Martunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jakie ładnie zdjęcia z Warszawy! :) Też bym sobie tam pojechała. ^^ Tak to tylko przejazdem byłam, na lotnisko jechałam tam. :eviltong: Quote
Sweet Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 sliczne zdjecia:) nigdy nie byłam w warszawie:eviltong: a co to za drzewko oblepione kartkami??:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Nawet nie wiedziałam, że W-wa może byc taka ładna... Bardzo ładne ujęcia, niektóre wręcz pocztówkowe! Pzdr. Quote
Kincia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Martunia napisał(a):Jakie ładnie zdjęcia z Warszawy! :) Też bym sobie tam pojechała. ^^ Tak to tylko przejazdem byłam, na lotnisko jechałam tam. :eviltong: Dzieki;) Na lotnisku tez kiedys byłam ;D Sweetaśna napisał(a):sliczne zdjecia:) nigdy nie byłam w warszawie:eviltong: a co to za drzewko oblepione kartkami??:diabloti: To czas najwyzszy jechac ;) A tam ludzie swoje marzenia przyczepiali;D Asiaczek napisał(a):Nawet nie wiedziałam, że W-wa może byc taka ładna... Bardzo ładne ujęcia, niektóre wręcz pocztówkowe! Pzdr. Dzieki;) Warszawa jest boska szczególnie noca :loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 biedny Jack... nei dasz mu sie wyspac:mad: Quote
Kincia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):biedny Jack... nei dasz mu sie wyspac:mad: :grins::grins::grins: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kruszynka!:loveu: http://i35.tinypic.com/zir1ts.jpg Pzdr. Quote
Bewarka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nooo nareszcie foty zwierzaczków :loveu: Quote
Kincia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Asiaczek']Kruszynka!:loveu: http://i35.tinypic.com/zir1ts.jpg Pzdr. Moja wredna kruszynka :loveu::loveu: [quote name='Justys95']Nooo nareszcie foty zwierzaczków :loveu: ;);) Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Śliczności. :) Ta sesja z Jackiem boska. :cool3: Quote
Kincia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Martunia napisał(a):Śliczności. :) Ta sesja z Jackiem boska. :cool3: Dzieki:cool3: Quote
Kincia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dadiii napisał(a):slicznie :loveu: :loveu: :p Dzieki :loveu::cool3: Quote
Martunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Świetne foty! ^^ Ciekawe, kogo tam Jack znów wypatruje...? :cool3: Quote
Recommended Posts