McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nooo :PPP teraz siedz i sie pogryzionym psem zajmuj a nie :P Wiezy Ejfefela sie zachciewa :P Quote
Kincia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='McDzik']nooo :PPP teraz siedz i sie pogryzionym psem zajmuj a nie :P Wiezy Ejfefela sie zachciewa :P[/quote] Nic mu nie jest juz ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hej :D czekam na fotki i zapraszam do galerii Osko :D Quote
Kincia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Helga&Ares']oj, biedny Jacky:placz: kiedy fotki? [quote name='BlackSheWolf']hej :D czekam na fotki i zapraszam do galerii Osko :D Macie te fotki:diabloti: Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale Jacky obserwator:loveu: No no a mody coś pyskaty:D Quote
Martunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No wreszcie! :cool3: A Tiger znalazł kubeł z truskawkami! :) Jackowi do pyska z tym kwiatkiem. :D Quote
Guest Agata_B Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Boskie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaśniutki :loveu: Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cze Kincia :multi: Ojj jak mnie tu dawnoo nie było :shake: A co tak mało fotek /? :mad: Quote
McDzik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://i28.tinypic.com/2gshesm.jpg :loveu: Trusawkożerca poprawił mi humor Quote
Kincia Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='McDzik']http://i28.tinypic.com/2gshesm.jpg Trusawkożerca poprawił mi humor Cieszymy sie ;) [quote name='Acctiually']Ale Jacky obserwator No no a mody coś pyskaty:D Bardzo:diabloti: [quote name='Martunia']No wreszcie! A Tiger znalazł kubeł z truskawkami! Jackowi do pyska z tym kwiatkiem. Hehe :D [quote name='Agata_B']Boskie ;) Jaśniutki \ :loveu: [quote name='tigrunia']Cze Kincia Ojj jak mnie tu dawnoo nie było :shake: A co tak mało fotek /? No czesc:) Bedzie pozniej wiecej :diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A co tam u Ciebie, co robisz w wakacje? :) Szkoła średnia juz wybrana? :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć Kincia. Ale się uśmiałam z Tigera :roflt: Powinnaś to zdjęcie gdzieś wysłać, jest naprawdę świetne :multi: Quote
Kincia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kincia. Ale się uśmiałam z Tigera :roflt: Powinnaś to zdjęcie gdzieś wysłać, jest naprawdę świetne :multi: Haha :D:D Pomysle nad tym :) Agata_B napisał(a):A co tam u Ciebie, co robisz w wakacje? :) Szkoła średnia juz wybrana? :razz: A w porzadku :) Pracuje, i spotykam sie ze znajomymi. Itd xD Quote
Guest Agata_B Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 W wakacje pracujesz :cool3:? Gdzież to? jezeli mozna wiedziec ofc ;p Quote
Kincia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Agata_B napisał(a):W wakacje pracujesz :cool3:? Gdzież to? jezeli mozna wiedziec ofc ;p Aktualnie juz nigdzie:diabloti: Ale moze pojde na czeresnie ^^ Quote
Kincia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Wysile sie i wstawie 2 fotki :diabloti: Truskawkożerca mój :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Acctiually napisał(a):Ale wczącha truskawke:D BlackSheWolf napisał(a):haha ta ostatnia fotka jest super xD Martunia napisał(a):Jaki atak na truskawkę! :evil_lol: Hehe:diabloti::diabloti: Quote
Kincia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 dadiii napisał(a):siemka!! :D:D co tam slychac?? Czesc:) U nas wporządku:) Quote
McDzik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie dośc, ze leniuch się wygodnie rozpanoszył w mięciutkim kojcu, to jeszcze wcina frykasy :evil_lol: Quote
Recommended Posts