*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):No, no kobity :mad: :diabloti: Pepsi sie napijcie, a nie :evil_lol: :pepsi::pepsi: A nie... wódeczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):No, no kobity :mad: :diabloti: Pepsi sie napijcie, a nie :evil_lol: :pepsi::pepsi: Juz pilysmy :D:D *Iza* napisał(a):A nie... wódeczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wodeczka sie skonczyla :placz: :placz: :placz: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A wodeczka sie skonczyla :placz: :placz: :placz:[/quote] To może chociaż piweczko jest?:roll: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A nie, bo ja wypilam :drinking: :evil_lol: Macie pepsi :pepsi: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):A nie, bo ja wypilam :drinking: :evil_lol: Macie pepsi :pepsi: Ty jak zwykle dynaturat :D Dobra napije sie :pepsi: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):A nie, bo ja wypilam :drinking: :evil_lol: Macie pepsi :pepsi: Słaba coś ta impreza. Wódeczka się skończyła i piwko:placz: . Jakby ktoś obcy przeczytałby moje wypociny to chyba by pomyślał że ja jakaś alkoholiczka jestem :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 *Iza* napisał(a):Słaba coś ta impreza. Wódeczka się skończyła i piwko:placz: . Jakby ktoś obcy przeczytałby moje wypociny to chyba by pomyślał że ja jakaś alkoholiczka jestem :evil_lol: A co nie jestes :D:D?? Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A co nie jestes :D:D?? Osz ty! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 *Iza* napisał(a):Osz ty! :evil_lol: :evil_lol: No co :D:D Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A co nie jestes :D:D?? Moge powiedziec jedno... Spadlam z krzeselka :D :D :D :D Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Moge powiedziec jedno... Spadlam z krzeselka :D :D :D :D Hura :D:D Kogo to zasluga moja czy Izy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 oj nieładnie nieładnie! pijecie bezemnie :x a zjakiej to okazji??? Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hura :D:D Kogo to zasluga moja czy Izy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: A moim zdaniem piweczka :evil_lol: Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):oj nieładnie nieładnie! pijecie bezemnie :x a zjakiej to okazji??? Aśka ! Ty masz robote na swojej galerii! :mad: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):oj nieładnie nieładnie! pijecie bezemnie :x a zjakiej to okazji??? Z okzaji napisania 2000 posta :multi: :multi: *Iza* napisał(a):Aśka ! Ty masz robote na swojej galerii! :mad: No wlasnie :mad: :mad: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Rob zdjecia Misiowi, Asiu. Nawet jezeli maja sie robic te 3 minuty. My jestesmy cierpliwe... jak narazie :diabloti: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Rob zdjecia Misiowi, Asiu. Nawet jezeli maja sie robic te 3 minuty. My jestesmy cierpliwe... jak narazie :diabloti: No ja wytrzezwiejemy to bedzie ciezko... Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Chca chca, tylko Cie poganiaja, zebys szybko wstawila foty Misia, bo juz sie nie mozemy doczekac i z tego nieszczescia zalewamy robaki :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 arkana napisał(a):Chca chca, tylko Cie poganiaja, zebys szybko wstawila foty Misia, bo juz sie nie mozemy doczekac i z tego nieszczescia zalewamy robaki :evil_lol: No chcemy chemy :):) Hmm zalewamy robaki ?:D:D Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Co robicie??? :o Tez nie kapuje haha :D:D Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):Asia II o co chodzi? :D Czekamy na przetlumaczenie na nasz jezyk poloeks :D:D:multi: Quote
Recommended Posts