Dagusia1992 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dzień doberek;] co tam u Jacka słychac?:D a kiedy nowe fotki? Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 *Iza* napisał(a):Wpadam, ślad zostawiam :bluepaw: :D:D:DSiemka :D:D:D Dagusia1992 napisał(a):dzień doberek;] co tam u Jacka słychac?:D a kiedy nowe fotki? Foteczki nowe az 2 byly wczoraj :D:D Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 W ogóle to siemka wszystkim :D:D To byl najlepszy Dzien Dziecka w szkole :D:D Mielismy turniej siatki :D No i ja oczywiscie gralam w pierwszym skladzie :D:D I wygralismy pierwszy mecz pozniej przegralismy ale bylo bardzo blisko i ja zjebalam tego ostatniego :placz: :placz: :placz: Ale przeszlysmy do finalu bo wszytkie druzyny mialy po jednym punkcie :D I liczyli male punkty :D:D I przeszlysmy i pozniej wygralysmy znow :D:D I zdobylysmy I miejsce !!!!!! Aaaa:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Dagusia1992 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 no wiesz takie zamazane heh:P ja chcę nowe:D a i gratuluje 1 miejsca:D Quote
BlackSheWolf Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nowe fotki! nowe fotki!! :D kiedy bedziesz na gg bo cie zastac nie moge :P Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 butterfly15 napisał(a):nowe fotki! nowe fotki!! :D kiedy bedziesz na gg bo cie zastac nie moge :P Dagusia1992 napisał(a):właśnie Kinguś Cie nigdy na gg nie ma:P Hej :D Na gg mnie nie ma bo mi sie skasowalo i wgralam od nowa i nie pamietam hasla :(:(:( A nowego nie moge zalozyc bo sie cos zepsulo i nie widze tego kodu co mam przepisac :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 No to fotki :D:D Przywitanie :D Hmmm...... Zaspany...:loveu: :loveu: Tiger:loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 I jeszcze dwie :D:D Tigerek lize poslanie :D:D:loveu: I Jack.......:D Quote
Kincia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Nie no dac fotki i jeszcze nikogo tu nie ma :(:( Dobra ja lece jakos spac mi sie zachcialo :D Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Siemka :D I nadal tu nikogo nie bylo wrrr:(:(:mad: :mad: :mad: Quote
Dagusia1992 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 łiii foteczki xD śliczne :loveu: szkoda że ci sie gadulec popsuł Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Dagusia1992 napisał(a):łiii foteczki xD śliczne :loveu: szkoda że ci sie gadulec popsuł :) Wpisalam juz wszystkie mozliwosci i zero niewiem jakie ja tam dalam haslo :(:(:placz: Quote
arkana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dlatego najwygodniej wymyślić jedno hasło do wszystkiego :D Najłatwiej zapamiętać i nie ma się później kłopotu ;) A może poproś kogoś, żeby Ci założył konto, a Ty sobie później pozmieniasz hasełka, może tak pójdzie? Fotki są śliczne! Taaaaaki zaspany pyś tam był :loveu: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 arkana napisał(a):Dlatego najwygodniej wymyślić jedno hasło do wszystkiego :D Najłatwiej zapamiętać i nie ma się później kłopotu ;) A może poproś kogoś, żeby Ci założył konto, a Ty sobie później pozmieniasz hasełka, może tak pójdzie? Fotki są śliczne! Taaaaaki zaspany pyś tam był :loveu: No chyba tak zaczne robic :D:D Chyba pozniej pojde do kolezanki i tam sobie zaloze :( Albo moze wkoncu wymysle to haslo :D:D Quote
Dagusia1992 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No chyba tak zaczne robic :D:D Chyba pozniej pojde do kolezanki i tam sobie zaloze :( Albo moze wkoncu wymysle to haslo :D:D to twoje przypominanie sobie hasla bedzie trwac wieki:P heh lepiej idź do tej koleżanki :eviltong: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Dagusia1992 napisał(a):to twoje przypominanie sobie hasla bedzie trwac wieki:P heh lepiej idź do tej koleżanki :eviltong: Haha no :D:D W domu jej nie ma narazie :( Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 *Iza* napisał(a):Fajne fotki Jackiego ;) Ale sie wysililas hihi :D:D Ide sprawdzic czy juz przylazla........ Quote
arkana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No, miejmy nadzieję, że przyszła i, że zaraz będziesz mieć nowy numer :D Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 arkana napisał(a):No, miejmy nadzieję, że przyszła i, że zaraz będziesz mieć nowy numer :D Mam ten sam :D:D Znalazlam haslo :D:D Quote
arkana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No, no. Gratuluję! Tylko nie zapomnij znów hasełka :eviltong: Quote
Recommended Posts