Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Śliczne zdjęcia. :loveu::loveu::loveu: O jaki gustowny kapelusik! :cool3: Pasuje. :loveu: A kiedy zdjęcia Twoich wariatów? :eviltong: Quote
McDzik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Noo Mc znowu odwiedza, znowu :P No o tym, że chcesz go przytaszczyć na Katowice bez wystawiania już gadałysmy na gg, ale będzie ciężko, tam wszystko sprawdzają. Ale mam znajomych, którzy też coś podobnego planują, więc podpytam :) .. Hmm.. no skoro pisałaś, że wujka Arniego nigdy za wiele, to wklejam poniżej fotencję wczorajszą :) .. No i mam nadzieję, że za miesiąc się spotkamy w Katowicach :) Tylko że nasze grupy są w inne dni. Tymczasem Arni zgłoszony na Krosno, już nam przyszło potwierdzenie, a cała wystawa kosztuje nasz 15zł, może też się skusisz? To taka mała krajóweczka :) .. I przeglądnęłam kilka postów wstecz... śliczna ta rodzinka Lucka, a ja uparcie czekam i czekam na foty rodzinki Arna na mailu i chyba się nie doczekam od hodowczyni, a obiecała już jakiś tydzień temu :( .. Quote
McDzik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A to jeszcze dla tych co nie widzieli taki bonusik, zabawki z ZK po ostatniej wystawie, niektórzy juz na blogu pewnie widzieli... xD Quote
Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 O Mc zawitała. :cool3: Jaki śliczny Arni. :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='McDzik']Noo Mc znowu odwiedza, znowu :P No o tym, że chcesz go przytaszczyć na Katowice bez wystawiania już gadałysmy na gg, ale będzie ciężko, tam wszystko sprawdzają. Ale mam znajomych, którzy też coś podobnego planują, więc podpytam :) .. Hmm.. no skoro pisałaś, że wujka Arniego nigdy za wiele, to wklejam poniżej fotencję wczorajszą :) .. No i mam nadzieję, że za miesiąc się spotkamy w Katowicach :) Tylko że nasze grupy są w inne dni. Tymczasem Arni zgłoszony na Krosno, już nam przyszło potwierdzenie, a cała wystawa kosztuje nasz 15zł, może też się skusisz? To taka mała krajóweczka :) .. I przeglądnęłam kilka postów wstecz... śliczna ta rodzinka Lucka, a ja uparcie czekam i czekam na foty rodzinki Arna na mailu i chyba się nie doczekam od hodowczyni, a obiecała już jakiś tydzień temu :( .. Arn :loveu::loveu: Co tylko 1 pfff:mad: Ja napisalam do hodowczyni czy ma moze jakies fotki rodzenstwa Lucia :D:D Wez skoluj na dogo transport do Łodzi :P:P [quote name='McDzik']A to jeszcze dla tych co nie widzieli taki bonusik, zabawki z ZK po ostatniej wystawie, niektórzy juz na blogu pewnie widzieli... xD Ooo to musze zajrzec na bloga xD Quote
Kincia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Martunia napisał(a):Śliczne zdjęcia. :loveu::loveu::loveu: O jaki gustowny kapelusik! :cool3: Pasuje. :loveu: A kiedy zdjęcia Twoich wariatów? :eviltong: Moze zaraz jak mi sie zaladuja :eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wreszcie. :loveu: Jej, jaką ma Luck piękną kokardę. :cool3: I jak sie fajniusio oblizał. :loveu: Ślicznie wszystkie zwierzaczki wyszły. :) Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cuda niewidy Kinci :):D !!!! <3 .. słodziaki :) Kincia Arn :loveu::loveu: Co tylko 1 pfff:mad: Ja napisalam do hodowczyni czy ma moze jakies fotki rodzenstwa Lucia :-D:-D Wez skoluj na dogo transport do Łodzi :P:P Arn, Arn :P .. No to czekamy na fotki rodzeństwa Luckiego xD .. a co do transportu do Łodzi, to kombinuje, pytam na dogo, ale nie ma odzewu.. :( Na Opole i Kraków to samo .. :( .. ja za to oprócz Nerul pomogę jakiejś panience z dgm z psem w dojeździe od nas na wystawe w Jarosławiu w niedziele... jak moge to pomoge.. szkoda, że każdy nie ma takiego podejścia jak ja ;/ .. Quote
