tigrunia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kincia napisał(a):Dobry wszystkim xD Dzieki ze o nas pamietaliscie :D :crazyeye::crazyeye: Kincia to Ty ????????? :crazyeye::crazyeye: Gdzie bylaś jak Cie nie było ???? :crazyeye::crazyeye: Quote
Martunia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 O Królewna Śnieżka się obudziła. :eviltong: No i co Was tak długo nie było? Quote
Kincia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 tigrunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Kincia to Ty ????????? :crazyeye::crazyeye: Gdzie bylaś jak Cie nie było ???? :crazyeye::crazyeye: Martunia napisał(a):O Królewna Śnieżka się obudziła. :eviltong: No i co Was tak długo nie było? dadiii napisał(a):dobre pytanie :D:D:D:D:D:D A tu i tam xD Problem mam xD Jak zmyc z bluzki plamy po tłuszczu :placz::placz:? Quote
Martunia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Może wypierz? :cool3: No jej, co za odp. :shake: Konkretnie, czemu Ciebie nie było na Dogo? :eviltong: Quote
Bewarka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Słyszałam, że cytryną. I w ogóle fajnie, że już jesteś, hehe :eviltong: Quote
tigrunia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Na plamy po tłuszczu najlepszy jest LUDWIK :razz: Chyba,że stare te plamy to jakis odplamiacz np. z Amway'a Quote
Dagusia1992 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Heyo xD Hmm tłuszcz najlepiej się rozpuszcza w bezynie ;p tyle się wie z chemi xD Ale czy to tak wyprać bluzke w benzynie to nie wiem... ;p Quote
Kincia Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Justys95 napisał(a):Słyszałam, że cytryną. I w ogóle fajnie, że już jesteś, hehe :eviltong: tigrunia napisał(a):Na plamy po tłuszczu najlepszy jest LUDWIK :razz: Chyba,że stare te plamy to jakis odplamiacz np. z Amway'a Dagusia1992 napisał(a):Heyo xD Hmm tłuszcz najlepiej się rozpuszcza w bezynie ;p tyle się wie z chemi xD Ale czy to tak wyprać bluzke w benzynie to nie wiem... ;p Haha tez o tym czytałam wczoraj xD Dobra dzieki za rady :) Mama sie juz tym zajeła xD Martunia napisał(a):Może wypierz? :cool3: No jej, co za odp. :shake: Konkretnie, czemu Ciebie nie było na Dogo? :eviltong: Bo ciagle gdzies łaze :loveu::evil_lol: Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No ciągle gdzieś łazisz... a my tu za Tobą tęskniliśmy! :eviltong: No wiesz, jak mogłaś nas tak zostawić... :roll: :eviltong: Dawaj jakieś fotki łobuzów! :D Quote
Karolajnaxx Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witanko! O widzę, że Kincia na dogo zbłądziła :evil_lol: Jakieś fotki prosimy! Bo u nas są nowe! :p Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Martunia napisał(a):No ciągle gdzieś łazisz... a my tu za Tobą tęskniliśmy! :eviltong: No wiesz, jak mogłaś nas tak zostawić... :roll: :eviltong: Dawaj jakieś fotki łobuzów! :D No co trzeba sie dotleniac :D Moze pozniej xD Moze zaraz xD Karolajnaxx napisał(a):Witanko! O widzę, że Kincia na dogo zbłądziła :evil_lol: Jakieś fotki prosimy! Bo u nas są nowe! :p I kto to mówi:evil_lol: Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cały czas może może. :eviltong: Jaka Ty tajemnicza. :roll: Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Martunia']Cały czas może może. :eviltong: Jaka Ty tajemnicza. :roll: Haha:evil_lol::evil_lol::diabloti: Macie takie cuś :diabloti: :loveu: Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jaki miszmasz. :loveu: Cudowne są te zdjęcia! :loveu: Luck rośnie jak na drożdżach. :cool3: Jaki się z niego robi dostojny kawaler. :cool3: Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Martunia napisał(a):Jaki miszmasz. :loveu: Cudowne są te zdjęcia! :loveu: Luck rośnie jak na drożdżach. :cool3: Jaki się z niego robi dostojny kawaler. :cool3: No ba :cool3::cool3: To dajcie mi teraz spokoj na miesiac :evil_lol: Quote
dadiii Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 nie bo nie ma fotek Jackiego a ja chce jego fotki :p :p Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nieeee, nie będzie żadnego spokoju! :cool3: Masz tu być i dawać fotki! Quote
Pimpek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kiiiiiiiiiiiiiinia!:loveu::crazyeye: Ile cię tu nie było xD Dobrze że już jesteś :eviltong: Oooo fotencje widzę :diabloti: Ale takie małe, phi, ja chcę więcej :diabloti: Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dadiii napisał(a):nie bo nie ma fotek Jackiego a ja chce jego fotki :p :p Była 1 :D Martunia napisał(a):Nieeee, nie będzie żadnego spokoju! :cool3: Masz tu być i dawać fotki! Grozisz mi?:diabloti::diabloti: Pimpek napisał(a):Kiiiiiiiiiiiiiinia!:loveu::crazyeye: Ile cię tu nie było xD Dobrze że już jesteś :eviltong: Oooo fotencje widzę :diabloti: Ale takie małe, phi, ja chcę więcej :diabloti: Lepsze małe niz zadne :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dadiii napisał(a):ale ja chce wiecej niz jedna !!!!!!!!!!!1 Nie mam xD Quote
Martunia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No grożę, grożę. :diabloti: Lepiej nas słuchaj, bo pożałujesz! :mad: :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 O kinia wreszcie przyszłas:):) http://i31.tinypic.com/fp5a8o.jpg śuper fotki:D:D ale my chcemy więcej:D:D Quote
Recommended Posts