Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='A$iA']Daj przepis :D Juz jestem :D Ciasteczka sie pieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prosze:D Ciasteczka watróbkowe, Norka 3 jaja 1/3 szklanki oleju 0.5 kg watróbki 2 szklanki maki zabek czosnku Jajka i olej mieszamy, wrzucamy czosnek. Dorzucamy pokrojona drobno lub zmielona watrobe. Dodajemy tyle maki, zeby otrzymac ladne ciasto, niezbyt lejace sie. Calosc ukladamy na blaszce. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 30 minut, w temp 220 stopni. Kiedy powierzchnia jest sucha i zaczyna sie rumienic na brzegach wyciagamy ciasto z pieca. Kroimy na kawalki pozostawiamy do wystygniecia. Przechowujemy w lodówce lub zamrazalniku. Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 NO WIEC DZIS JACKY KONCZY 3 LATKA :D W TEN DZIEN PRZYSZLA TAKA MALA CZARNA WREDNA KULKA NA SWIAT:loveu: TRALALA BAWMY SIE :D :ylsuper::ylsuper::ylsuper::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::bday::bday::bday::tort: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='A$iA']Fajne, musze wyprubować. :) Ciekawe czy Jackiemu bedzie smakowac :evil_lol::evil_lol: Quote
A$iA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 OK, to ja sę też pobawie: :cunao: :cunao: :cool2: :cool2: :bigcool: :bigcool: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='A$iA']OK, to ja sę też pobawie: :cunao: :cunao: :cool2: :cool2: :bigcool: :bigcool: :multi::multi::multi::multi: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam ! Jeny moglabym tak cały dzien spiewac- w przyszłym roku w lutym na wątku pospiwamy Jack'iemu na jego 2 urodzinki !! :multi: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam ! Jeny moglabym tak cały dzien spiewac- w przyszłym roku w lutym na wątku pospiwamy Jack'iemu na jego 2 urodzinki !! :multi: To spiewaj dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To bedize imprezka w lutym :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zapisac sobie kochane dzieciątka w kalendarzu- 17 lutego xD Stoo lat stoo lat i tak jeszcze 100 razy xD Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):Zapisac sobie kochane dzieciątka w kalendarzu- 17 lutego xD Stoo lat stoo lat i tak jeszcze 100 razy xD W razie czego przypomnij bo mam krotka pamiec :oops::oops::oops: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 OK ;) Wiesz porób Jackiemu jakies zdjęcia z urodzinek. Moja znajoma tak zrobila swojej suni- kokardke miala, pełno baloników i byla sesja zdjęciowa ;) Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):OK ;) Wiesz porób Jackiemu jakies zdjęcia z urodzinek. Moja znajoma tak zrobila swojej suni- kokardke miala, pełno baloników i byla sesja zdjęciowa ;) Oooo fajnie :multi::multi::multi::multi: Nie znalazlam jeszcze tego programu :roll::roll::roll: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie znalazlam jeszcze tego programu :roll::roll::roll: Jakiego programu? Moge w czyms pomóc jakby cos... ;) Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):Jakiego programu? Moge w czyms pomóc jakby cos... ;) Mam taki specjalny jaki byl z kamerka internetowa i musze go znalesc :D:D Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A wiem na takiej płycie- tez go gdzies mam xP Ale jak cos to daj fotki psiaka... :D:D W urodzinki trzeba zrobic specjalną sesje zdjęciową ;) Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):A wiem na takiej płycie- tez go gdzies mam xP Ale jak cos to daj fotki psiaka... :D:D W urodzinki trzeba zrobic specjalną sesje zdjęciową ;) Jak znajde to dam :multi::multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czekam z napięciem na nowe fotki psinki ! I wysciskaj go odemnie =* Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):Czekam z napięciem na nowe fotki psinki ! I wysciskaj go odemnie =* Juz go wysciskuje :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Szkoda ze na zywo tego niemoge ujzec. A ja mam pomysl- wstaw jakies fotki jak Jacky był mały, no wiesz takie wspomnienia dawnych lat ;) Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Nerul napisał(a):Szkoda ze na zywo tego niemoge ujzec. A ja mam pomysl- wstaw jakies fotki jak Jacky był mały, no wiesz takie wspomnienia dawnych lat ;) Dagusia1992 napisał(a):no właśnie dobry pomysł :D Ok juz szukam :multi::multi::multi::multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Popatrzcie ja to mam zawsze perfekcyjne pomysly xP Serio to jest dobra zabawa mozna powspominac jak to szkraby byly malutkie i ledwo co lapkami dobrze ruszaly xD Quote
dadiii Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 w lutym bedzie impreza 16 i 17 poniewaz 16 lutego urodzila sie Psotka :D Quote
Dagusia1992 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 w lutym? dopiero no chyba zę ci sie pomyliło z lipcem :P heh Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dadiii bedziemy we 2 imprezowac- Jacky wtedy tez ma urodzinki ! ;) Quote
Recommended Posts