Dagusia1992 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nie no nie przesadzaj Brokułko;] musisz po prostu odkryć to wewnątrz siebie xP Quote
Martunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Eehh.. noo nie wiem xD Pewnie za kilka lat ... :) Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Cambel napisał(a):Ja bardzo lubiłam tak tańczyć, te wyczerpujące próby, mm..kochalam to :loveu: Jednak, było, minęło... Kingo, jak wyglądała Wasza piramida? Moze na jakis fotkach bedzie piramida ta ja wkleje :D No to ona wygladala tak haha :D:D Jedna kuca tzn stoi na ziemi rekami i nogami no wiecie o co biega :D Druga dziewczyna stoi nad nia czyli tak w rozkroku :D 2 dziewczyny kłada nogi na tej jednej co stoi i robia podpurke :D Jedna staje na rekach a ta stojaca ja trzyma a nastepna wchodi na plecy tej kucajacej i na nasze nogi i podnosi rece :D Pla pla wszystki jasne haha :D:D Nieiwme jak to wytlumaczyc.... Jak cos zrobie tak jak pisałam na pocztaku :D Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dagusia1992 napisał(a):właśnie Sałata dobrze gada;] Sałata ZWASZE dobrze gada xD :evil_lol: CeBuLo :p Pinczerek-Jacky napisał(a):Moze na jakis fotkach bedzie piramida ta ja wkleje :D No to ona wygladala tak haha :D:D Jedna kuca tzn stoi na ziemi rekami i nogami no wiecie o co biega :D Druga dziewczyna stoi nad nia czyli tak w rozkroku :D 2 dziewczyny kłada nogi na tej jednej co stoi i robia podpurke :D Jedna staje na rekach a ta stojaca ja trzyma a nastepna wchodi na plecy tej kucajacej i na nasze nogi i podnosi rece :D Pla pla wszystki jasne haha :D:D Nieiwme jak to wytlumaczyc.... Jak cos zrobie tak jak pisałam na pocztaku :D Powiem tylko jedno: Aha :roll: Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):Sałata ZWASZE dobrze gada xD :evil_lol: CeBuLo :p Powiem tylko jedno: Aha :roll: Haha wiedziałam ze wszystko zrozumiecie :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha wiedziałam ze wszystko zrozumiecie :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol: Ychy :roll: Dagusia1992 napisał(a):no my przecież wszytsko kapejszyn;] :crazyeye: kumasz coś z tego??? Quote
Dagusia1992 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nie ja właśnie nic nie kumam ale udaje ze kuman rozumiesz?:D Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):Nieeee! xDDDD Gwiazdy nikt nie zrozumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Asia&Misia napisał(a):A co to jest PiDzej? Nie wiem :D:D Ja spadam sie kąpac dla fanów mam tylko poswiecone 10 minut mojego "cennego" czasu :D:D Tylko prosze was nie przyjerzdzajcie do Wielunia i nie grzebcie mi w smieciach :angryy::angryy::angryy: Dobranoc :D Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Gdzie ty sie włuczyłas?????? Nizałapałas sie na autografy Kingusi xP (galeria Fiony) Quote
dadiii Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no a gdzie fotki co??? ja juz wstawilam jakies u nas a ty to co leniuchu !!! Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 arkana napisał(a):No ja kapuje... Tak troszke :eviltong: :multi::multi::multi: No za późno już na autografy czas rozdawania sie skonczyl przykro mi :P:P A fotki to jutro już na pewno spróbuje dać :D:D Zycie gwiazdy nie jest takie łatwe :D:D Quote
Kincia Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Widze ze tylko ja zostałam wy poszłyscie bez pożegnania zobaczymy :D:D Dobranoc:*:* Quote
dadiii Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeeee! wrocila opcja do edytowania postow!!!!! (jupi) Dziendobry wam wszystkim!! :D Quote
Recommended Posts