Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak porownac test szosto klasistiow a gomnazjalistow to roznica bo podsatwowka pisze go przez 2 godziny a gimnazjalistom rozklada sie na 2 dni :p :p to jednak roznica :D:D
to ja bede trzymala mocno kciuki za Kinge :D:D

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nera- napisał(a):
Jest roznica miedzy testem 6 klasisty a gimnazjalnym gdzie to jest poprostu start w dorosle zycie i w dorosla kariere

To był żart.
dadiii napisał(a):
no tak porownac test szosto klasistiow a gomnazjalistow to roznica bo podsatwowka pisze go przez 2 godziny a gimnazjalistom rozklada sie na 2 dni :p :p to jednak roznica :D:D
to ja bede trzymala mocno kciuki za Kinge :D:D

My piszemy 1 godzinę.

Posted

dadiii napisał(a):
jak ja pisalam rok temu o chyba 2 godziny pisalismy :D:D:D ale glowy nie dam uciac :D

wiem ze skonczylam w polowie czasu :p

Ja rowniez 2 pisalam

Justys95 napisał(a):
Nie no, to sorry, że Cię nie rozśmieszyłam.

Bo to jest zalosne? :roll:

Posted

Ale o co ci chodzi? Bo napisałam, że za kilka dni piszę test i się nie uczę to akurat musisz mieć mi to za złe?

No własnie nie wiem czy zmienili coś czy nie, ale jak się pytałam nauczycielki to piszemy 1 h, dyslektycy 1,5 h.

Posted

No wiem:P hehe:) ale i tak sobie piszemy a ona jak jeszcze tu kiedyś chyba wjedzie bedzie miała czytania:P hehe:) ale co tam:P nie ma jej to niech żałuje:P

Posted

No z pewnością od szkoły też. Ale i od ucznia. Jak uczeń duzo z lekcj i pamięta to w domu tylko zadania odrabia, jak nie to się uczy, a jak leser to wiadomo :evil_lol: