Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):No trochę sie wkurzyłam, bo jak razem odliczałysmy dni do odbioru Luckiego i Arniego, to troche inne plany miałyśmy... znaczy moje sie nie zmieniły bynajmniej ... Bedzie dobrze xD Bry wszystkim :) Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):Bry Bry :) Trzeba bedzie jakies foty wrzucic :D Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja najwczesniej w poniedziałek, a za tydzien zasypie Was Diankowymi z Jarosławia :D Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):Ja najwczesniej w poniedziałek, a za tydzien zasypie Was Diankowymi z Jarosławia :D Zaraz cos wrzuce xD No mam nadzieje :multi: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ok to czekam :D :) A w poniedzialek zarzuce, zarzuce :) Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='McDzik']Ok to czekam :D :) A w poniedzialek zarzuce, zarzuce :) :cool3::cool3::cool3: Zalinkuj sobie ten banner xD Sprubój jeszcze raz :P:D Quote
dadiii Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 czesc!!!!! sliczne focie i Jackiegi i Lucikiego i Arniego :D:D:D :loveu: a i ja zapraszam bo sa fotki u nas :D:D:D przedchwilka wstawione :D Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dadiii napisał(a):czesc!!!!! sliczne focie i Jackiegi i Lucikiego i Arniego :D:D:D :loveu: a i ja zapraszam bo sa fotki u nas :D:D:D przedchwilka wstawione :D A o Diance to już wszyscy zapomnieli :mad: .. Noo... fajne foty Luckiego, jeszcze fajniej by wyglądały na wystawie :eviltong: Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 dadiii napisał(a):czesc!!!!! sliczne focie i Jackiegi i Lucikiego i Arniego :D:D:D :loveu: a i ja zapraszam bo sa fotki u nas :D:D:D przedchwilka wstawione :D A dziekujemy :D Zajrzymy później xD McDzik napisał(a):A o Diance to już wszyscy zapomnieli :mad: .. Noo... fajne foty Luckiego, jeszcze fajniej by wyglądały na wystawie :eviltong: No bo zes dala tylko 1 jej foto xD Ha ha ha :evil_lol::eviltong: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Kincia'] No bo zes dala tylko 1 jej foto xD Ha ha ha :evil_lol::eviltong: Oj tam narzekacie :eviltong: to co mam stare dać? No to daje jakieś z wystawy w Rzeszowie sprzed 3 tygodni!!! Dianka wtedy wygrała Juniory i zdobyła Zwycięstwo Młodzieży na wystawie międzynarodowej! Jeszcze tylko dwie krajówki wygra i zostanie Championatem Młodzieży! Trzymać kciuki w Jarosławiu! Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Wcale nie takie stare xD Ja juz je widzialam xD Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 AHAHA wpadlam tutaj i sie zloszcze xD MNIE TU OBGADUJĄ I FOTY I TO MOIMI ŁAPAMI ROBIONE A MI NIEPOWIEDZĄ xD JAK NA WAS FOCHA SZCZELE ! Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No te z tymi kundlami co napadły Arna to faktycznie łap Nerul mojego aparatu :D Ja tam tylko Arna na smyczy trzymałam.. :D Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja ci zrobie jutro PROFESZIONALNĄ sesje dla Arnika- boze ja juz chce Dianke tknąć ! :-(:loveu: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):Ja ci zrobie jutro PROFESZIONALNĄ sesje dla Arnika- boze ja juz chce Dianke tknąć ! :-(:loveu: Plan z bristolem? :D .. ok ok ..:D czekam .. :D Ja też :-( Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):Ja ci zrobie jutro PROFESZIONALNĄ sesje dla Arnika- boze ja juz chce Dianke tknąć ! :-(:loveu: I Mc tez zrob sesje :diabloti::loveu::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ona niechce bo niefotogeniczna xDDD Jeszcze rowny tydzien i bedziemy na Jarosławiu :D:D Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):Ona niechce bo niefotogeniczna xDDD Jeszcze rowny tydzien i bedziemy na Jarosławiu :D:D Ja jej dam niefotogieniczna :mad::mad::mad: Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A mnie niechcesz widzisz xD Pietrucha focha szczeli Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kincia napisał(a):I Mc tez zrob sesje :diabloti::loveu::evil_lol: ?A po co mój ryj;D__? Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):A mnie niechcesz widzisz xD Pietrucha focha szczeli Przestan :* jutro dogo spacerek hehe :D a za tydzien juz Jarosław ;D:multi: nerul prawda, ze wystawy sa super ? :D Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Super to malopowiedziane xD ja sie niemoge doczekac mojego debiutu pewnie na Lwowie z Caviskiem :D:D Quote
Kincia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):A mnie niechcesz widzisz xD Pietrucha focha szczeli Toba tez nie pogardze :diabloti::evil_lol: McDzik napisał(a):?A po co mój ryj;D__? Przestan głupek xD McDzik napisał(a):Przestan :* jutro dogo spacerek hehe :D a za tydzien juz Jarosław ;D:multi: nerul prawda, ze wystawy sa super ? :D Jak ja cie nie nawidze xD Ale i tak cie kocham :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jezu czego skoro ty masz psa z papierami niechodzisz na wystawe? Nawet na Młodego Prezentera wiesz ile ja bym dala nawet za takie cos... Czekam tyle lat i dopiero teraz ma mozliwosc wystartowania Quote
Recommended Posts