Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta jedzie do Bułgarii właściwie to ju pewnie tam jest dawno bo w nocy leciała chyba o 7 czy jakos tak bo mi nie napisałam bambera a miała jak bedzie wylatywac..
Na kolonie pojechała:D

PS. odpowiadam za nią bo na od musiałabys czekac 11dni :evil_lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dadiii napisał(a):
to tak jak ja od ok 3 tyg . :D:D caly dzien siedze w domu przed kompem lub telewizorem lub wisze na telefonie :D:D albo wszystko naraz czasem sie zdarzy ze na zmiane :D:D

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Marta jedzie do Bułgarii właściwie to ju pewnie tam jest dawno bo w nocy leciała chyba o 7 czy jakos tak bo mi nie napisałam bambera a miała jak bedzie wylatywac..
Na kolonie pojechała:D

PS. odpowiadam za nią bo na od musiałabys czekac 11dni :evil_lol:

Ooo fajnie ma :D
Hehe spoko :evil_lol:

Posted

dadiii napisał(a):
oni sa swietni :loveu:
ja bede mogla mojego psiaka fotografowac dopiero za 3 miesiace :( czemu tak długo?? :( o ile sie suczka urodzi

No są:loveu:
Ciesz sie ze tylko 3 miesiace :)

Posted

o to masz fajnie:)
kabi moze tylko szelki bo przy obrozy sie dusi tak ciągnie.. w sumie teraz juz jest lepiej i moze mogłabym spróbowac z obróżką... jakąs tanią kupie i sie zobaczy...
a co słychac u twoich małych ??:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
o to masz fajnie:)
kabi moze tylko szelki bo przy obrozy sie dusi tak ciągnie.. w sumie teraz juz jest lepiej i moze mogłabym spróbowac z obróżką... jakąs tanią kupie i sie zobaczy...
a co słychac u twoich małych ??:D

Moj tez sie czasami dusi troche:roll:
A spią jak zwykle spiochy :diabloti:

Posted

Kincia napisał(a):
No są:loveu:
Ciesz sie ze tylko 3 miesiace :)

Jakie tylko!?!?!?!?!?! :shake: to az 3 miesiace jak nie dluzej bo niewiem czy sie urodzi suczka :placz::placz: ale mam wielka nadzieje ze bedzie suczka :D a jak bede ja miala to bedziesz nas odwiedzac w galerii?? :p:roll:

Posted

dadiii napisał(a):
Jakie tylko!?!?!?!?!?! :shake: to az 3 miesiace jak nie dluzej bo niewiem czy sie urodzi suczka :placz::placz: ale mam wielka nadzieje ze bedzie suczka :D a jak bede ja miala to bedziesz nas odwiedzac w galerii?? :p:roll:

Inni musza czekac dłuzej.
Albo w ogole nie moga juz miec psa :roll:
Sie ciesz ze ci pozwalaja :D
Napewno sie urodzi :D
Oczywiscie ze bede :loveu:

A teraz lece na działke xD
Fotki porobie jak mi sie akumulatorki nie rozładuja ^^