McDzik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kincia napisał(a): Bo ciagle gdzies łaze :loveu::evil_lol: Ty tu nie kręć tylko pochwal się wszystkim jakim to pieskiem zajmowałaś się podczas gdy nie było Cie na dogomanii :cool3::cool3: Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 O co ja słyszę. :roll: No Kincia, pochwal się. :cool3: Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='McDzik']Ty tu nie kręć tylko pochwal się wszystkim jakim to pieskiem zajmowałaś się podczas gdy nie było Cie na dogomanii :cool3::cool3: Haha :evil_lol::evil_lol: Wiec zajmowałam sie Goldenka Otto Mariusza Wlazłego xD Siatkarza z reprezentacji polski joł xD a dzis widziałam jego krilka bo moja przyjaciółka ma go na przechowaniu :cool3::cool3::diabloti: [quote name='Martunia']O co ja słyszę. :roll: No Kincia, pochwal się. :cool3: :cool3: [quote name='dadiii']to czas zrobic nowe !!!! :diabloti::diabloti: [quote name='Martunia']No grożę, grożę. :diabloti: Lepiej nas słuchaj, bo pożałujesz! :mad: :evil_lol: Hahaha:diabloti: [quote name='xxSweetGirl93xx']O kinia wreszcie przyszłas:):) http://i31.tinypic.com/fp5a8o.jpg śuper fotki:D:D ale my chcemy więcej:D:D Dziekujemy xD Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wow:) to fajnie miałas:) a czemu akurat ty go dosadzałaś od niego?? znasz go??:D:D Quote
Bewarka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Oooo, ale fajnie :) Fotki fajne, fajne...tyle, że ja ślepota i mało widze na nich :mad: Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No właśnie, Twój znajomy? :cool3: Ale fajnie miałaś. :D I czy zdjęcia są może jakieś? :roll: Quote
anmi0 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Właśnie powtórzę się- masz fotki tej goldenki?? Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dadiii napisał(a):a masz zdjecia goldenka?? :D:D Własnie nie:roll: Ale pewnie sie jeszcze to powtorzy :diabloti::loveu: xxSweetGirl93xx napisał(a):Wow:) to fajnie miałas:) a czemu akurat ty go dosadzałaś od niego?? znasz go??:D:D Do mojej przyjaciolki przyjechał wujek i przywiozl Otti ze soba xD Ja go nie znam xD Justys95 napisał(a):Oooo, ale fajnie :) Fotki fajne, fajne...tyle, że ja ślepota i mało widze na nich :mad: To kup sobie okulary :eviltong: Martunia napisał(a):No właśnie, Twój znajomy? :cool3: Ale fajnie miałaś. :D I czy zdjęcia są może jakieś? :roll: anmi0 napisał(a):Właśnie powtórzę się- masz fotki tej goldenki?? Nie mam xD Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 anmi0 napisał(a):Kurcze szkoda, ciekawa jestem :P Zwykły szczeniak goldena :diabloti: Quote
Karolajnaxx Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jejciu, ale Luck urósł... :loveu: MARIUSZA WLAZŁEGO?! :lying::modla: Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Boże ale wszyscy ciekawscy :D Dajcie Kinci spokoj, bo juz Wam nic nie powie :P Quote
dadiii Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 no dobra :D :D ale ja chce fotki Jackiego!! PS: u nas jest pelo swierzych fotk :D Quote
Bewarka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kincia napisał(a): To kup sobie okulary :eviltong: Założyłam i dalej nic :diabloti: Quote
Karolajnaxx Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Justys95 napisał(a):Założyłam i dalej nic :diabloti: To załóż dwie pary :evil_lol: Quote
anmi0 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dobra, dobra daje spokój:loveu: Ale u was to się ciągle coś dzieje, a u mnie niiic:roll: Quote
Kincia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Karolajnaxx']Jejciu, ale Luck urósł... :loveu: MARIUSZA WLAZŁEGO?! :lying::modla: Tak :diabloti: [quote name='McDzik']Boże ale wszyscy ciekawscy :D Dajcie Kinci spokoj, bo juz Wam nic nie powie :P Haha dokładnie xD [quote name='dadiii']no dobra :D :D ale ja chce fotki Jackiego!! PS: u nas jest pelo swierzych fotk :D :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Justys95']Założyłam i dalej nic :diabloti: [quote name='Karolajnaxx']To załóż dwie pary :evil_lol: Własnie :evil_lol: [quote name='anmi0']Dobra, dobra daje spokój:loveu: Ale u was to się ciągle coś dzieje, a u mnie niiic:roll: Czasami az za duzo sie dzieje :roll: ^^ Aaaaaa przedwczoraj czyli 11 Luciek skonczył 8 miesięcy :D:D:D Quote
anmi0 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nie powiedziałaś wcześniej!:shake::evil_lol: Wszystkiego najlepszego, choć to nie urodzinki Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 8 miecha to godziwy wiek na początek kariery :D a jak tam szczepienia i wyrabianie rodowodu? Mój Arni jest troche młodszy, a rodowód niedawno przyszedł i już leży w szufladce :) Szczepienia dawno ma w komplecie, ostatnio tylko zabezpieczyliśmy go na pchełki, kleszcze etc :) A Luck? Quote
Martunia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Śliczne fotki, choć w małym rozmiarze. :loveu: :razz: O już 8 miesięcy! :cool3: Sto lat! :D Quote
Kincia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Martunia napisał(a):Śliczne fotki, choć w małym rozmiarze. :loveu: :razz: O już 8 miesięcy! :cool3: Sto lat! :D Dzieki:) anmi0 napisał(a):Nie powiedziałaś wcześniej!:shake::evil_lol: Wszystkiego najlepszego, choć to nie urodzinki xD Dzieki:) McDzik napisał(a):8 miecha to godziwy wiek na początek kariery :D a jak tam szczepienia i wyrabianie rodowodu? Mój Arni jest troche młodszy, a rodowód niedawno przyszedł i już leży w szufladce :) Szczepienia dawno ma w komplecie, ostatnio tylko zabezpieczyliśmy go na pchełki, kleszcze etc :) A Luck? Hmmmmm xD Wyrabianie sobie stoi w miejscu xD Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Kincia napisał(a): Hmmmmm xD Wyrabianie sobie stoi w miejscu xD Ale w punkcie '0' od 6 miesięcy dalej... czy juz wysłane i tam u nich w związku stoi? A szczepienia podstawowe, odrobaczanie, szczepienie na wscieklizne najwazniejsze i zabezpieczony na babesjoze? Quote
Kincia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 McDzik napisał(a):Ale w punkcie '0' od 6 miesięcy dalej... czy juz wysłane i tam u nich w związku stoi? A szczepienia podstawowe, odrobaczanie, szczepienie na wscieklizne najwazniejsze i zabezpieczony na babesjoze? No w punkcie "0" Szczepienie zrobione. Quote
Bewarka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nie mam dwóch par :eviltong: Fotki fajne, ale... :diabloti: ;) Quote
Recommended Posts