Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No no, cały czas teraz zabawa u Ciebie panuje. :D Czekamy na zdjęcia. :cool3: Quote
Kincia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Martunia']No no, cały czas teraz zabawa u Ciebie panuje. :D Czekamy na zdjęcia. :cool3: Noo:loveu: Kocham takie zycie :evil_lol::diabloti: [quote name='Acctiually']No to gdzieś Ty się tak szwędała?:D No pisałam ze wybywam na Dni Wln. i na noc do kolezanki:eviltong: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ale prystojniacha:loveu: A ten 2 kawaler gdzie?:D Quote
Kincia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Acctiually']Aaaa sorko ale nie czytałam:D :diabloti: [quote name='Acctiually']Ale prystojniacha:loveu: A ten 2 kawaler gdzie?:D Później będzie :) Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ahh jaki przystojny. :cool3: Jesteś w swoim żywiole, jeśli chodzi o te spędzanie wolnego. :diabloti: Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Łysol :P Mogłaś od rasu Chińskiego Grzywacza sobie kupić, a nie teraz z fryzjerami kombinujesz :P Quote
Kincia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):śliczne foty:D jak lucky pozuje pieknie:) :) Martunia napisał(a):Ahh jaki przystojny. :cool3: Jesteś w swoim żywiole, jeśli chodzi o te spędzanie wolnego. :diabloti: No dzis znowu to samo :D McDzik napisał(a):Łysol :P Mogłaś od rasu Chińskiego Grzywacza sobie kupić, a nie teraz z fryzjerami kombinujesz :P Ale takto mam yorka i grzywacza w jednym :P Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No i teraz wyszło szydło z worka, ze Twój grzywaczo-york ma na grzbiecie garba jak mops xD Quote
Kincia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 McDzik napisał(a):No i teraz wyszło szydło z worka, ze Twój grzywaczo-york ma na grzbiecie garba jak mops xD Pffff:diabloti: Martunia napisał(a):Ale jaki jest śliczny. :cool3: :loveu: No ba:loveu::loveu: Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nie "Pfff" tylko garb jak stąd do Warszawy :P:P:P:P:P:P Quote
Kincia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 McDzik napisał(a):Nie "Pfff" tylko garb jak stąd do Warszawy :P:P:P:P:P:P Czepiasz sie :P:P:P:P:P Quote
Kincia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 McDzik napisał(a):Po prostu stwierdzam fakt xD Martunia napisał(a):Nowe fotki! :lol: :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
McDzik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Teraz to Kincia chyba da dopiero jak jej pies odrośnie xD no to ja czekam na foty Jackiego i tigera w tym czasie :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 McDzik napisał(a):Teraz to Kincia chyba da dopiero jak jej pies odrośnie xD no to ja czekam na foty Jackiego i tigera w tym czasie :evil_lol: Zebys wiedziała :diabloti: Później :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć Kincia. McDzik, tylko że garb u yorka bardziej się rzuca w dłuższych włosach, niż w krótszych :eviltong: Fryzurka mi się bardzo podoba :loveu: Podobna do Arisa :cool3: Nie myślałaś nad ścięciem kitki? Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Martunia']A ja się domagam fotek! ;) :diabloti: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kincia. McDzik, tylko że garb u yorka bardziej się rzuca w dłuższych włosach, niż w krótszych :eviltong: Fryzurka mi się bardzo podoba :loveu: Podobna do Arisa :cool3: Nie myślałaś nad ścięciem kitki? Myślałam ale sie wahałam :D I narazie wybrałam wersje z kitką:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No i dobrze :loveu: Teraz jest pełno yorków bezkitkowych, a nasze przynajmniej mogą się czymś wyróżnić :eviltong: Ja jednak na razie wolę tę wersję, bo zbiorę tylko włoski i zwiążę gumką, a tak to denerwowały mnie odrastające i wpadające do oczu :x Quote
Kincia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):No i dobrze :loveu: Teraz jest pełno yorków bezkitkowych, a nasze przynajmniej mogą się czymś wyróżnić :eviltong: Ja jednak na razie wolę tę wersję, bo zbiorę tylko włoski i zwiążę gumką, a tak to denerwowały mnie odrastające i wpadające do oczu :x No dokładnie:diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts