Bewarka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ale Luckiego w całości to już nie da się pokazać :eviltong: Quote
Kincia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 MealyAngel napisał(a):Mój Lucek tez byl w zeszlym tyg. u fryzjera :loveu: Śliczne fotkii :evil_lol: Martunia napisał(a):Jaka słodycz. ^^ Jack jak cudownie. :loveu: O nie, tylko nie fryzjer! :eviltong: Ooo pokaz foty:P Dziekujemy:) Quote
Kincia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Aaaaaaaaaaaa mam nowego psa ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czemu go obcięłas?? taki chudziutki teraz jest...:P ale ślicznie :) a planujecie jakies wystawy czy nie?? Quote
Kincia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 dadiii napisał(a):cos ty mu zrobila!!!!!!!! :D:D:D Co nie podoba sie :eviltong:? Quote
Kincia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):czemu go obcięłas?? taki chudziutki teraz jest...:P ale ślicznie :) a planujecie jakies wystawy czy nie?? Szkoda mi go bylo bo taki upal a on w dlugich włosach :P Narazie nie moze pomyslimy jak wlosy odrosną ^^ Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no fakt w długich włosach znacznie cieplej... mój to ma nie tyle ze długie a dużo ich to zdycha... na lato lepiej jak ma krótkie włoski:) ale ślicznie wyglada Lucky:D aaa..:) Quote
Kincia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no fakt w długich włosach znacznie cieplej... mój to ma nie tyle ze długie a dużo ich to zdycha... na lato lepiej jak ma krótkie włoski:) ale ślicznie wyglada Lucky:D aaa..:) No meczace to troche dla psa:P Dzieki tez mi sie podoba :loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ach piękny golasek:loveu: http://i30.tinypic.com/2cruiw7.jpg cudowny po prostu! Quote
Kincia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Helga&Ares']Ach piękny golasek:loveu: http://i30.tinypic.com/2cruiw7.jpg cudowny po prostu! A jaki milutki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kincia napisał(a):A skąd wiesz ze juz to zrobiłam :evil_lol::diabloti: Czułam w kościach :placz: Quote
Tepes Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 W długich włoskach lepiej ale tak też super:loveu: Quote
Kincia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='tigrunia']Czułam w kościach :placz: CZego ryczysz :D Odrosna:diabloti: [quote name='Acctiually']W długich włoskach lepiej ale tak też super:loveu: Mi sie teraz bardziej podoba :loveu::loveu: Na zywo wygląda ładniej niz na fotkach:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jej jaki on śliczny! :loveu: Zupełnie inny pies! :D Mnie się bardziej taki podoba. :loveu: Quote
Bewarka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A ja wolałam kudłacza...no ale wszystkiego mieć nie można...:diabloti: Quote
Kincia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martunia napisał(a):Jej jaki on śliczny! :loveu: Zupełnie inny pies! :D Mnie się bardziej taki podoba. :loveu: Noo jak go pani wyniosła to myslalam ze to nie moj pies xD Mi tez sie bardziej taki podoba :loveu: Justys95 napisał(a):A ja wolałam kudłacza...no ale wszystkiego mieć nie można...:diabloti: Haha:diabloti: Kiedys znow bedzie kudłaczem :diabloti: Quote
Acia_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Biedny luCiu ;( jest goły ;( Ale i tak jest śliczny :loveu: :D Quote
Kincia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Acctiually']Ładnemu we wszystkim ładnie:loveu: [quote name='Acia_']Biedny luCiu ;( jest goły ;( Ale i tak jest śliczny :loveu: :D No wiadomo :cool3::loveu: Quote
McDzik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Kincia']Szkoda mi go bylo bo taki upal a on w dlugich włosach :P Narazie nie moze pomyslimy jak wlosy odrosną ^^ Wreszcie jakiś postep xDD ---- aaaaAAAaA kosmici psa podmienili!!! xD Quote
Kincia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 McDzik napisał(a):Wreszcie jakiś postep xDD ---- aaaaAAAaA kosmici psa podmienili!!! xD :cool3::cool3: Jak zobaczyłam ze dodałąs do mnie post to az sie bałam wejsc :D:D Ale widze nie ejst tak źle :evil_lol: Quote
McDzik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 haha aż taka krytyczna jestem? xD Nie no mam dobry humor wyjątkowo, bo Arni ładnie został oceniony w Lublinie w niedziele :P xD noo to czekam na debiucik Luckiego, specjalnie się wybiore na wystawe tam gdzie zadebiutuje :P Quote
Kincia Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 McDzik napisał(a):haha aż taka krytyczna jestem? xD Nie no mam dobry humor wyjątkowo, bo Arni ładnie został oceniony w Lublinie w niedziele :P xD noo to czekam na debiucik Luckiego, specjalnie się wybiore na wystawe tam gdzie zadebiutuje :P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaaaaaaaa 10.06 Jacky skonczyl 4 lata :diabloti::diabloti: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::tort::bday: Quote
Recommended Posts