Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 *Iza* napisał(a):Dokładnie to ja z Rzeszowa nie jestem :loveu: Ale z podkarpacia :cool3::cool3::cool3: Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Ale powiedz z jakich okolic Izo ;) Ej Cambel nasze biuro bedzie hmm... na twojej klatce schodowej :cool3: Spółka Nera-Cambel Zoo xD total zoo xD Za progiem śmierci :evil_lol: Zoo :evil_lol: Faktycznie, total zoo! Meeee! xD Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Ale powiedz z jakich okolic Izo ;) Ej Cambel nasze biuro bedzie hmm... na twojej klatce schodowej :cool3: Spółka Nera-Cambel Zoo xD total zoo xD Pogórze strzyżowsko-dynowskie :lol: Strzyżów :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Moja babcia mieszka koło Dynowa :cool3: Iza, jeśli tylko będziesz mogła to przyjezdzaj do nas do Rzeszowa :) Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Boze padam na... xD wiadomo Pat i Kot spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią xD Kama mam pomysla- co ty na zalozenie galeri naszych chomów jako pary slubnej :P Pozatym ja bede IHAHAHA xD Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Boze padam na... xD wiadomo Pat i Kot spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią xD Kama mam pomysla- co ty na zalozenie galeri naszych chomów jako pary slubnej :P Pozatym ja bede IHAHAHA xD Zią, to całkiem dobry pomysł, zaczyna mi się podobać :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dobry dzien ale rozmowy sie tu rozkrecaja ;) hihi xD Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hej Buttrfly! ;) A jednocześnie powiem Wam bye! muszę lecieć. :cry: :bye: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cambel napisał(a):Moja babcia mieszka koło Dynowa :cool3: Iza, jeśli tylko będziesz mogła to przyjezdzaj do nas do Rzeszowa :) Dobra !:loveu: :loveu: Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cambel napisał(a):Hej Buttrfly! ;) A jednocześnie powiem Wam bye! muszę lecieć. :cry: :bye: Papapa :) Milej nocki zyczymy Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pa kochanie moje najpiękniejsze ;P Ej jak cos to mnie uspokajac bo dostaje szwangu xD Mam pytanie- jak sądzicie czy niepełnoletnia osoba moze cos sprzedawac na bazarku na rzecz schronisk? Mysle nad sprzedaniem pięknych puzzli w antyramie na rzecz schrona. Co o tym sądzicie? Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dziękuję i wzajemnie :cool3: Kolorowych psów! Tf....snów! XD Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 butterfly15 napisał(a):dobry dzien ale rozmowy sie tu rozkrecaja ;) hihi xD Hej! Lepiej się nie zbliżaj bo nasz gang warzywny tu ma swoje posiedzenie :evil_lol: Cambel napisał(a):Hej Buttrfly! ;) A jednocześnie powiem Wam bye! muszę lecieć. :cry: :bye: Ja też idę się kompać i nyny. Paaa;) Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wracaj Izunia do nas :loveu: Butterfly15 tez chcesz byc w gangu warzywnym? Jakie chcesz byc warzywko? :cool3: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Wracaj Izunia do nas :loveu: Butterfly15 tez chcesz byc w gangu warzywnym? Jakie chcesz byc warzywko? :cool3: Jestem jeszcze :eviltong: , ale zaraz lecem :evil_lol: . A może fasola?:lol: :lol: :evil_lol: Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 *Iza* napisał(a):Hej! Lepiej się nie zbliżaj bo nasz gang warzywny tu ma swoje posiedzenie :evil_lol: Ja też idę się kompać i nyny. Paaa;) No to dobranoc :) Quote
Acia_ Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja też chcem!!!!! Ja chcem być szczypiorkiem xP Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja jestem BIG szczypior i cisza ma byc xD Najwyzej mozesz byc moje dziecko czyli Mini Szczypior xD Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dobra dopisujemy ciebie jako Pietruszka xD Kurcza nikt niechce byc Pomidor xD Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Cambel napisał(a):Nerul - Szczypiorek Daga - Cebula Pinczerek- Jacky - Pietrucha Cambel - Dynia Arkana - Marchewka *Iza* - Ziemniok B@$!@ - Pomidor xDDD :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co sie tutaj dzieje :D:D Jaki gang mamy :D:D Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No rozszezamy sie na całą dogomanie niedlugo nam warzyw niestarczy i sie przerzycimy na owoce xD Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Dobra dopisujemy ciebie jako Pietruszka xD Kurcza nikt niechce byc Pomidor xD JA JESTEM PIETRUSZKA !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts