Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):Dzien dobry :D Milego dnia zyczymy :D A dzien dobry ja zycze milego popoludnia :D:D Quote
Dagusia1992 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wow no to już 82 zł ;) trzaymaj tak dalej xD Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='maartucha']Hej Ho :* Co w swiecie słychac?:D A nic :cool3: Do kompa sie dorwalam wkoncu:multi: [quote name='Dagusia1992']wow no to już 82 zł ;) trzaymaj tak dalej xD :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a JA ze szkoly wrocilam dopiero :placz: aaa :D Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):a JA ze szkoly wrocilam dopiero :placz: aaa :D Ja skonczylam o 13:25 :cool3: hehe Zaraz chyba ide do miasta z rodzicami :lol: Wczoraj byłam to na tym zyskałam :multi: Kupiła mi mama tunike i spodenki zrobilam sobie fotki na kamerce :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Ale wez nie pokarze swojej (bleeee)"twarzy" :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja skonczylam o 13:25 :cool3: hehe Zaraz chyba ide do miasta z rodzicami :lol: Wczoraj byłam to na tym zyskałam :multi: Kupiła mi mama tunike i spodenki zrobilam sobie fotki na kamerce :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Ale wez nie pokarze swojej (bleeee)"twarzy" :evil_lol: :evil_lol: E bezz takiich, skoro juz sie pochwalilas to foteczka musi byc :D A ja nie ide, ja ide spac :cool1: zmeczona strasznie jestem i nie chce mi sie nigdzie wychodzić, do tego pogoda u nas taka troszkę nie bardzo :/ Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):E bezz takiich, skoro juz sie pochwalilas to foteczka musi byc :D A ja nie ide, ja ide spac :cool1: zmeczona strasznie jestem i nie chce mi sie nigdzie wychodzić, do tego pogoda u nas taka troszkę nie bardzo :/ Haha jesczez sie zastanowie:evil_lol: :evil_lol: U nas swieci slonko ale jest brr:shake: Musze ubrac sie cieplo xD No a ty przesypiaj nieprzespane nocki dzieki Tofficzkowi :lol: :lol: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 rosnie, bPinczerek-Jacky napisał(a):Haha jesczez sie zastanowie:evil_lol: :evil_lol: U nas swieci slonko ale jest brr:shake: A niech odn Musze ubrac sie cieplo xD No a ty przesypiaj nieprzespane nocki dzieki Tofficzkowi :lol: :lol: a niech on tylko dorosnie :D To ja mu noce bede zarywac :eviltong: (zartuuje, serduszka bym nie miala)... a u nas o slonecku dzis chyba zapomniec musze... wiatr, deszcz, brrr :( Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):rosnie, b a niech on tylko dorosnie :D To ja mu noce bede zarywac :eviltong: (zartuuje, serduszka bym nie miala)... a u nas o slonecku dzis chyba zapomniec musze... wiatr, deszcz, brrr :( Siemka dziewszyny :cool3: :cool3: Hmm Martuś nad fotkami to sie zastanowie xD Moze zmarze swoja twarz hihi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dawaj fotke dawaj xD tylko nie zamazuj tej swojej twarzyczki :P a i ja też dzisiaj konczyłam o 13.25 zbieg okoliczności xD kurcze zawsze jak wejde na gg to ciebie nie ma no! :P Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dagusia1992 napisał(a):dawaj fotke dawaj xD tylko nie zamazuj tej swojej twarzyczki :P a i ja też dzisiaj konczyłam o 13.25 zbieg okoliczności xD kurcze zawsze jak wejde na gg to ciebie nie ma no! :P Hihi :evil_lol: :evil_lol: Ja sie tu zaszywam teraz :cool3: No moze zaraz wkleje te fotki tylko sie nie smiejcie!!! :placz: :placz: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Jezu ludzie nie sniejcie sie :placz: :evil_lol: :evil_lol: Komentowac ciuchy nie mnie :evil_lol: O boze :placz: :placz: Dobrez ze jest niewidoczne tak bardzo:evil_lol: Boze po co ja to wklejam:placz: :evil_lol: JAk cos to mam spodenki pod tunika:angryy: Iii spodenki :eviltong: O matko :oops: :roll: hihi Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :p witamy Masz śliczneeego psiaka:loveu: i czekamy na fotke:lol: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):Ładne zdjątka :) Czego marudzisz :lol: Ta jasne :evil_lol: Skomentuj stroj :eviltong: no :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):Ładne zdjątka :) Czego marudzisz :lol: Właśnie!:cool3: I super ciuchy;) A tak wogóle to jak masz na imie? :oops: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Właśnie!:cool3: I super ciuchy;) A tak wogóle to jak masz na imie? :oops: No juz niebadzcie takie mile :evil_lol: :evil_lol: Kinga xD A ty :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Aa hoho jaka ja głupia:evil_lol: Przecież pisze Pati i Daisy ale gafa:oops: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Właśnie!:cool3: I super ciuchy;) A tak wogóle to jak masz na imie? :oops: no wlasnie :D?:D Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Aa hoho jaka ja głupia:evil_lol: Przecież pisze Pati i Daisy ale gafa:oops: Hihi:eviltong: tak, Patrycja xDDDD Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):no wlasnie :D?:D Kinga xD hih Pati i Daisy napisał(a):Hihi:eviltong: tak, Patrycja xDDDD :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Łooo jaka cisza nastała jak w grobowcu :placz: :placz: :placz: To dam fotki reszty domowników:eviltong: :eviltong: No dobra najpierw Jacky xD Jęzoorrr Tiger ziom :loveu: :loveu: Tak tu słodko wyszedł :loveu: :loveu: Ziomek Gingers :cool3: :cool3: :cool3: Wszystkie moje zwierzaki to mężczyżni :eviltong: :eviltong: I nowy tez będzie mężczyzną:evil_lol: No i zrobiłam takie coś :D Hmm sprubóje załadować filmik ale jak sie tu wrzuca xD?? Tak samo jak fotki xD? Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Ziomek Gingers :cool3: :cool3: :cool3: To jest chomik czy ptaszek? :lol: Quote
Recommended Posts