Martunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Noo mnie też już zaczyna... :shake: Eh... ile jeszcze trza czekać? Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dadiii napisał(a):Albo ja jestem slepa albo nie ma tez dzialu Administracja. :/ No nie ma, nie ma, i to już dość długo...:shake: Quote
dadiii Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no co jest !!!!! A jak tam nas trzyletni juz pinczerek po urodzinkach co??? :) Quote
Dagusia1992 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nie ma dzialu Adminisracja bo zostal zmieniiony regelumian;] teraz wszystkie pytania tyczace tego dzialu maja byc wysylane na PW do admina lub moda a za tworzenie stron tyczacych tego dzialu mozna dostac bana lub punkty karne nie wiem dokladnie xP Quote
Dagusia1992 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dadiii napisał(a):se wymyslili :/ no;/ ale dobra nie gadamy bo jeszcze bana dostaniemy :evil_lol: :roll: Quote
Pati i Daisy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE JACKUŚ NAM!!! :buzi: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :knajpa: :tort: :drink1: [SIZE=2]Czy coś się spóźniłam?:hmmmm: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Pati i Daisy']STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE JACKUŚ NAM!!! :buzi: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :knajpa: :tort: :drink1: [SIZE=2]Czy coś się spóźniłam?:hmmmm: Troszkę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nie bede gorsza:evil_lol: sto lat, sto lat:evil_lol: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='*luthien*']a wlasnie:eviltong: chodzcie na chata:cool3: Eee..tam :loveu: Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Siemka :multi::multi::multi: Niewiem czy fotki beda :D:D Dziekuje wszystkim za zyczenia :multi::multi::multi: Dagus oby sie spełniło :loveu::loveu::loveu: A na chata moze zaraz wejde :D Najpierw musze nadrobic calo dniowe zaległosci :D:D Quote
arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aaaaaaaaaa nie wiedzialam, ze Jacky mial urodziny. Przepraszam najmocniej!! Zyczymy z Arkaną wszystkiego najlepszego dla solenizanta :loveu: Duzo prezentow od panci i, zeby go wymiziala od nas! Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witam do Jackiego znów zagoscilam jak co wieczór x) Sorki ze tak późno- niemialam czasu wczesniej :P Wygłaskaj go znów odemnie... ty bylas cebula czy jakie warzywo Kinga? xD Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Witam do Jackiego znów zagoscilam jak co wieczór x) Sorki ze tak późno- niemialam czasu wczesniej :P Wygłaskaj go znów odemnie... ty bylas cebula czy jakie warzywo Kinga? xD Hej :D:D Ja bylam pietruszka :D:D Zaraz wymiziam :):) Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dobra ty pietrucha, ja szczypior a daga- cebula xD Ktoś jeszcze? Ej wkoncu kto jest dynia xD? Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja też chcę coś być :cool3: Przyjmiecie mnie do swojego gangu? :evil_lol: Chcę być kapustą :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cambel napisał(a):Ja też chcę coś być :cool3: Przyjmiecie mnie do swojego gangu? :evil_lol: Chcę być kapustą :evil_lol: :evil_lol: OOoo dynia do mnie jeszcze bardziej pasuje :lol: :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 arkana napisał(a):Aaaaaaaaaa nie wiedzialam, ze Jacky mial urodziny. Przepraszam najmocniej!! Zyczymy z Arkaną wszystkiego najlepszego dla solenizanta :loveu: Duzo prezentow od panci i, zeby go wymiziala od nas! No wiesz :D:D Zaraz wymiziam a ty swojego misiaczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dobra ty bedziesz Dynia xD Zapamietaj sobie- Nerul byc szczypiorek xD Ej czuje sie jak na targu na wsi :P Quote
Kincia Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Cambel napisał(a):OOoo dynia do mnie jeszcze bardziej pasuje :lol: :loveu::loveu: To mamy juz gang :multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Noo, impreza trwa dalej, Pinczerek-Jacky ( z pewnego źródła wiem, że Kingda :cool3: ) masz jeszcze w podpisie: Dziś są Jacka urodziny :loveu: No to świętujemy! Sto lat! Sto lat! :smilecol::tort::BIG: :drinka::drinka::drinka: Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Halo niezauwazylyscie drogie przedszkolaczki (:diabloti: ) ze jest wiecej warzyw na swiecie xD? Ile jeszcze osób do gangu potrzebujemy? :razz: Quote
*Iza* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nerul napisał(a):Halo niezauwazylyscie drogie przedszkolaczki (:diabloti: ) ze jest wiecej warzyw na swiecie xD? Ile jeszcze osób do gangu potrzebujemy? :razz: Ja chce być warzywem !:lol: Quote
Recommended Posts