Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze :) mam nadzieje, ze wystarczy :D Po pogodzie widac, ze to nie bylo dzisiaj :D !!! dzisiejsze podałam wczesniej :D jaki bannerek chcesz wziasc i gdzie? ocb?

Posted

W poniedziałek ide z Cambel&Megi , tez z dogomanii, na spacer z naszymi psiakami na bulwary, wczoraj juz byłyśmy, więc będzie powtóreczka :) To porobie foty :) Może ktoś z dogo się jeszcze przyłaczy :)

Posted

[quote name='McDzik']prosze :) mam nadzieje, ze wystarczy :D Po pogodzie widac, ze to nie bylo dzisiaj :D !!! dzisiejsze podałam wczesniej :D jaki bannerek chcesz wziasc i gdzie? ocb?

No powiedzmy ze starczy na dzis :D
No czy moge wziasc Arna foto do bannerka do galeri xD
A co to za psiaki "napadly" Arna :D:D?

[quote name='McDzik']W poniedziałek ide z Cambel&Megi , tez z dogomanii, na spacer z naszymi psiakami na bulwary, wczoraj juz byłyśmy, więc będzie powtóreczka :) To porobie foty :) Może ktoś z dogo się jeszcze przyłaczy :)

O super !
No to porob duuuuuuzo fot.!!

Posted

Wiesz co.. lepiej nie bierz, bo zaraz ktoś pomyśli, że jest Twój, a ja wolę, żeby był jednak kojarzony ze mną :) Bez urazy :* Ale ja bym tam wsadziła Jackiego na Twoim miejscu :D ..

No,porobie dużo fot, porobie ;D

A te psy za nami łaziły trochę, oj łaziły.. Trudno je było potem zgubić, lol :D Śmiełysmy z Nerul, że jeden to Fąfel i że jest pedałem, bo nie dalej Arniemu spokoju :D ... Na całe szczęście skończyło się tylko na wspólnym obwąchiwaniu .. :D ,...

Posted

McDzik napisał(a):
Wiesz co.. lepiej nie bierz, bo zaraz ktoś pomyśli, że jest Twój, a ja wolę, żeby był jednak kojarzony ze mną :) Bez urazy :* Ale ja bym tam wsadziła Jackiego na Twoim miejscu :D ..

No,porobie dużo fot, porobie ;D

A te psy za nami łaziły trochę, oj łaziły.. Trudno je było potem zgubić, lol :D Śmiełysmy z Nerul, że jeden to Fąfel i że jest pedałem, bo nie dalej Arniemu spokoju :D ... Na całe szczęście skończyło się tylko na wspólnym obwąchiwaniu .. :D ,...

Spoko :P

Hah no wlasnie widac jak by mialy ochote na cos xD

Posted

o widzę że gościa macie :) i jakiego ślicznego xD a nie łatwiej by było sobie założyć oddzielną galerię?
ale ja się nie czepiam już xD śliczne fotki Arniego, i wcześniejsze Lucka ;) i Jacka też :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bo to osiedlowe burki, a Arn to klasyczny przypadek z rodowodem :):D Wart swej ceny :D :) xD

A tu jako bonusik dla tych, co jeszcze nie widzieli:
Mała Dianka na wystawie w szczeniakach, stare foto z wrzesnia:

Troche źle ją ustawiłam, ale nie przejmować się xD

A tu tatuś Arniego:

Posted

[quote name='chester07']o widzę że gościa macie :) i jakiego ślicznego xD a nie łatwiej by było sobie założyć oddzielną galerię?
ale ja się nie czepiam już xD śliczne fotki Arniego, i wcześniejsze Lucka ;) i Jacka też :loveu::loveu::loveu:

A no mamy xD
Nie xD
Dzieki :)

[quote name='McDzik']Bo to osiedlowe burki, a Arn to klasyczny przypadek z rodowodem :):D Wart swej ceny :D :) xD

A tu jako bonusik dla tych, co jeszcze nie widzieli:
Mała Dianka na wystawie w szczeniakach, stare foto z wrzesnia:

Troche źle ją ustawiłam, ale nie przejmować się xD

A tu tatuś Arniego:

Hehe xD
Arn troszku nie podobny do tatusia xD
Dianka sliczna !!

Posted

Te w samochodzie to faktycznie na świerzym xD Kincia, nie bój sie go spuścić ze smyczy i odepnij mu ją :D .. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, to jakis dogomaniakowy spacerek by sie zorganizowało, na rzeszowskim sie juz na poniedziałem na 14 na bulwary szykuje, już są 3 osoby, ale fajnie :D

Posted

McDzik napisał(a):
Te w samochodzie to faktycznie na świerzym xD Kincia, nie bój sie go spuścić ze smyczy i odepnij mu ją :D .. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, to jakis dogomaniakowy spacerek by sie zorganizowało, na rzeszowskim sie juz na poniedziałem na 14 na bulwary szykuje, już są 3 osoby, ale fajnie :D

Na mame czekalismy :P
O nie tam przy zakladzie to go w zyciu bym nie spuscila :P
Obok ulica odrazu gdzie co chwila auta ze tak powiem zapieprzaja !
No szkoda!

Martunia napisał(a):
Aaa! Jaki on śliczny jest! :loveu: Cud miód. :loveu:

Dzieki:loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']śliiiczne fotki:loveu:

Dzieki Helga:)

[quote name='McDzik']A no chyba, że tak :D Luck, jaki irokez na tej ostatniej focie, nie pogada :D O... Luck na powietrzu, a pani w samochodzie :D

No ba xD
Musi sie chlopak przewietrzyc :P
No mamusia juz bardziej podobna :D:D
Tylko zmien ta fote na link albo troszku zmniejsz :P:D

[quote name='Martunia']Śliczny jest. :loveu::loveu::loveu: http://img225.imageshack.us/img225/5196/18818249wo8.jpg Oh, jak musiało wiać! :D Dobrze, że go miałaś na smyczy. :D

No troche wialo :P:D