Kincia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 dadiii napisał(a):za 16 dni twoj Lucky bedzie mial roczek :p Wiem wiem :loveu: dadiii napisał(a):no i co z fotami?? Zraz cos wrzuce:diabloti: Quote
Bewarka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 http://i38.tinypic.com/2gybrl1.jpg Każdy przyniósł sobie do zabawy przytulankę :) Quote
Kincia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='McDzik']Ależ chlopcy pieknie ubrani :) [quote name='Justys95']http://i38.tinypic.com/2gybrl1.jpg Każdy przyniósł sobie do zabawy przytulankę :) [quote name='dadiii']widac ze lubia pluszaki :D Bry wszystkim :) Quote
Kincia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='dadiii']Bry tobie :p co u was?? Bry :D Chłopaki na spacerze sa:D A Kinga ma zamuła :diabloti: [quote name='Acctiually']Mordercy pluszaków:D :diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Czy mnie oczy mylą, czy jeden z facetów znalazł sobie miejsce na stole...? Pzdr. Quote
Avaloth Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 część Kincia ! :evil_lol: ślicznych masz tych chłopców :loveu: o Lucky jest niecały miesiąc starszy od mojej Krowy :) hmm.. mój trochę szybciej urósł :D:D http://i38.tinypic.com/2gybrl1.jpg każdy ma swojego miśka :eviltong: a czemu Lucky ma różowego ? prawie jak Tinky-Winky i różowa torebka :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Czy mnie oczy mylą, czy jeden z facetów znalazł sobie miejsce na stole...? Pzdr. On tak zawsze :diabloti: [quote name='Isia & Chester']część Kincia ! :evil_lol: ślicznych masz tych chłopców :loveu: o Lucky jest niecały miesiąc starszy od mojej Krowy :) hmm.. mój trochę szybciej urósł :D:D http://i38.tinypic.com/2gybrl1.jpg każdy ma swojego miśka :eviltong: a czemu Lucky ma różowego ? prawie jak Tinky-Winky i różowa torebka :evil_lol::evil_lol: No czesc:D Bo Lucky lubi różowy :diabloti: [quote name='dadiii']nie rozowa a czerwona torebka!! :p Ja tam nie wiem xD Quote
dadiii Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a ja wiem tak o tym dudnili w telewizji i necie ze trdno bylo nie zapamietac :p xD Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No czesc:-D Bo Lucky lubi różowy :diabloti: no mówię że drugi Tinky-Winky :evil_lol::evil_lol: do tego chciał no wiesz co zrobić z Tigerem a oni są chyba tej samej płci więc się zgadza :D Quote
Martunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kincia napisał(a):A dokąd to sie wybierasz :D? No i Ada mnie wyręczyła. :D Byłam na obozie w Bułgarii. :cool3: Co do zdjęć z działki - śliczne. ^^ Kwiatki piękne. :D No i wreszcie jakaś porządna porcja zdjęć! :cool3: Quote
Kincia Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 dadiii napisał(a):a ja wiem tak o tym dudnili w telewizji i necie ze trdno bylo nie zapamietac :p xD hehe xD Isia & Chester napisał(a):no mówię że drugi Tinky-Winky :evil_lol::evil_lol: do tego chciał no wiesz co zrobić z Tigerem a oni są chyba tej samej płci więc się zgadza :D No wiem wiem :diabloti::evil_lol: Martunia napisał(a):No i Ada mnie wyręczyła. :D Byłam na obozie w Bułgarii. :cool3: Co do zdjęć z działki - śliczne. ^^ Kwiatki piękne. :D No i wreszcie jakaś porządna porcja zdjęć! :cool3: No wyreczyla :) I jak tam bylo :cool3:? Thx;) Quote
Martunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A fajnie, fajnie. Podobało mi się. ;) A co u Was? :D Quote
Kincia Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Martunia napisał(a):A fajnie, fajnie. Podobało mi się. ;) A co u Was? :D No to fanie:) A u nas spoko:D Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pytałam już kiedy nowe fotki ? :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Isia & Chester napisał(a):pytałam już kiedy nowe fotki ? :evil_lol::evil_lol: Jeszcze nie :diabloti: Nie mam weny do fotek :diabloti: Quote
Kincia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Isia & Chester napisał(a):a żadnych zaległych ? :eviltong: Tez nie :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts