Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To bardzo możliwe :hmmmm: ale już by sie obudziła... chyba że ją ksiądz zamknął w kościele:turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Dagusia1992 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 heh może tak xD i teraz czeka aż otworzą kościoł :P Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Haha jestem juz :evil_lol: Pradu niemialam:placz: A spalam tylko do 13 :D:D Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 jutro już nie możemy spać do 13:placz: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Hej :* Wkoncu weszłam pradu niemialam :angryy: :angryy: :angryy: Ok wstawie szybko fotki ktore robilam przed chwila:evil_lol: Pysiol..... i moja reka:evil_lol: Znowu jest ciemno jak robie fotki to dlatego takie brzydkie jutro spruboje zrobic jak bedzie widno :evil_lol: Dobra i spadam sie kapac i pozniej na tv bo bede czekac na Gotowe Na Wszystko :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc:loveu: :loveu: Quote
Loona Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Słodki pychol :loveu: Czekam na zdjęcia robione w słońcu, będzie więcej widać ;) Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Dobra i spadam sie kapac i pozniej na tv bo bede czekac na Gotowe Na Wszystko :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc:loveu: :loveu: Na tej fotce to naprawde dużo widac xDD :lol: Ja tez zawsze czekam na Gotowe na wszytsko:cool3: ale potem nigdy nie moge spać:shake: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Na tej fotce to naprawde dużo widac xDD :lol: Ja tez zawsze czekam na Gotowe na wszytsko:cool3: ale potem nigdy nie moge spać:shake: Wrocilam xD No ja mam tak samo :D Raz niedoczekalam sie tylko hihi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Loona napisał(a):Słodki pychol :loveu: Czekam na zdjęcia robione w słońcu, będzie więcej widać ;) Spruboje jutro wrzucic :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 faaaaajne fotki :) czekam na fotki ze spacerku :) Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):faaaaajne fotki :) czekam na fotki ze spacerku :) Ze spacerku to szybko niebedzie bu u mnie nie mozna dac na kompa fotek z komorki a cyfrowki niemam :placz: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wrocilam xD No ja mam tak samo :D Raz niedoczekalam sie tylko hihi :evil_lol: :evil_lol: A ja usnełam na przerwie pomiędzy jednym odcinkiem a drugim (teraz juz jest jeden) okropne te reklamy:shake: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):A ja usnełam na przerwie pomiędzy jednym odcinkiem a drugim (teraz juz jest jeden) okropne te reklamy:shake: Na nich to mi sie zawsze oczy przymykaja xD:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Na nich to mi sie zawsze oczy przymykaja xD:evil_lol: Mi tez:evil_lol: A którą babe najbardziej lubisz? :razz: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Mi tez:evil_lol: A którą babe najbardziej lubisz? :razz: Niepamietam imienia ale Eve Longerie czy jakos tak :evil_lol: :evil_lol: A ty ? xD Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Niepamietam imienia ale Eve Longerie czy jakos tak :evil_lol: :evil_lol: A ty ? xD wytłumacz która bo nie wiem :lol: ja lubie Suzan i tą co była bogata i co miala tego bogatego męża i kochanka, lol:evil_lol: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):wytłumacz która bo nie wiem :lol: ja lubie Suzan i tą co była bogata i co miala tego bogatego męża i kochanka, lol:evil_lol: No wlasnie ta :evil_lol: :evil_lol: Ok ja lece papa:* Quote
Dagusia1992 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 super fotki tylko trochę mało widoczne :P Quote
tusia. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam! Troszkę mnie tu nie było, ale przyszłam się przywitać i zaprosić na fotencje (aż 18! ;-)) Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 to ja też przyszłam się przywitać :D i powiedzieć, że na blogu już komenta napisałam :D czekam kiedy będziesz na gg :) Quote
Kincia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Przyszłyśmy sie tylko przywitać:p Witam :) Dagusia1992 napisał(a):Dzieńdoberek xD Siemka Dagus :* Matinka napisał(a):Witam! Troszkę mnie tu nie było, ale przyszłam się przywitać i zaprosić na fotencje (aż 18! ;-)) Oo xD Juz do was lece:) butterfly15 napisał(a):to ja też przyszłam się przywitać :D i powiedzieć, że na blogu już komenta napisałam :D czekam kiedy będziesz na gg :) Dzieki za komcia :*:* Quote
Recommended Posts