Kincia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Macie jedno słaba jakośc bo z kamerki :diabloti: Quote
Martunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Śliczny Luck. :loveu: Więcej zdjęć! :diabloti: Quote
dadiii Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jaka ma fajna kokardke :p :loveu: i ja chce wiecej fotek!!! :) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Oj, wystawiasz naszą cierpliwość ..... Pzdr. Quote
Kincia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Martunia napisał(a):Śliczny Luck. :loveu: Więcej zdjęć! :diabloti: dadiii napisał(a):jaka ma fajna kokardke :p :loveu: i ja chce wiecej fotek!!! :) Asiaczek napisał(a):Oj, wystawiasz naszą cierpliwość ..... Pzdr. dadiii napisał(a):dokladnie :D Dzieki. Później :diabloti: Tak w ogole za 1h bede miec 16 lat. Quote
dadiii Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 AAAAAAAAAA!!!!!!!!! no to ... STO LAT! STO LAT! NIECH ZYJE KINCIA NAM!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :cool2::cool2::BIG::BIG::BIG::BIG: :tort::drink1::drink1::laola::pepsi::drinka::drinking::beerchug: :new-bday::new-bday: :cunao: [SIZE=2]HEH :D Quote
tusia. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ha. Wy bylyscie za wczesnie ;P wszystkiego naj Kincia ;**** Quote
Kincia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='dadiii']AAAAAAAAAA!!!!!!!!! no to ... STO LAT! STO LAT! NIECH ZYJE KINCIA NAM!!! :multi::multi: :cool2::laola: :new-bday: :cunao: [SIZE=2]HEH :D [quote name='Agata_B']Wszystkiego najj ;) [quote name='tusia.']ha. Wy bylyscie za wczesnie ;P wszystkiego naj Kincia ;**** Dziekuje Wszystkim :loveu: Quote
Martunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wszystkiego najlepszego! :smilecol: :sweetCyb: :Rose: :BIG: :new-bday: :laola: :cunao: :pepsi: Zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, pociech z psiaków i królisia oraz wszystkiego, co sobie tylko zapragniesz. :loveu: Quote
Avaloth Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 :smilecol:Kinciu :Rose:najlepszego :B-fly::loveu: grzecznych piesków i spełnienia marzeń :lol::multi::BIG::new-bday::tort::beerchug::drink1::laola: No i się żegnam, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: Quote
Bewarka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Mrs Kincia, happy birthaday to you. :buzi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Aaaaaaaa... spóźniłam się na urodziny :placz::placz: Kincia - spóźnione wszystkiego naj :oops: [CENTER]:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: [/CENTER] Quote
Kincia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Martunia napisał(a):Wszystkiego najlepszego! :smilecol: :sweetCyb: :Rose: :cunao: :pepsi: Zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, pociech z psiaków i królisia oraz wszystkiego, co sobie tylko zapragniesz. :loveu: xxSweetGirl93xx napisał(a): Wszystkiego naj:D Isia & Chester napisał(a)::smilecol:Kinciu :Rose:najlepszego :B-fly:grzecznych piesków i spełnienia marzeń :new-bday::beerchug::drink1: No i się żegnam, bo jutro jadę, a nie wiem czy wieczorem będę mieć czas ^^ wracam 8 sierpnia :buzi: Justys95 napisał(a):Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Mrs Kincia, happy birthaday to you. :buzi: :evil_lol: :evil_lol: dadiii napisał(a):gdzie jestes?? gdzie fotki?? :D :p Tu jestem :diabloti: tigrunia napisał(a):Aaaaaaaa... spóźniłam się na urodziny :placz: Kincia - spóźnione wszystkiego naj :oops: :new-bday::BIG::new-bday::BIG: Dzieki wszystkim :loveu: Quote
dadiii Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no to skoro jestes tu to daj jakies fotki bo dano nie bylo :p Quote
Kasia_zg Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kinia spóźnione ale Najserdeczniejsze życzonka Ci przesyłamy:BIG::calus: Quote
Kincia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='dadiii']no to skoro jestes tu to daj jakies fotki bo dano nie bylo :p Teraz mam ciekawsze rzeczy do robienia niz dodawanie fotek :evil_lol::diabloti::loveu: [quote name='Kasia_zg']Kinia spóźnione ale Najserdeczniejsze życzonka Ci przesyłamy:BIG::calus: Dziekuje :loveu: Quote
Martunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ale musisz być zajęta, Kincia. Żeby zdjęć nam tu nie pokazywać ... :diabloti: Czekamy tutaj na fotki! :eviltong: Quote
Kincia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Martunia napisał(a):Ale musisz być zajęta, Kincia. Żeby zdjęć nam tu nie pokazywać ... :diabloti: Czekamy tutaj na fotki! :eviltong: Dobra dzis sie nudzic bede to dam fotki :diabloti: Quote
Recommended Posts