Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a):No dobra dobra, zaraz coś poszukam :P:D Oka czekamy:multi::multi::multi: To moge go wziasc do bannerka ?:diabloti: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 prosze :) mam nadzieje, ze wystarczy :D Po pogodzie widac, ze to nie bylo dzisiaj :D !!! dzisiejsze podałam wczesniej :D jaki bannerek chcesz wziasc i gdzie? ocb? Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 W poniedziałek ide z Cambel&Megi , tez z dogomanii, na spacer z naszymi psiakami na bulwary, wczoraj juz byłyśmy, więc będzie powtóreczka :) To porobie foty :) Może ktoś z dogo się jeszcze przyłaczy :) Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='McDzik']prosze :) mam nadzieje, ze wystarczy :D Po pogodzie widac, ze to nie bylo dzisiaj :D !!! dzisiejsze podałam wczesniej :D jaki bannerek chcesz wziasc i gdzie? ocb? No powiedzmy ze starczy na dzis :D No czy moge wziasc Arna foto do bannerka do galeri xD A co to za psiaki "napadly" Arna :D:D? [quote name='McDzik']W poniedziałek ide z Cambel&Megi , tez z dogomanii, na spacer z naszymi psiakami na bulwary, wczoraj juz byłyśmy, więc będzie powtóreczka :) To porobie foty :) Może ktoś z dogo się jeszcze przyłaczy :) O super ! No to porob duuuuuuzo fot.!! Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wiesz co.. lepiej nie bierz, bo zaraz ktoś pomyśli, że jest Twój, a ja wolę, żeby był jednak kojarzony ze mną :) Bez urazy :* Ale ja bym tam wsadziła Jackiego na Twoim miejscu :D .. No,porobie dużo fot, porobie ;D A te psy za nami łaziły trochę, oj łaziły.. Trudno je było potem zgubić, lol :D Śmiełysmy z Nerul, że jeden to Fąfel i że jest pedałem, bo nie dalej Arniemu spokoju :D ... Na całe szczęście skończyło się tylko na wspólnym obwąchiwaniu .. :D ,... Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a):Wiesz co.. lepiej nie bierz, bo zaraz ktoś pomyśli, że jest Twój, a ja wolę, żeby był jednak kojarzony ze mną :) Bez urazy :* Ale ja bym tam wsadziła Jackiego na Twoim miejscu :D .. No,porobie dużo fot, porobie ;D A te psy za nami łaziły trochę, oj łaziły.. Trudno je było potem zgubić, lol :D Śmiełysmy z Nerul, że jeden to Fąfel i że jest pedałem, bo nie dalej Arniemu spokoju :D ... Na całe szczęście skończyło się tylko na wspólnym obwąchiwaniu .. :D ,... Spoko :P Hah no wlasnie widac jak by mialy ochote na cos xD Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Haha. :D Jak dobrze, że nic nie zaszło. :D Poza tym, to zdjęcia śliczne. :loveu: Arn wśród tych psów wyszedł najładniej. :D Quote
Avaloth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 o widzę że gościa macie :) i jakiego ślicznego xD a nie łatwiej by było sobie założyć oddzielną galerię? ale ja się nie czepiam już xD śliczne fotki Arniego, i wcześniejsze Lucka ;) i Jacka też :loveu::loveu::loveu: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bo to osiedlowe burki, a Arn to klasyczny przypadek z rodowodem :):D Wart swej ceny :D :) xD A tu jako bonusik dla tych, co jeszcze nie widzieli: Mała Dianka na wystawie w szczeniakach, stare foto z wrzesnia: Troche źle ją ustawiłam, ale nie przejmować się xD A tu tatuś Arniego: Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='chester07']o widzę że gościa macie :) i jakiego ślicznego xD a nie łatwiej by było sobie założyć oddzielną galerię? ale ja się nie czepiam już xD śliczne fotki Arniego, i wcześniejsze Lucka ;) i Jacka też :loveu::loveu::loveu: A no mamy xD Nie xD Dzieki :) [quote name='McDzik']Bo to osiedlowe burki, a Arn to klasyczny przypadek z rodowodem :):D Wart swej ceny :D :) xD A tu jako bonusik dla tych, co jeszcze nie widzieli: Mała Dianka na wystawie w szczeniakach, stare foto z wrzesnia: Troche źle ją ustawiłam, ale nie przejmować się xD A tu tatuś Arniego: Hehe xD Arn troszku nie podobny do tatusia xD Dianka sliczna !! Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Fajniusio wyszła na zdjęciu Dianka. :loveu: Ahh jaki dostojny tatuś Arniego. :loveu: Piękny. ^^ Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 A teraz troche Lucia na swierzym powietrzu :diabloti: ide na kolacje. Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Te w samochodzie to faktycznie na świerzym xD Kincia, nie bój sie go spuścić ze smyczy i odepnij mu ją :D .. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, to jakis dogomaniakowy spacerek by sie zorganizowało, na rzeszowskim sie juz na poniedziałem na 14 na bulwary szykuje, już są 3 osoby, ale fajnie :D Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Aaa! Jaki on śliczny jest! :loveu: Cud miód. :loveu: Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a):Te w samochodzie to faktycznie na świerzym xD Kincia, nie bój sie go spuścić ze smyczy i odepnij mu ją :D .. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, to jakis dogomaniakowy spacerek by sie zorganizowało, na rzeszowskim sie juz na poniedziałem na 14 na bulwary szykuje, już są 3 osoby, ale fajnie :D Na mame czekalismy :P O nie tam przy zakladzie to go w zyciu bym nie spuscila :P Obok ulica odrazu gdzie co chwila auta ze tak powiem zapieprzaja ! No szkoda! Martunia napisał(a):Aaa! Jaki on śliczny jest! :loveu: Cud miód. :loveu: Dzieki:loveu: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A no chyba, że tak :D Luck, jaki irokez na tej ostatniej focie, nie pogada :D O... Luck na powietrzu, a pani w samochodzie :D Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tu macie mamusie Arniego, juz chyba bardziej podobna, ale kątowanie i czaszke ma po tatusiu :) EDYTOWANE: Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Śliczny jest. :loveu::loveu::loveu: http://img225.imageshack.us/img225/5196/18818249wo8.jpg Oh, jak musiało wiać! :D Dobrze, że go miałaś na smyczy. :D Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']śliiiczne fotki:loveu: Dzieki Helga:) [quote name='McDzik']A no chyba, że tak :D Luck, jaki irokez na tej ostatniej focie, nie pogada :D O... Luck na powietrzu, a pani w samochodzie :D No ba xD Musi sie chlopak przewietrzyc :P No mamusia juz bardziej podobna :D:D Tylko zmien ta fote na link albo troszku zmniejsz :P:D [quote name='Martunia']Śliczny jest. :loveu::loveu::loveu: http://img225.imageshack.us/img225/5196/18818249wo8.jpg Oh, jak musiało wiać! :D Dobrze, że go miałaś na smyczy. :D No troche wialo :P:D Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a gdzie fotkiJackiego ?? ;( Nie mam xD Jutro moze beda :) Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Arn jest śliczny. :loveu: Tylko zdjęcie trochę duże. A na fotki Jackiego niecierpliwie czekamy. :D Quote
Recommended Posts