saya Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 świetne :loveu: chociaż jak dla mnie niewyobrażalne jest zakręcenia papilotów ^^ Quote
Kincia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 saya napisał(a):świetne :loveu: chociaż jak dla mnie niewyobrażalne jest zakręcenia papilotów ^^ Dla mnie tez nie xD^^ Quote
Martunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Śliczne zdjęcia kochanych Yorków. :loveu: Karin jest cudowny. :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 flowerteen napisał(a):Śliczne zdjęcia kochanych Yorków. :loveu: Karin jest cudowny. :loveu::loveu: Oj tak :loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kincia napisał(a):Dla mnie tez nie xD^^ To Lucky będzie nosił warkoczyki czy co? :lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Justys95 napisał(a):To Lucky będzie nosił warkoczyki czy co? :lol: :evil_lol: Moze :evil_lol: Albo go zetne :diabloti: tigrunia napisał(a):Świetne ma te warkoczyki :loveu: :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kincia napisał(a):Moze :evil_lol: Albo go zetne :diabloti: :loveu::loveu: Ja Ci go zetne :mad::mad::angryy: Quote
Martunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ooo fajnie by wyglądał w takich warkoczykach! :D Quote
Kincia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 tigrunia napisał(a):Ja Ci go zetne :mad::mad::angryy: Hihi:evil_lol::diabloti: No co :diabloti: flowerteen napisał(a):Ooo fajnie by wyglądał w takich warkoczykach! :D :cool3::cool3::cool3: Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witaj Kincia :) Dawno Nas tu nie było a Lucy rośnie jak na drożdżach śliczny z niego kawaler :loveu: Pozdrawiamy Quote
Kincia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witaj Kincia :) Dawno Nas tu nie było a Lucy rośnie jak na drożdżach śliczny z niego kawaler :loveu: Pozdrawiamy Witam :) Dziekujemy :) Quote
Kincia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 saya napisał(a):witamy, gdzie nowe fotki? :razz: Dagusia1992 napisał(a):Chcemy nowe fotki xD Nie chce mi sie wklejac :P Moze pozniej:cool1: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 To niech Ci sie zachce wklejać te fotki:mad: bo my tu chcemy poogladać Twoich kawalerów:loveu: Tak wogóle to cześć:lol: Quote
Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ale leń! :mad::mad::mad: My tu czekamy niecierpliwie, a ta się leni! :shake: Nie ładnie! :mad: :eviltongue: Quote
Pimpek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hej, hej :D http://i29.tinypic.com/2u7ynad.jpg ................ zamurowało mnie xD ................ No ja bym nie chciała być tak ubrana na święta :diabloti: Quote
Kincia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia_zg']To niech Ci sie zachce wklejać te fotki:mad: bo my tu chcemy poogladać Twoich kawalerów:loveu: Tak wogóle to cześć:lol: Czesc :D [quote name='Martunia']Ale leń! :mad::mad::mad: My tu czekamy niecierpliwie, a ta się leni! :shake: Nie ładnie! :mad: :eviltongue: Ooo zmienilas nick :D:D Mam foty z dworu dam juto xD [quote name='Pimpek']Hej, hej :D http://i29.tinypic.com/2u7ynad.jpg ................ zamurowało mnie xD ................ No ja bym nie chciała być tak ubrana na święta :diabloti: Haha xD Mialy papiloty to dlatego byly w takich ciuszkach xD Quote
Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kincia napisał(a):Ooo zmienilas nick :D:D Mam foty z dworu dam juto xD Jutro?! No dobra, jakoś wytrzymamy. :razz: :P O pierwsza zauważyłaś. :cool3: Quote
Kincia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Martunia napisał(a):Jutro?! No dobra, jakoś wytrzymamy. :razz: :P O pierwsza zauważyłaś. :cool3: Gdyby nie podpis to bym cie nie poznała :D:D Quote
Martunia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kincia napisał(a):Gdyby nie podpis to bym cie nie poznała :D:D No to dobrze, że mnie rozpoznałaś. :D Co tam u Twoich zwierzątek? :D Quote
Kincia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Martunia']No to dobrze, że mnie rozpoznałaś. :D Co tam u Twoich zwierzątek? :D No :D A dobrze :D Luc kąpany byl :D Macie foty :P Maybe jeszcze w domu:P Tu juz z Karin w Promenadzie :) Quote
Kincia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Chciałabym za rok pojechac z Luciem :D Quote
Recommended Posts