Kasia_zg Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Kincia']http://i26.tinypic.com/23rv8go.jpg Hihi ta fotka jest fantastyczka jeden rządzi na górze drugi czai sie na dole :evil_lol: Słodziaki kochane :loveu: Quote
Pimpek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć :D http://i25.tinypic.com/op4mex.jpg Haha :diabloti: http://i26.tinypic.com/2v1ry80.jpg Czyżby Jacky czytał któregoś z kazań twojej...mamy? :evil_lol: http://i26.tinypic.com/23rv8go.jpg Haha! Fajnie to wygląda, Jacky na dole a Lucky na górze :eviltong: Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Pimpek']Cześć :D http://i25.tinypic.com/op4mex.jpg Haha :diabloti: http://i26.tinypic.com/2v1ry80.jpg Czyżby Jacky czytał któregoś z kazań twojej...mamy? :evil_lol: http://i26.tinypic.com/23rv8go.jpg Haha! Fajnie to wygląda, Jacky na dole a Lucky na górze :eviltong: Czesc :P Pewnie cos jadła xD [quote name='Kasia_zg']Hihi ta fotka jest fantastyczka jeden rządzi na górze drugi czai sie na dole :evil_lol: Słodziaki kochane :loveu: Hihi xd Dzieki :) [quote name='McDzik']Playground dla psiaków ;) :lol: [quote name='Martunia']Wreszcie. :loveu: Jej, jaką ma Luck piękną kokardę. :cool3: I jak sie fajniusio oblizał. :loveu: Ślicznie wszystkie zwierzaczki wyszły. :) Thx :D:) [quote name='McDzik']Cuda niewidy Kinci :):D !!!! <3 .. słodziaki :) Arn, Arn :P .. No to czekamy na fotki rodzeństwa Luckiego xD .. a co do transportu do Łodzi, to kombinuje, pytam na dogo, ale nie ma odzewu.. :( Na Opole i Kraków to samo .. :( .. ja za to oprócz Nerul pomogę jakiejś panience z dgm z psem w dojeździe od nas na wystawe w Jarosławiu w niedziele... jak moge to pomoge.. szkoda, że każdy nie ma takiego podejścia jak ja ;/ .. No szkoda :( Zdjecia Arna jeszcze chce :loveu::loveu: Narazie mi hodowczyni nie odp moze nie patrzyla na meila. Sliczny banner :D Ale ja poprosze galerie :D:D [quote name='Dorkaa']Ale masz fajne łóżko-kanapę :loveu: Hehe xD Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Kincia'] No szkoda :( Zdjecia Arna jeszcze chce :loveu::loveu: Narazie mi hodowczyni nie odp moze nie patrzyla na meila. Sliczny banner :D Ale ja poprosze galerie :D:D Hey :* No galerii nie założe, nie chce mi się mu codziennie sesji robić i w ogóle :evil_lol: No mi też moja hodowczyni nic nie wysyła, czekam i czekam na zdjęcia rodzeństwa Arniego i cisza, bo też nam obiecała, ciekawe która pierwsza z nas dostanie.. :) Dziekuje za komplement co do bannerka, ktoś z dogo mi go zrobił niedawno :) Jest na nim oczywiście Diana i Arni :) Słodziaki moje najukochańsze :) U mnie dziś była Nerul, poszłyśmy do Psiulki po Kliker dla Arniego i uczyłyśmy go komendy HOP i tak wtedy fajnie siadał na zadku :evil_lol: xD Jeszcze byłyśmy w