Kincia Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Nie było mnie tutaj tylko ponad rok ^^ Dla przypomnienia. Jacky Lucky Quote
Tepes Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 aaaaaaaaa aż nie wierza:evil_lol: witaj kobieto:loveu: Quote
Kincia Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Tepes']aaaaaaaaa aż nie wierza:evil_lol: witaj kobieto:loveu: Oj tam :D no cześć cześć Quote
Bewarka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Haha Kincia :D A psy nadal takie same ^^ słodziaki. Quote
Sweet Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dżasta bo ona napewno daje stare zdjęcia :diabloti: I tak w ogóle to cześć:D Fajnie że wróciłaś po takim czasie;):) Quote
Asiaczek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 To, że wróciła - to jedno. A gdzie jakies nowości, ciekawostki z zycia itp...? Prosimy, prosimy... Pzdr. Quote
Kincia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Bewarka napisał(a):Haha Kincia :D A psy nadal takie same ^^ słodziaki. Jak widać się nie zmieniają :D Sweet napisał(a):Dżasta bo ona napewno daje stare zdjęcia :diabloti: I tak w ogóle to cześć:D Fajnie że wróciłaś po takim czasie;):) Ajj tam od razu stare:evil_lol: Asiaczek napisał(a):To, że wróciła - to jedno. A gdzie jakies nowości, ciekawostki z zycia itp...? Prosimy, prosimy... Pzdr. Nie ma o czym opowiadać jak na razie może wkrótce ;> Quote
Kincia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Macie jedno zdjęcie. Więcej dodam jutro jak zgram jakieś zdjęcia z aparatu ;D Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Hej ale Cie długo nie było ! Kurde strasznie długo nie gadałysmy :( Quote
Kincia Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Coffee&Nera napisał(a):Hej ale Cie długo nie było ! Kurde strasznie długo nie gadałysmy :( No troszkę mnie nie było, ale już jestem ;d Quote
tigrunia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No wiesz co Kinga :crazyeye: Zaglądam tu po takim czasie a Ty wstawiłaś tylko 3 foty ?? :crazyeye: Proszę mi się natychmiast poprawić :mad::mad: Domagam się w szczególności Lucky'ego :mad: Quote
Kincia Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 tigrunia napisał(a):No wiesz co Kinga :crazyeye: Zaglądam tu po takim czasie a Ty wstawiłaś tylko 3 foty ?? :crazyeye: Proszę mi się natychmiast poprawić :mad::mad: Domagam się w szczególności Lucky'ego :mad: Już się poświęcę i zaraz coś dodam :D Quote
Kincia Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 No na dzisiaj starczy :evil_lol: Jutro postaram się porobić nowe zdjęcia. Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Śliczne :D:d Tylko więcej i jakbys mogła to sie do mnie odezwij jak masz jeszcze moje gadu ;) Quote
Kincia Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Coffee&Nera napisał(a):Śliczne :D:d Tylko więcej i jakbys mogła to sie do mnie odezwij jak masz jeszcze moje gadu ;) Starczy na razie ;D Uuu z tym to będzie ciężko xD Podaj mi swoje gg to się odezwę ;> Quote
Avaloth Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 łaaa nie wierzę :loveu: sto lat Was na dogo nie widziałam, a tu nagle u Bonka w galerii się pojawiacie i faktycznie jesteście :) sto lat no :D buziaki dla Twoich maluchów:loveu: Quote
Kincia Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Avaloth napisał(a):łaaa nie wierzę :loveu: sto lat Was na dogo nie widziałam, a tu nagle u Bonka w galerii się pojawiacie i faktycznie jesteście :) sto lat no :D buziaki dla Twoich maluchów:loveu: No trochę nas nie było ;d przekażę <3 Quote
Coffee&Nera Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ale opowiadaj co u Ciebie przez tyle czasu :) Quote
Kincia Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Coffee&Nera napisał(a):Ale opowiadaj co u Ciebie przez tyle czasu :) U mnie w sumie nic takiego szkoła, szkoła, szkoła. Ale teraz mam Ferie w końcu <3 Quote
Kincia Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Avaloth napisał(a):mi się właśnie kończą.. uu to niedobrze ;d Quote
cyga-fryga Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 witam zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/202053-Ciuszki-dla-psa!-Bosssskie-n%C3%B3wki!-dla-Budryska-do-26.02 Quote
Kincia Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 No byłam sobie w sobotę na jego koncercie :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :D Ja go uwielbiam w nagraniu z DD TVN :D Quote
Recommended Posts