Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marta jedzie do Bułgarii właściwie to ju pewnie tam jest dawno bo w nocy leciała chyba o 7 czy jakos tak bo mi nie napisałam bambera a miała jak bedzie wylatywac.. Na kolonie pojechała:D PS. odpowiadam za nią bo na od musiałabys czekac 11dni :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 dadiii napisał(a):to tak jak ja od ok 3 tyg . :D:D caly dzien siedze w domu przed kompem lub telewizorem lub wisze na telefonie :D:D albo wszystko naraz czasem sie zdarzy ze na zmiane :D:D xxSweetGirl93xx napisał(a):Marta jedzie do Bułgarii właściwie to ju pewnie tam jest dawno bo w nocy leciała chyba o 7 czy jakos tak bo mi nie napisałam bambera a miała jak bedzie wylatywac.. Na kolonie pojechała:D PS. odpowiadam za nią bo na od musiałabys czekac 11dni :evil_lol: Ooo fajnie ma :D Hehe spoko :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Foty:diabloti: :roll::oops: :evil_lol: Jacky:diabloti::evil_lol: :loveu: Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 super:D http://i36.tinypic.com/1owt41.jpg fajny komputer i nowa fryzurka:D:D Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):super:D http://i36.tinypic.com/1owt41.jpg fajny komputer i nowa fryzurka:D:D A dziekuje :cool3: Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 I pobudka:diabloti: I dajcie mi spokój z fotami przynajmniej na tydzien :evil_lol::diabloti: Quote
dadiii Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 oni sa swietni :loveu: ja bede mogla mojego psiaka fotografowac dopiero za 3 miesiace :( czemu tak długo?? :( o ile sie suczka urodzi Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 dadiii napisał(a):oni sa swietni :loveu: ja bede mogla mojego psiaka fotografowac dopiero za 3 miesiace :( czemu tak długo?? :( o ile sie suczka urodzi No są:loveu: Ciesz sie ze tylko 3 miesiace :) Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 super te spacerkowe fotki:D fajna z nich parka;D A Lucky moze nosci obroze czy tylko szelki? Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):super te spacerkowe fotki:D fajna z nich parka;D A Lucky moze nosci obroze czy tylko szelki? Moze tez nosic obroze:) Quote
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 o to masz fajnie:) kabi moze tylko szelki bo przy obrozy sie dusi tak ciągnie.. w sumie teraz juz jest lepiej i moze mogłabym spróbowac z obróżką... jakąs tanią kupie i sie zobaczy... a co słychac u twoich małych ??:D Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o to masz fajnie:) kabi moze tylko szelki bo przy obrozy sie dusi tak ciągnie.. w sumie teraz juz jest lepiej i moze mogłabym spróbowac z obróżką... jakąs tanią kupie i sie zobaczy... a co słychac u twoich małych ??:D Moj tez sie czasami dusi troche:roll: A spią jak zwykle spiochy :diabloti: Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Justys95 napisał(a):Śliczneeeee....:loveu: Dziekiiii...:loveu::loveu: Quote
dadiii Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kincia napisał(a):No są:loveu: Ciesz sie ze tylko 3 miesiace :) Jakie tylko!?!?!?!?!?! :shake: to az 3 miesiace jak nie dluzej bo niewiem czy sie urodzi suczka :placz::placz: ale mam wielka nadzieje ze bedzie suczka :D a jak bede ja miala to bedziesz nas odwiedzac w galerii?? :p:roll: Quote
Kincia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 dadiii napisał(a):Jakie tylko!?!?!?!?!?! :shake: to az 3 miesiace jak nie dluzej bo niewiem czy sie urodzi suczka :placz::placz: ale mam wielka nadzieje ze bedzie suczka :D a jak bede ja miala to bedziesz nas odwiedzac w galerii?? :p:roll: Inni musza czekac dłuzej. Albo w ogole nie moga juz miec psa :roll: Sie ciesz ze ci pozwalaja :D Napewno sie urodzi :D Oczywiscie ze bede :loveu: A teraz lece na działke xD Fotki porobie jak mi sie akumulatorki nie rozładuja ^^ Quote
dadiii Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 z tym ze sie urodzi to niewiadomo niestety :( :( ale badzmy dobrej mysli :D Quote
dadiii Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzien dobry!!! dzisiaj tez macie "dzien lenia" :D:D Quote
Kincia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 dadiii napisał(a):Dzien dobry!!! dzisiaj tez macie "dzien lenia" :D:D Dobry. Nie dzis juz wybywam z domu :multi::diabloti: Quote
Kincia Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nudzi mi sie wiec was fotkami działkowymi zasypie :diabloti: W drodze na działke. Quote
Recommended Posts