Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dagusia1992 napisał(a):noo:D wkońcu od czego jest weekend:D No :D:D Basia gdzie ty mi tu z dynaturatem !!!!!! :mad: :mad: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No :D:D Basia gdzie ty mi tu z dynaturatem !!!!!! :mad: :mad: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :roflt: psieplasiam :placz: :roflt: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ß@$!@ napisał(a)::roflt: psieplasiam :placz: :roflt: Masz napij sie :D:D Juz ci porzycze na ta wodke :roll: Zebys sie nie zatrula :evil_lol: :evil_lol: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ja troche potancze :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :cunao: :cunao: Quote
Dagusia1992 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja troche potancze :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :cunao: :cunao: to ja tez :evil_lol: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dagusia1992 napisał(a):to ja tez :evil_lol: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: No wkoncu nei msuze tanczyc sama :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Dagusia1992 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu nei msuze tanczyc sama :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: noo nikt nie lubi tanczyć samemu :evil_lol: :cunao::cunao: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 WIEC ZACZYNAM NOWY ETAP NA DOGOMANI :multi: :evil_lol: :evil_lol: TYM RAZEM BEDA TO PLOMYCZKI :cool3: :cool3: CHOCIAZ WOLALABYM JAKIES ZLOTE LAPKI :evil_lol: :evil_lol: OK ZACZYNAMY NOWA IMPEZKE :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drink1: :pepsi: :pepsi: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :tort: :tort: :BIG: :BIG: Quote
nane Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :chlup: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 nane napisał(a)::drink1: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :chlup: Nane :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A reszta to gdzie :mad: :mad: Zaraz schowam alkohol:angryy: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 JUTRO JACKY MA URODZINY :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']JUTRO JACKY MA URODZINY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [FONT=Courier New]Będzie imprezka :razz: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='nane']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [FONT=Courier New]Będzie imprezka :razz: [/FONT] Bedzie bedzie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 dadiii napisał(a):chyba sie nie spoznilyszmy co???? :) Nie imprezka nadal trwa i bedzie trwac przez cala noc :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Foteczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dadiii Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :BIG::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::BIG: WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ, NAJLEPSZEGO!!!!!!!!! życzy Psotka i Daria:multi: :BIG::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::BIG: :new-bday::bday::drink1::laola::laola: Quote
Dagusia1992 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wszytskiego Naj Jack :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :Rose: :Cool!: :new-bday: :tort: :BIG: :pepsi: :popcorn: :drinking: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Matinka']100 lat, 100 lat [quote name='dadiii']:BIG::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ, NAJLEPSZEGO!!!!!!!!! życzy Psotka i Daria:multi: :BIG::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :new-bday::bday::laola::laola: [quote name='Dagusia1992']Wszytskiego Naj Jack :multi: :multi: :multi: :Rose: :Cool!: :new-bday: :tort: :BIG: :pepsi: :drinking: [quote name='Dagusia1992']a i życzonka dla Jacka od Anuli092:D DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA :multi::multi::multi: WPADLAM NA CHWILE I ZARAZ IDE ROBIC CIASTECZKA WATROBKOWE DLA JACKA :D Quote
Dagusia1992 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 o ciasteczka wątróbkowe;] ja też musze kiedys spróbować zrobić Fionie;] Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dagusia1992 napisał(a):o ciasteczka wątróbkowe;] ja też musze kiedys spróbować zrobić Fionie;] Zobacze jakie mi wyjda haha :D:D Zrob jej na urodziny :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts