czyli nawet jak drogie dziwczynki zrobiće błedy życiowy to jest szansa że Młody Myśliwy da wam nową sznsę?
I jak tu dziecku wytłumaczyć morał? [6]
Lepiej nie wiedzieć o co tu chodzi.
Przypisy:
[1] - Chodzi o se##.
[2] - Kolor czerwony miał dość utartą symbolikę związaną między innymi z latarniami.
[3] - Czyli tak naprawde to mama chce aby córuś zmierzyła się z wilkiem.
[4] - no własnie. Jak to jest powiedzieć córce w okresie adolescencji - "nie rób tego"
[5] - Oczywiście był to jedyny powód. O wilku zapomniała :>
[6] - Ni cholery!

A chcesz rodzaje babć autobusowych? :haha:

Posted

Rodzaje babć autobusowych

1) Łowczynie krzeseł - gdy autobus się zatrzyma i otworzy drzwi, Ty nawet nie zdążysz sobie tego uświadomić, a ona już siedzi.
2) Babcie-akrobatki - widząc wolne krzesło po drugiej stronie autobusu w cudowny sposób odzyskuje mobilność, wrzuca laskę pod pachę i biegnie do krzesła co sił w nogach.
3) Borostwory - ogromne babcie w futrzanych płaszczach zajmujące z reguły 1,5 - 2 miejsc siedzących.
4) Babcie-wilki - atakują watahą, ich szczekanie rozlega się na cały autobus i wygryzają każdego z ich siedzeń.
5) Babcie lokomotywy. Jak siedzisz w autobusie, stają nad Tobą i zaczynają sapać. Niektóre sapią tak intensywnie, że czujesz co jadła kilka godzin temu...
6) Babcie ankieterki - na kilka przystanków przed ich docelowym przepytują ludzi, kto kiedy wysiada i starają się odpowienio ustawić wszystkich w przejściu.
7) Babcie sprinterki - pierwsze co robią to zajmują dogodną pozycję w autobusie, a dopiero potem starają się dowiedzieć jaki jest jego numer.

Chcesz cos jeszcze? :haha:

Posted

Dobra ja lece jutro znowu od 10:30 proba bleee.....
Dobranoc:*:*

Gingers Kocham Cię:loveu: :placz:
Gdy wczoraj spojrzalam na twoj grób od razu zaczełam plakac ze ty sam tam na dole be ze mnie kto mibedzie hałasował gryzac klatke? kto bedzie sie krecil w kolo wrotku? Tesknie za toba maluszku :placz::placz:
Dobra nie moge juz nic wiecej pisac bo placze....

Posted

:calus: :calus: KinguŚ specjalnie dla ciebie napisałam wierszyk o Gingersie

• :

,,Gingers"
    Tak mały,
    a wspaniały,
    Taki chomiczek milutki,
    Za TM a wciąż słodziuki,
    Boże spraw by mu się tam dobrze żyło,
    I dużo Kingusi mu się tam śniło.

:D :D Talentu to ja niemam :D :D

• Posted

[quote name='Asia&Misia']:calus: :calus: KinguŚ specjalnie dla ciebie napisałam wierszyk o Gingersie

• :

,,Gingers"
    Tak mały,
    a wspaniały,
    Taki chomiczek milutki,
    Za TM a wciąż słodziuki,
    Boże spraw by mu się tam dobrze żyło,
    I dużo Kingusi mu się tam śniło.

:D :D Talentu to ja niemam :D :D

• Jezu dziekuje sliczny:placz: :loveu: :loveu:

[quote name='Dagusia1992']Asiu śliczny wierszyk napisałaś. Gingers

• Kinguś a kiedy u ciebie new notka na blogu co? ;]

• Nieiwem :( Mam zamiar napoisac notke o Gingersie ale jakos nie moge tego zrobic :(
    Nie chce patrzec na jego fotki a przydało by sie je wkleic do notki :placz: :placz: :placz: