tusia. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Osssstro było?!. Ohh, ja biedna samotna matka.. :evil_lol: Hahahaha xDD Takiej fazy, to ja dawno nie miałam <hahaha> A Tigerek śliczny :D:D Quote
Kincia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Nie no ty fajna :D:D Tez bylam biedna samotna matka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Macie zarcie :loveu: Były takie 3:loveu: W jeden dzien zjadlam 20 batonow nastepnego 4 :evil_lol: Na Lucia urodzinki :evil_lol::loveu: Takie cus sobie dzis kupilam:eviltong: Dobra na dzis starczy :diabloti: Quote
tusia. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Tak sobie myślę kto najbardziej świętował xD :evil_lol: Quote
ewelina15051985 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wszystkiego naj dla twojego maleństwa z okazji ukończenia 6 miesiączków:tort::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG:Oczywiście świetnie zrobiłaś te fotki-a Luki swietnie wygląda na plakatach;););) Quote
tigrunia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kincia napisał(a):Zyje zyje :D:D Freie mam a sie zanudze !! Asiula mi wyjechała :placz: Musze sie z kims innym spotkac xD Ale jak wroci to w domu mnie w ogole nie bedzie xD Wiec Luc wczoraj skonczyl 6 miesiecy :multi::multi: :drinking::drinking::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::laola::chlup: No np juz sie umowilam do kina w walentynki na "Jeszcze raz" niestety z kolezanka xD Jakie mam sławne zwierzaki :evil_lol: Ojj.. no to świętujemy :multi: Lucky ma pół roku :sweetCyb::laola: :cunao::cunao::cunao: Ja ide na Lejdis - ciekawe co to będzie .. :p A zwierzaki extra :eviltong: Gdyby nie te letnie ciuchy to uwierzyła bym, że to na serio :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 tigrunia napisał(a):Ojj.. no to świętujemy :multi: Lucky ma pół roku :sweetCyb::laola: :cunao::cunao::cunao: Ja ide na Lejdis - ciekawe co to będzie .. :p A zwierzaki extra :eviltong: Gdyby nie te letnie ciuchy to uwierzyła bym, że to na serio :evil_lol: :multi::multi: Podobno fajne :cool3: Bo u nas cieplo jest :megagrin: Martya napisał(a):Tak sobie myślę kto najbardziej świętował xD :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ewelina15051985 napisał(a):Wszystkiego naj dla twojego maleństwa z okazji ukończenia 6 miesiączków:tort::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG:Oczywiście świetnie zrobiłaś te fotki-a Luki swietnie wygląda na plakatach;););) Dziekujemy :multi: Agata_B napisał(a):Łiii xD Knoppersyy :D :D:D:D Quote
Dzaga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kto nie żyje, że Kinciowa świeczki zapala? :smilecol: :smilecol:Urodzinki xD :smilecol: :smilecol: :cunao::cunao::cunao: :cunao::cunao:PÓŁ ROCZKU!!:cunao::cunao: :cunao::cunao::cunao: :tort: :laola: :laola:Hurra!:laola: :laola: Noto świętujemy! :drinka::drinka::drinka::drinka: No i coś dla Lucjanka :drinking: :evil_lol: :drink1: Buziaczki, kochani! Quote
dadiii Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 to dla niego!!!!!!!!!!!1 :smilecol::smilecol::bday::bday::tort::tort::new-bday::new-bday::BIG::BIG::beerchug::beerchug::laola::laola::cunao::cunao: sto lat!!!!! a teraz do konkretow jak zrobilas te zdjecia z tymi plakatami?? bo moja kolezanka tez takie cos robi ale neichce mi powiedziec jak to sie robi!!! :( :( :( Quote
Bewarka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A ja skromnie: Najlepszego Luck...:p No, no...20 knopersów-ja bym się ... zwymiotowałabym xD Quote
Kincia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Justys95 napisał(a):A ja skromnie: Najlepszego Luck...:p No, no...20 knopersów-ja bym się ... zwymiotowałabym xD Dziekujemy :) Łee tam :eviltong: dadiii napisał(a):to dla niego!!!!!!!!!!!1 :smilecol::smilecol::bday::bday::BIG::laola::cunao::cunao: sto lat!!!!! a teraz do konkretow jak zrobilas te zdjecia z tymi plakatami?? bo moja kolezanka tez takie cos robi ale neichce mi powiedziec jak to sie robi!!! :( :( :( Dzieki xD A tajemnica ^^ Na PW ci powiem a co xD Dzaga napisał(a):Kto nie żyje, że Kinciowa świeczki zapala? :smilecol:Urodzinki xD :smilecol: :cunao::cunao:PÓŁ ROCZKU!!:cunao::cunao: :tort: :laola:Hurra!:laola: Noto świętujemy! :drinka::drinka: No i coś dla Lucjanka :drinking: :evil_lol: :drink1: Buziaczki, kochani! Haha xD Dzieki :D Quote
dadiii Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a dziekuje dziekuje!!!! ale fajnie!!!!! :D:D:D:D:D Quote
Kincia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 dadiii napisał(a):a dziekuje dziekuje!!!! ale fajnie!!!!! :D:D:D:D:D Hehe xD............ Quote
Kincia Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Dzaga napisał(a):Podziel się posiłkiem :evil_lol:... :diabloti: A świeczka dla Stefka... Quote
Kincia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Witam wszystkich z rana :multi: Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek wam zyczymy ;**:diabloti: Quote
Kincia Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Agata_B napisał(a):Dzięki xD a gdzie foty? Heh xD Nie ma :P Quote
Kincia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Nastrój Walentynkowy zrobimy xD I zapiekanki:evil_lol::loveu: Quote
Kincia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 I zwierzaki. :evil_lol: :loveu: Quote
Dzaga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Lucyfer rozko****e mnie w sobie :loveu: a posłanko mają niczego sobie :evil_lol: Kinga, a co ty tak żresz, i żresz :evil_lol: podziel się! :( Quote
dadiii Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 siemka !!!!!! nareszcie bede mogla do ciebei czesciej zagladac bo mialam kompa zj******o :/ :/ a tak pozatym to dziendobry !! :D:D:D focie sa super!!!!!!!!! Quote
Kincia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Dzaga']Lucyfer rozko****e mnie w sobie :loveu: a posłanko mają niczego sobie :evil_lol: Kinga, a co ty tak żresz, i żresz :evil_lol: podziel się! :( Oo wszystkich rozko****e :loveu: Bo musze zgrubnac :diabloti: Quote
Kincia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='dadiii']siemka !!!!!! nareszcie bede mogla do ciebei czesciej zagladac bo mialam kompa zj******o :/ :/ a tak pozatym to dziendobry !! :D:D:D focie sa super!!!!!!!!! Elo ! No to super :cool3: Dzieki:cool3: Quote
Recommended Posts