Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 tusia. napisał(a):matko, jaki Jacky jest boooski! :loveu: Wiadomo bo mój:diabloti::loveu: Martunia napisał(a):Ale sobie będziesz balowała. :cool3: Wolna chata i od razu masz różne imprezy na oku. ;) Juz 1 impreza za mną :loveu: Ale nie w domu ^^ Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No i jeszcze do tej imprezy do kolegi, nie? :D Ale balujesz. :cool3: Quote
tusia. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kincia napisał(a):Wiadomo bo mój:diabloti::loveu: ehe, ehe..:diabloti: Quote
Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Martunia napisał(a):No i jeszcze do tej imprezy do kolegi, nie? :D Ale balujesz. :cool3: Imprezy u kolegi nie było xD Ale w Kadłubie i tak super :multi::loveu: tusia. napisał(a):ehe, ehe..:diabloti: :diabloti::diabloti: A dzis jak dobrze pojdzie nastepna ale gdzie indziej :loveu: Kolejna nie przespana noc :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Aha, jednak nie było. ;) No ale i tak dziś znowu na imprezę idziesz. :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://i38.tinypic.com/20frriw.jpg jaka ładna połóweczka piłeczki :evil_lol::evil_lol: wydaje mi się że mam taką samą w innych kolorach :eviltong: a skąd masz tą piłeczkę? :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Martunia']Aha, jednak nie było. ;) No ale i tak dziś znowu na imprezę idziesz. :diabloti: Dzis nie wypaliło;/ Ale i tak byłam z tymi downami :loveu: [quote name='Isia & Chester']http://i38.tinypic.com/20frriw.jpg jaka ładna połóweczka piłeczki :evil_lol::evil_lol: wydaje mi się że mam taką samą w innych kolorach :eviltong: a skąd masz tą piłeczkę? :loveu::loveu: A do jakiejs karmy chyba była dołaczona:diabloti: Quote
dadiii Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 do karmy frolic :D wiem bo tez taka mam kupilam ja tylko dlatego zeby miec pile a karme wywiozlam psiakom babci :D przynajmniej tak wyglada jak z tej karmy Quote
Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 dadiii napisał(a):do karmy frolic :D wiem bo tez taka mam kupilam ja tylko dlatego zeby miec pile a karme wywiozlam psiakom babci :D przynajmniej tak wyglada jak z tej karmy No mozliwe xD Jutro Lucky konczy roczek :loveu::loveu: Quote
LadyK Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://i34.tinypic.com/2i22v7.jpg :loveu::loveu::loveu: My tutaj pierwszy raz,ale będziemy odwiedzać śliczności :loveu: Lucky wszystkiego naj,naj z góry :eviltong: Quote
dadiii Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 oo to jutro bedzie impreza :loveu: noto skoro tak to jutro dam pezecik i zyczenia :D Quote
Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Kati16 napisał(a)::loveu::loveu::loveu: My tutaj pierwszy raz,ale będziemy odwiedzać śliczności :loveu: Lucky wszystkiego naj,naj z góry :eviltong: Witamy :) A zapraszamy :loveu: Dzieki:loveu: dadiii napisał(a):oo to jutro bedzie impreza :loveu: noto skoro tak to jutro dam pezecik i zyczenia :D Bedzie wieczorem :diabloti: Bo do Wro jutro jade :loveu: Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No najważniejsze, że się spotkałyście. :D Foty!!! :eviltong: Quote
Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Martunia napisał(a):No najważniejsze, że się spotkałyście. :D Foty!!! :eviltong: Spotkalismy xDD Nie mam :D Modele spia :loveu:' Ja tez lece spac ;O xD Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 O tej porze? :evil_lol: I tak czekamy na foty. :diabloti: Masz nam tu jakieś dać! :mad: :eviltong: Aha... no to spotkaliście. :diabloti: Quote
Kincia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Martunia napisał(a):O tej porze? :evil_lol: I tak czekamy na foty. :diabloti: Masz nam tu jakieś dać! :mad: :eviltong: Aha... no to spotkaliście. :diabloti: No jak sie cala noc nie spało to trzeba odespac :diabloti: Quote
dadiii Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 STO LAT STO LAT NIECH ZYJE, ZYJE NAM!! MALUTKI LUCKY,KTORY STAJE SIE JUZ DOROSLYM PSIAKIEM :loveu::loveu: :multi::multi::multi: :Rose::Rose: :smilecol::smilecol: :sweetCyb: :Cool!::Cool!: :tort: :BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: :laola::drink1::cunao::cunao::chlup::pepsi::drinking: :klacz::klacz: A TO PREZENT: (WIRTUALNY BO WIRTUALNY ALE JEST :lol:) :loveu::loveu: Quote
Martunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O to już dziś! Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek Lucka! Zdrowia, wiele fajnych psich przyjaciół, duuużo smakołyków i czego tylko nasz solenizant sobie zażyczy !!! :Rose: :smilecol: :ylsuper: :Cool!: :klacz: :dog: :new-bday: :BIG: :bday: :laola: :knajpa: :cunao: :drink1: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hohoho, trafiłam na super urodzinkową imprezkę! Sto lat i duuuuzo kosteczek dla Lucka!:new-bday: Pzdr. Quote
Kincia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Dziekuje wszystkim w imieniu Lucia :loveu::loveu: :new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::drink1::drink1::drink1::cunao::popcorn::drinka::drinka::drinking: Quote
Acia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Sto lat, ato lat niech żyje LuCek nam :multi: Niech żyjeee nam ! :loveu: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
Kincia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Mniejszymi sie nie dało :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Dzisiajsze foty z Wro. Innych nie mam wiec tymi was zasypie :diabloti: Droga droga droga... Quote
Kincia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Najpierw w Koronach czy jakos tak xD Dc:loveu: Vansy xD:loveu: Quote
Recommended Posts