zoologicznym w taką wichure masakryczną, że mało nam sie tam dach na głowy w szklarni nie zawalił ale ok xD Bo tam jest połączone z ogrodniczym i musiałysmy tam wejść, żeby transportówki obejrzeć :D I obładowałyśmy się ulotkami etc xD Ja zawaliłam taką małą kosteczke Arniemu na próbe czy mu posmakuje, bo nie sprzedawali na wage tylko całe opakowanie za 11,50, taki słoik.. to nie wiedzialam czy mu podejdzie to wyciągnełam jedno i schowałam sobie haha :D ^ HOP na kliker :D Zwróc uwage na przednie łapki :) I nie myśl sobie, że te nogi są takie grube, bo w kieszeniach były pudełka z nagrodami, haha :D Nerul kupiła kolby jogurtowe dla swoich chomiczków, a ja płyn do oczu dla Arniego, bo już mu się kończył :) I jeszcze świńskie ucho do gryzienia, które właśnie gryzie :D Noo... galerii mu nie założe, ale spacjalnie dla Ciebie na Twoją prośbe fotki z dzisiaj :) A tak poza tym, to Nerul będzie z moją rodziną jeździć na te wystawy w Polsce, gdzie ja będę jeździć, a ja z jej tatą i z nią na Ukraine i już dziś uzupełniałyśmy ten psi kalendarzyk, który z ZK dostałam ostatnio po wystawie co foty Ci wklejałam tu, wystawami na Ukrainie. :multi:SUPER! :D ^ Arn robi parapetówe xD ^ sweet xD Noo rozpisałam sie a muli mi neta przez deszcz, to się zeszło z linkowaniem fot ;/ ppapa:* Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='McDzik']Hey :* No galerii nie założe, nie chce mi się mu codziennie sesji robić i w ogóle :evil_lol: No mi też moja hodowczyni nic nie wysyła, czekam i czekam na zdjęcia rodzeństwa Arniego i cisza, bo też nam obiecała, ciekawe która pierwsza z nas dostanie.. :) Dziekuje za komplement co do bannerka, ktoś z dogo mi go zrobił niedawno :) Jest na nim oczywiście Diana i Arni :) Słodziaki moje najukochańsze :) U mnie dziś była Nerul, poszłyśmy do Psiulki po Kliker dla Arniego i uczyłyśmy go komendy HOP i tak wtedy fajnie siadał na zadku :evil_lol: xD Jeszcze byłyśmy w zoologicznym w taką wichure masakryczną, że mało nam sie tam dach na głowy w szklarni nie zawalił ale ok xD Bo tam jest połączone z ogrodniczym i musiałysmy tam wejść, żeby transportówki obejrzeć :D I obładowałyśmy się ulotkami etc xD Ja zawaliłam taką małą kosteczke Arniemu na próbe czy mu posmakuje, bo nie sprzedawali na wage tylko całe opakowanie za 11,50, taki słoik.. to nie wiedzialam czy mu podejdzie to wyciągnełam jedno i schowałam sobie haha :D ^ HOP na kliker :D Zwróc uwage na przednie łapki :) I nie myśl sobie, że te nogi są takie grube, bo w kieszeniach były pudełka z nagrodami, haha :D Nerul kupiła kolby jogurtowe dla swoich chomiczków, a ja płyn do oczu dla Arniego, bo już mu się kończył :) I jeszcze świńskie ucho do gryzienia, które właśnie gryzie :D Noo... galerii mu nie założe, ale spacjalnie dla Ciebie na Twoją prośbe fotki z dzisiaj :) A tak poza tym, to Nerul będzie z moją rodziną jeździć na te wystawy w Polsce, gdzie ja będę jeździć, a ja z jej tatą i z nią na Ukraine i już dziś uzupełniałyśmy ten psi kalendarzyk, który z ZK dostałam ostatnio po wystawie co foty Ci wklejałam tu, wystawami na Ukrainie. :multi:SUPER! :D ^ Arn robi parapetówe xD ^ sweet xD Noo rozpisałam sie a muli mi neta przez deszcz, to się zeszło z linkowaniem fot ;/ ppapa:* Jeju tu na dgm tak czesto :D No dobra podziele sie z toba ta galeria :P:D Jaaa ale Nerul ma fajnie ja tez chce mieszkac w Rzeszowie :placz::placz: Ty złodzieju haha xD I zasmakowaly mu pewnie :D U mnie tez dzisiaj tak pizgalo :P Pff nogi nawet nie wygladaja na grube jak jestes tam napakowana xD:D Ale sobie sodko siedzi :loveu::loveu: Boskie foty :loveu::loveu: Poprosze o nastepne :evil_lol: Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O dzielisz galerię z Mc? :D Fajnieeee. :cool3: Tak w ogóle ślicznie wyszedł Arn. :loveu: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 oooO jaki cudny tytuł galerii ! No to teraz mi się podoba, Arn ma galerię na współwłasnośc jako gość, więc nie muszę mu zakładac osobnej, sprytne sprytne :D thx ;* haha :D Noo a już za tydzień wystawa w Jarosławiu, nie mogę się doczekać! W sobotę jedziemyz Nerul i jej mamą na pół dnia na konkurencje finałowe, a w niedziele z moją mamą i Nerul od samego wczesnego rana, do wystawiam Diane i zostajemy do końca, będzie super! :D Noo wprowadź się do Rzeszowa :* !! XD Kiedys i tak sie musimy spotkac na jakiejś wystawie, ja wciąż szukam transportu na Łódź, Kraków i opole, Nerul to samo :) Więc damy rade, zapisuj Luckiego na Łódź i Opole :) ! Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Martunia napisał(a):O dzielisz galerię z Mc? :D Fajnieeee. :cool3: Tak w ogóle ślicznie wyszedł Arn. :loveu: Wkoncu to przyjaciółka ma z nia sie nie podziele:loveu: Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a):oooO jaki cudny tytuł galerii ! No to teraz mi się podoba, Arn ma galerię na współwłasnośc jako gość, więc nie muszę mu zakładac osobnej, sprytne sprytne :D thx ;* haha :D Noo a już za tydzień wystawa w Jarosławiu, nie mogę się doczekać! W sobotę jedziemyz Nerul i jej mamą na pół dnia na konkurencje finałowe, a w niedziele z moją mamą i Nerul od samego wczesnego rana, do wystawiam Diane i zostajemy do końca, będzie super! :D Noo wprowadź się do Rzeszowa :* !! XD Kiedys i tak sie musimy spotkac na jakiejś wystawie, ja wciąż szukam transportu na Łódź, Kraków i opole, Nerul to samo :) Więc damy rade, zapisuj Luckiego na Łódź i Opole :) ! A no nie ma za co :D Chociaz bede foty widziec:loveu: Normalnie kiedys sie wyprowadze !! xD No musimy ! My to jako goscie chyba bedziemy xD Jaa super licze na duzo fot :D:D P.s. Wkoncu jak to i Arna galeria to moge go wziasc do bannerka?:loveu: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Martunia napisał(a):O dzielisz galerię z Mc? :D Fajnieeee. :cool3: Tak w ogóle ślicznie wyszedł Arn. :loveu: Thx =* Noo podzieliła się ze mną, super prezencik :) I już nikt mnie nie będzie męczył, czemu Arn nie ma galerii :) No to teraz częściej będę go tu wklejać :D Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 No teraz musisz wklejac :eviltong::loveu: Quote
Martunia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O tak, zgadzam się! Więcej dodawaj jego zdjęć! :loveu: No i wreszcie Arn ma galerię. :D Quote
Kincia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Martunia napisał(a):O tak, zgadzam się! Więcej dodawaj jego zdjęć! :loveu: No i wreszcie Arn ma galerię. :D No ba :lol::lol: Quote
Recommended Posts