Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):To jest chomik czy ptaszek? :lol: Chomik :D:D Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Chomik :D:D Tak myślałam ale nie byłam pewna:evil_lol: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Cicho !! Mam filmik tylko niewiem czy bedzie dzialac troche niewyrazny bo z komorki :eviltong: :eviltong: http://video.tinypic.com/player.php?v=33b0eo5 No bedzie w linku bo niewiem jak dac tu tak zeby byl xD Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Tak myślałam ale nie byłam pewna:evil_lol: Hihi no wiesz:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Cicho !! Cóż to za ton:cool1: :eviltong: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Tak myślałam ale nie byłam pewna:evil_lol: Pati i Daisy napisał(a):Cóż to za ton:cool1: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jak filmik :cool3: ? Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja zamiast filmiku mam sam głos bez obrazu:shake: My już uciekamy DOBRANOC;) Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Ja zamiast filmiku mam sam głos bez obrazu:shake: My już uciekamy DOBRANOC;) Nie jak to niedziala :placz: :placz: Jutro spruboj jeszcze raz i odświerz jak cos :cool3: No dobranoc:loveu: :loveu: Ja zaraz tez będe spadać chyba wszyscy mnie zostawili no.... :placz: :placz: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hi Pinczerek... masz psa podobnego do mojej mamy, ona też ma takie 2 dupcie w domku, tez takie karłowate na chudziuteńkich nóżkach,z ogromnym apetytem,hałaśliwe:p a i filmik mi działa :eviltong: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pegaza napisał(a):Hi Pinczerek... masz psa podobnego do mojej mamy, ona też ma takie 2 dupcie w domku, tez takie karłowate na chudziuteńkich nóżkach,z ogromnym apetytem,hałaśliwe:p a i filmik mi działa :eviltong: Hehe no chałaśliwe to sa :cool3: :cool3: No to dobrze :evil_lol: tylko troche rozmazany :-( A i dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kinga pytałaś o hodowle no więc to jest "hodowla"a'la Świętochłowice rodowód a'la pegaza wel Pipi:eviltong: Quote
nane Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 pisałam wczoraj ale nie chciało mi wysłać:-( bo mam internet radiowy i strasznie wczoraj wiało :mad: i za ten brak wiary w siebie to będziesz miała ode mnie i od Marty pif paf :angryy: przecież fajna z ciebie laska:loveu: a jaka zgrabna :cool3: już wiem po kim Jacky jest taki fajniuśki :razz: P.S. fajne ciuszki :cool1: i ucałuj Jackiego ode mnie :loveu: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Pegaza napisał(a):Kinga pytałaś o hodowle no więc to jest "hodowla"a'la Świętochłowice rodowód a'la pegaza wel Pipi:eviltong: Aha :cool3: :cool3: nane napisał(a):pisałam wczoraj ale nie chciało mi wysłać:-( bo mam internet radiowy i strasznie wczoraj wiało :mad: i za ten brak wiary w siebie to będziesz miała ode mnie i od Marty pif paf :angryy: przecież fajna z ciebie laska:loveu: a jaka zgrabna :cool3: już wiem po kim Jacky jest taki fajniuśki :razz: P.S. fajne ciuszki :cool1: i ucałuj Jackiego ode mnie :loveu: No nie musi byc ten wiatr przez to do mnie niedocierasz:placz: :placz: :placz: HAha z tą laska to dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No zgrabna moze być:loveu: hihi Witam wszystkich czyli niekogo :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja tylko głos w tym filmiku słysze :( świetne focie :D no to skomentuje ten strój:P fajne ciuchy xD heh Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dagusia1992 napisał(a):ja tylko głos w tym filmiku słysze :( świetne focie :D no to skomentuje ten strój:P fajne ciuchy xD heh :-( :-( Włącz go jeszcze raz i odświerz powinnien dzialac;) Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 A wogóle to Daguś załuz galerie swojemu psiakowi!!!!!!:angryy: :mad: :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dobra dobra juz zaloze :P ale jak mowilam fotki beda rzaaadkooo.... Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dobra dam ten link jeszcze raz:eviltong: http://video.tinypic.com/player.php?v=33b0eo5 I dam fotki co robiłam przed chwila kamerką wiec nie sa super jakosci :roll: :eviltong: I widok z okna :eviltong: No to na tyle xD Jackiego zabardzo niewidac bo jest ciemny :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dagusia1992 napisał(a):dobra dobra juz zaloze :P ale jak mowilam fotki beda rzaaadkooo.... No i co :cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Dagusia1992 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 śliczne focie :D O odswiezylam filmik i juz działa supcio xD no to już jest galeryjka wpadaj ;) Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dagusia1992 napisał(a):śliczne focie :D O odswiezylam filmik i juz działa supcio xD no to już jest galeryjka wpadaj ;) No :multi: :multi: Quote
Dagusia1992 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no to teraz wpadajcie do galeryjki jak juz zrobilam:P heh a tak po za tym to się zastanawiam o co chodzi np. z tymi łapkami pod nazwa użtkownika? Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no to teraz wpadajcie do galeryjki jak juz zrobilam:P heh a tak po za tym to się zastanawiam o co chodzi np. z tymi łapkami pod nazwa użtkownika? łapek przybywa, gdy masz coraz więcej postów;) potem są płomyki:lol: Quote
Recommended Posts