Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):Teraz:crazyeye: :crazyeye: . A wiesz , że nie powinno się jeść po godzinie 18:00 ? :lol: No wiem wiem haha :D:D *Iza* napisał(a):Dobranoc Kingo i Jacku :) Szkoda :( Dobranoc :*:* Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dadiii napisał(a):dziendobry!! Dagusia1992 napisał(a):Hejooooo ;] zaraz do kościółka muszę iść;] Hej Hej ! :lol: Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no my tu się witamy a gdzie Kinga?:D Hmm..może śpi?:evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 łohoho to pewnie balowała do późnej nocy xP Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 dadiii napisał(a):dziendobry!! Dagusia1992 napisał(a):Hejooooo ;] zaraz do kościółka muszę iść;] *Iza* napisał(a):Hej Hej ! :lol: Dagusia1992 napisał(a):no my tu się witamy a gdzie Kinga?:D Hej hej tu jestem :):) Na chwile bo zaraz wyjezdzam na dzilke :D:D *Iza* napisał(a):Hmm..może śpi?:evil_lol: dadiii napisał(a):No wiecie wszystko mozliwe :D Nie spalam tylko bylam na procesji po miescie :D Quote
dadiii Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 to fajnie! ja tez bylam na psocesji ale u mnike byla tylko na osiedlu :) Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej hej tu jestem :):) Na chwile bo zaraz wyjezdzam na dzilke :D:D Nie spalam tylko bylam na procesji po miescie :D Wiedziałam..:eviltong: Quote
Dagusia1992 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 och Iza to jak wiedziałaś to mogłaś powiedzieć :P heh tyle ze raczej nie wiedziałaś xD Kinguś miłych chwil spędzonych na działce;] Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dagusia1992 napisał(a):och Iza to jak wiedziałaś to mogłaś powiedzieć :P heh tyle ze raczej nie wiedziałaś xD Kinguś miłych chwil spędzonych na działce;] Mogłam napisać jak już coś :cool3: . Nie napisałam ,bo nie wiedziałam czy Kinga jest katoliczką :lol: , a gdyby ją nie była to by to głupio zabrzmiało. Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wrocilam :D:D Czeeeść Pinczerkowa!:lol: Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 *Iza* napisał(a):Czeeeść Pinczerkowa!:lol: Co tam sie dzialo ciekawego :D Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Co tam sie dzialo ciekawego :D Niicccccc:diabloti: Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 *Iza* napisał(a):Niicccccc:diabloti: Aha :-o Jem truskawki :evil_lol: :evil_lol: Nieiwem czy fotki beda czy nie :D:D Quote
*Iza* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Aha :-o Jem truskawki :evil_lol: :evil_lol: Nieiwem czy fotki beda czy nie :D:D Ja też chcem :loveu: , ale nie chce mi się iśc zrywać:eviltong: Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 *Iza* napisał(a):Ja też chcem :loveu: , ale nie chce mi się iśc zrywać:eviltong: No troche sie pomeczylam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 dadiii napisał(a):focie!!! focie!!! my chcemy focie !!!!! No moze zaraz pomniejsze :D:D Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 No to amcie te fotki :):) Ciiii bo chce spac :) Jack i w tle Tiger :) Gingers :) I całe trio :loveu: :loveu: KONIEC :D Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 O nie ja wam nastepnym razem wstawie fotki !!! <foch> Quote
Recommended Posts