Kincia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*']www.zlotetarasy.pl :P juz sie rozjasnilo:shake: Aaaaa trzeba było tak odrazu :D:D Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka Agatko :) Robie je w IrfanView :) ten program jest bezpłatny? Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agata_B']ten program jest bezpłatny? Tak :) sciagnij sobie go na www.dobreprogramy.pl Ok ja lece papa:* Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Tak :) sciagnij sobie go na www.dobreprogramy.pl Ok ja lece papa:* Dzięki :cool1: papa Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dagusia1992 napisał(a):oo ile fotecek xD śliczne:D Nie tak jak u ciebie :cool1: Dawno cie nie bylo :D:D Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 niedawno były Miechowa i Porąbki ;) a teraz są chyba w Słomnikach Quote
Kincia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Siemka :) Wróciłam na dniach Wielunia bylam tylko z 1 h bo co ja mamtam robic z rodzicami ? ;/ Dziewczyn nie mogłam znaleśc. To pozniej pojechałam do kolezanki na działke i tam zostałam na noc no i niedawno wróciłam :D:D Mam dobra wiadomośc :D:D Mój brat ostatnio był na 18-nastce w Łodzi i ta dziewczyna miała yoraska Mike :loveu: Zdjęcia mam jak beda na kompie to dam. Kurde ja tez chce pomieszkac jedna noc z yoraskiem chociaz :loveu: No i jemu sie spodobal ten yorczek :D I tez chce kupic takiego wiec moze po jego 18-nastce ktora bedzie po wakacjach kupi yorka :multi: :multi: To ja zbieram teraz na aparat a on by kupił yorka :loveu: :loveu: Ale by było zajebiście :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Mój maly kochany chomiczek nie zyje :placz: :placz: :placz: :placz: Chyba zdech ze starosci :placz: :placz: :placz: Nie zdazylam sie z nim pozegnac nawet :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
BlackSheWolf Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jejku :(( biedny chomis :(( moj odszedl w grudniu :(( a u mnie tez sa dni Ozorkowa ;P ja jak poszlam po 15 to wrocilam po 1 w nocy :d Quote
basia bonnie Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :placz:Oj...przykro mi...:placz: [''] jestem z Tobą na odległość...:-( Quote
Cambel&Megi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Mój maly kochany chomiczek nie zyje :placz: :placz: :placz: :placz: Chyba zdech ze starosci :placz: :placz: :placz: Nie zdazylam sie z nim pozegnac nawet :placz: :placz: :placz: :placz: Dla Chomiczka...:-( Ja nie wyobrażam sobie tej chwili, kiedy mój odejdzie... Quote
Dagusia1992 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ojej :( taki śliczny był ;( [*] łącze się w bólu Quote
Kincia Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dzieki wszystkim :placz: :placz: Lezy sobie teraz w pudełeczku jutro go pochowamy na działce :placz: :placz: A mnie przy tym nie bedzie bo jade na impreze do kolezanki niechce mi sie tam jechac :( ale musze bo dałam juz kase juz widze jak bede sie "swietnie" bawic bede robic 'dobre miny do złej gry" :placz: :placz: Quote
Kincia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Siemka dzis mam troche lepszy humor ale nadal tesknie za Gingersem :placz: Jak gadałam z McZjebem to zapomniałam na chwile o tym ze on nie zyje ale pozniej to wróciło :placz: Quote
Acia_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Tak mi przykro :( A tak pozatym to komp mi sie zepsuł i niemam jak zagladac na dogo :placz: I nikt niezauwarzyl ze mnie niema :( Quote
Kincia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Tak mi przykro :( A tak pozatym to komp mi sie zepsuł i niemam jak zagladac na dogo :placz: I nikt niezauwarzyl ze mnie niema :( :( Wszyscy zauwazyli czekamy na ciebie u misia w galeri.... Zaraz ide na probe boze ja mam juz dosc :placz: :placz: A pozniej na imprezke :(:( Quote
Acia_ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [*] Gingers..... :placz: teraz ide nadrabić dogo bo.... .... komp działa!!!! :loveu: ^^ ps ide zmienić sobie avek i bannerek ^^ :D Quote
Kincia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Asia&Misia napisał(a): Gingers..... :placz: teraz ide nadrabić dogo bo.... .... komp działa!!!! :loveu: ^^ ps ide zmienić sobie avek i bannerek ^^ :D Idz idz :) Aff Gingers pochowany an działeczce pod jabłonia :(:( Musze go dwiedzic w tygodniu :(:( Quote
Acia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Qurczeeee :placz: niemoge zamienić ani banaani avka maja za duże pixele, a probowałam juz ilka np. jpg, gif itd. A co tam u was? :D Quote
Kincia Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Asia&Misia napisał(a):Qurczeeee :placz: niemoge zamienić ani banaani avka maja za duże pixele, a probowałam juz ilka np. jpg, gif itd. A co tam u was? :D Hmm to niewiem zmniejsz go :D:D? Pozniej chyba dam fotki... Quote
tusia. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wiem jak to boli mnie opuściły już 3 chomiczki :-( Quote
Recommended Posts