McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ohh co za wyznanie :D A Ty Nerul tam czytaj o pozycjach wystawowych Cavalierów na Młodego Prezentera na Lwów !!! Będe kibicować !!! A Może i sama Arniego okiełznam do tej pory :D hehe Słuchaj a może z Przemyśla Sindi kiedyś zgarniemy po dordze? Bo jej trzech zagranicznych CACIBów brakuje do Interchampionatu :) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):Jezu czego skoro ty masz psa z papierami niechodzisz na wystawe? Nawet na Młodego Prezentera wiesz ile ja bym dala nawet za takie cos... Czekam tyle lat i dopiero teraz ma mozliwosc wystartowania O ja sie podpisuje, dużo osob nie ma psa z papierami a marzy o tym zeby mieć taka mozliwosc, zeby go wystawić albo na MP z nim pojsc, co jest kosztem jakiś 10-20 zł ... to chyba nie tak wiele, a warto się pokazać! Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 I TYS MI NIEPOWIEDZIALA ZE SINDI CZEKA NA INTERA !!! Nie no ja cie mordne jutro ! xDDD Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):I TYS MI NIEPOWIEDZIALA ZE SINDI CZEKA NA INTERA !!! Nie no ja cie mordne jutro ! xDDD Tak niezręcznie mi było o tym mówić :evil_lol: w końcu to Twój tata prowadzi .. to co, robimy Sindi intera? :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zobaczy sie jeszcze daleko ! Nieprzeszkadzaj mi Dziku bo cos robie xD Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):Ok Ok :D A Kincia nam coś ucichła :D Jestem jestem Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Foty rodzenstwa Lucia :multi::loveu: Jednego to takie bardziej aktualne ale tammte 2 juz nie za bardzo xD No i jednego nie mam w ogole :P Denis :loveu: Czysty Luć:loveu: Dynamic :loveu: I jedna dziewczynka z miotu Daisy :loveu: I trza tez tu dac Dragona xD:loveu::loveu: I miec takie 4 psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Oh, jaka urocza czwórka. :loveu: Hmm ... Lucky moim zdaniem jest najładniejszy z rodzeństwa. :loveu: :roll: Jaka fajniutka ta Daisy. :loveu: Sama słodycz. :D :cool3: Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Martunia napisał(a):Oh, jaka urocza czwórka. :loveu: Hmm ... Lucky moim zdaniem jest najładniejszy z rodzeństwa. :loveu: :roll: Jaka fajniutka ta Daisy. :loveu: Sama słodycz. :D :cool3: No oczywiscie ze Lucky najladniejszy :loveu::loveu: Quote
tusia. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ślicznie :) Co tam u Was? :evil_lol: Pozdroooo :* Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 MealyAngel napisał(a):Ślicznie :) Co tam u Was? :evil_lol: Pozdroooo :* A u nas w porzadku :D Jutro do sql :placz::placz::placz: Za 20 dni wolne xD? Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Martunia napisał(a):Nie, chyba nawet za 17 dni. :P Wreszcie. :D No cos takiego xD Juz to zaokragllam :P A ile ebdzie tego wolnego :D:D? Quote
tigrunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No fotki extra Kincia :loveu: Dzięki za zaproszenie :evil_lol: Ale miałam do nadrabiania .. :roll: Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 tigrunia napisał(a):No fotki extra Kincia :loveu: Dzięki za zaproszenie :evil_lol: Ale miałam do nadrabiania .. :roll: Hehe nie ma za co :P:) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A ja mam teraz rekolekcje , a potem trzecioklasiści mają próbne matury, także przede mną cały tydzień 'wolnego' :D Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):A ja mam teraz rekolekcje , a potem trzecioklasiści mają próbne matury, także przede mną cały tydzień 'wolnego' :D Ja mialam od srody :P Ja chce wolne znow :placz: Fotki rodzenstwa sa :P Idz wstecz :D Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Martunia napisał(a):Oh, jaka urocza czwórka. :loveu: Hmm ... Lucky moim zdaniem jest najładniejszy z rodzeństwa. :loveu: :roll: Jaka fajniutka ta Daisy. :loveu: Sama słodycz. :D :cool3: Martunia, nie możesz porównywać, bo one są tu w różnym wieku :cool3: .. Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kincia napisał(a):Ja mialam od srody :P Ja chce wolne znow :placz: Fotki rodzenstwa sa :P Idz wstecz :D Dzięki, już zobnaczyłam, a kogo brakuje? A ja na moje wciąż czekam ;/ Quote
Coffee&Nera Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A wy macie- a ja jeszcze 2 tygodnie i jade na gorace Włochy się opalac- tam jest teraz 25 stopi w cieniu xDD Ale neta mam no gdziezby :P Bede was tu odwiedzala :* Quote
McDzik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja nie wiem kochana co ja bez Ciebie tyle zrobie :( i do Katowic Arna debiut bez Ciebie noo :( ale zdam potem relacje :* (6:39 Ty snu nie masz!? :D) noo a dziś w Graffice łiii już nie moge sie doczekac :* Quote
Coffee&Nera Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja o 6:39 jestem na trasie 3km plaza z 3 swirusami (Jamnikopdobny Ares i Kundelek Nina) xD Wiec dzwon albo pisz smialo Quote
Kincia Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 McDzik napisał(a):Martunia, nie możesz porównywać, bo one są tu w różnym wieku :cool3: .. I co ale Luc najladniejszy :loveu::diabloti: McDzik napisał(a):Dzięki, już zobnaczyłam, a kogo brakuje? A ja na moje wciąż czekam ;/ Jednego chlopczyka xD Quote
Acia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Luciu boski :loveu::loveu::loveu::loveu: No rodzinka też xD pozdro :evil_lol: Quote
Recommended Posts