AmiX Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :laola:100 lat:laola: :new-bday::BIG::tort::BIG::new-bday: Quote
tigrunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ojj .. ja jak zwykle spóźniona :oops: Ale i tak sto lat dla Jackiego :multi: [CENTER]:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: [/CENTER] Quote
chemicalo Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 sto lat! :tort::bday: :BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG: Quote
Kincia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='AmiX']:laola:100 lat:laola: :new-bday::BIG::tort::BIG::new-bday: [quote name='tigrunia']Ojj .. ja jak zwykle spóźniona :oops: Ale i tak sto lat dla Jackiego :multi: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: [quote name='chemicalo']sto lat! :tort::bday: :BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG: Dziekujemy za zyczenia:D:) Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam! :smilecol: :Rose: :Cool!: :ylsuper: :klacz: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: :pepsi: Quote
dadiii Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 spoznione :oops: ale STO LAT TO LAT!!! :smilecol::smilecol::B-fly::tort::new-bday::BIG::BIG::laola::cunao: Quote
McDzik Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kincia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaaaaaaaa 10.06 Jacky skonczyl 4 lata :diabloti::diabloti: :bday: Nooo to wszystkiego naj mu zyczymy! :new-bday::tort: Mcdzik & Arni :loveu: Quote
Kincia Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='dadiii']spoznione :oops: ale STO LAT TO LAT!!! :smilecol::smilecol::B-fly::tort: [quote name='McDzik']Nooo to wszystkiego naj mu zyczymy! :new-bday::tort: Mcdzik & Arni :loveu: [quote name='Martunia']Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam! :smilecol: :Rose::BIG: :new-bday: :laola: :pepsi: Dziekujemy wszystkim :) Quote
Kincia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Nareszcie mam Wakacje :multi::multi::multi::multi: Quote
Kincia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):Co tak szybko? Wagaruje się? :evil_lol: Nie :D Ale teraz w szkole sa same luzy :multi::multi: Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A no masz rację. :D Ja od początku tego tygodnia już luz czuję. :D I jeszcze 7 dni do wakacji! :multi: Quote
Mi. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 spóźnione Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Kincia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Martunia']A no masz rację. :D Ja od początku tego tygodnia już luz czuję. :D I jeszcze 7 dni do wakacji! :multi: Ja dopiero od dzis ^^ [quote name='Mi.']spóźnione Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi: :loveu: Dzieki :) Quote
Kincia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):O jaki fajny banner i av! :cool3: :loveu: MealyAngel napisał(a):o. wszystkiego naj. ;*. spozniene, ale ćś. xd ;););););) Quote
McDzik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kincia napisał(a):Nie :D Ale teraz w szkole sa same luzy :multi::multi: też bym tak chciała :-( u nas nauka normalna do 18tego, na wtorek mamy jeszcze wypracowania z niemca, juz nam dzis zapowiedzial bo jak ktos nie przyniesie, to bedzie mial problemy w II klasie ;/ ... ehh Quote
Kincia Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 McDzik napisał(a):też bym tak chciała :-( u nas nauka normalna do 18tego, na wtorek mamy jeszcze wypracowania z niemca, juz nam dzis zapowiedzial bo jak ktos nie przyniesie, to bedzie mial problemy w II klasie ;/ ... ehh O jaaaa;/ Przerąbane:-( Quote
Kincia Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 W poniedziałek dam jakies fotki :) Bo niedlugo wybywam na próbe :D Pozniej jakis korowód i Dni Wieluni :D I spie u kolezanki :) W niedziele tez Dni Wln :cool3: Dozobaczenia :) Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Kincia napisał(a):Nareszcie mam Wakacje :multi::multi::multi::multi: Pozazdrościć! Baw się dobrze i potem wstaw jakieś słoneczne fotki, OK? Pzdr. Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witam kochana:) Bardzo fajny av i banarek;) Co tam u Was?? Quote
Kincia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='McDzik']Tylko tam nie szalej za bardzo z %% :P:P:P:P Dobrze jest:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Pozazdrościć! Baw się dobrze i potem wstaw jakieś słoneczne fotki, OK? Pzdr. Okk wstawie jutro :) ALbo wieczorem :diabloti: [quote name='Acctiually']Witam kochana:) Bardzo fajny av i banarek;) Co tam u Was?? A u nas super :) Wróciłam niedawno do domu :D Quote
Recommended Posts