maartucha Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 o jejQ jak mnie tu dawno nie było :) ale całe szczęscie juz wolne.. :multi: dwa miesiące odpoczywamy :multi: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 maartucha napisał(a):o jejQ jak mnie tu dawno nie było :) ale całe szczęscie juz wolne.. :multi: dwa miesiące odpoczywamy :multi: No naszczescie :multi::multi::multi: Bedziesz tu mogla częściej wpadać hihi:D:D Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Ide spac.... Jutro od 12 do 20 jestem na festynie ;/ Wystep mecz siatkowki i w ogóle ;/ Jak ja to przezyje jesli bedzie upal ;/;/..... Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kinguś niemożeszmi tego zrobić!!!! :placz: Zostanie tu sama :placz: I wpadne w depresje :x Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Hey;] co tam słychać w słoneczną niedziele? my dzisiaj mamy odpust xp Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):ja mam załobe :placz: niema pinczerkowej xP Ona teraz szaleje :evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jak wruci to ma przechlapanie :x Niezamieszcze zdjec Misia ze spacerku :x Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 szalenstwo;] wiesz Asia ty masz opsesje xP (żart) Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 hejka :D no Kinga gdzie fotki ?? :D no i wogole gdzie ty jestes?? :D :D Quote
arkana Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Rybka_39 napisał(a):Hahaha moze Kinga chce wypocząsc:razz: Ciekawe od kogo :D Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Juz jestem no tak wypoczełam od was ufff :D:D Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A widze że do Misia nikt niezagłada :placz: ps znalazłam w necie list blondynki do syna :lol: niemoge buahaha Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):A widze że do Misia nikt niezagłada :placz: ps znalazłam w necie list blondynki do syna :lol: niemoge buahaha No ja juz bylam no!!! Pokaz :D:D Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 właśnie dawaj Sałata;] a ja mam jutro występ! aaa xP Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 juz daje: Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Aaaaa znam to :D:D Stare to juz :D:D Ja lece z psem z/w Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 haha niezły xD gdzieś go juz chyba widziałam;] Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jest jeszcze jeden dobry ,,List od Bravo" ale jakbym go zamieściła to chyba by mnie z dogo wywalili xD Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jest jeszcze jeden dobry ,,List od Bravo" ale jakbym go zamieściła to chyba by mnie z dogo wywalili xD Haha :D:D Juz jestem :D:D Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Ale jest naprawde beczny xD To przeslij mi na PW :D:D Quote
Recommended Posts