Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dzaga napisał(a):Jaka ty niełamliwa, noo. :( Że niby ja !??:-o:diabloti: Quote
Pimpek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witanko! :multi: http://i28.tinypic.com/2rdyr0g.jpg Super :evil_lol: A ten smoczek to twój?:diabloti: Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko! :multi: http://i28.tinypic.com/2rdyr0g.jpg Super :evil_lol: A ten smoczek to twój?:diabloti: No jasne ze moj !:diabloti: Ostatnio na dywanie znalazłam takie cuś :diabloti: A teraz dam wam troche Toffika:cool1: Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Sie dzis dowiedziałam w sql ze z matymatycznego mam 23 punkty :/ Nienawidze matmy to moj slaby punkt xD Mam nadzieje ze z humana bedzie lepiej xD W ogole to nie pisałam kartkowki z matmy i ta piz** kazała m dzis pisac :/ a ja nic nieumiałam zrobilam sobie szybko sciage i wszystko z niej zjechałam ale i tak mi sie pochrzanily wyniki troszku :/ np zapomniaam "0" dopisac mam andzieje ze da mi chociaz 0,5 punkta :| Jutro mam pisac z Ostrosłupy(z ktorych nic kompletnie nie kapuje) ale i tak mnie nie bedzie na lekcjach ^^ bo jestemy zwolnione bo tanczymy xD Ale w sql od 8-18 ;/ z przerwa na obiad heh xD W ogole to mialam dzis spr z histy takie wypracowanie musielismy pisac na wyszukany przez siebie temat. Wiekszosc klasy zwiała tez mialam no ale mialam nadzieje ze przelozy :P Ciesze sie ze zostałam bo wszystko udało mi sie zjechac ze sciagi ^^ i nawet nas na chwile zostawil bo i tak kazdy mial inny temat :P Bosh sie rozpisałam po co? Przeciez to nie blog jest heh :P I tak nikt pewnie tego nie przeczyta :) Moje psiory :diabloti: Quote
ewelina15051985 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hejka Ale świetne fotki twojego bąbelka ze smokiem:lol::lol::evil_lol::lol::lol:hihihi Ale ząbek też robi wrażenie:-o Pozdrowionka Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Hejka Ale świetne fotki twojego bąbelka ze smokiem:lol::lol::evil_lol::lol::lol:hihihi Ale ząbek też robi wrażenie:-o Pozdrowionka Dziekujemy dziekujemy ;) Quote
Dzaga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nareszcie Cię złamałam! I ktoś tu ząbala złamał :D Matmą się nie przejmuj. A Historia? Do czego ona się przyda! Jak Cię okradną to się karate przyda a nie to, żę będziesz wiedziałą kiedy uchwalili konstytucję! :evil_lol: Quote
Acia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ząbek :diabloti: Ja przeczytałam :cool3: Latające wiadrooo! :-o A co to za słodziak Tofciu :cool3: Quote
Acia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/9184/89646450le0.jpg Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: Zakochałam sie :loveu: Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dzaga napisał(a):Nareszcie Cię złamałam! I ktoś tu ząbala złamał :D Matmą się nie przejmuj. A Historia? Do czego ona się przyda! Jak Cię okradną to się karate przyda a nie to, żę będziesz wiedziałą kiedy uchwalili konstytucję! :evil_lol: No dokładnie :diabloti: Acia_ napisał(a):Ząbek :diabloti: Ja przeczytałam :cool3: Latające wiadrooo! :-o A co to za słodziak Tofciu :cool3: Jaaasne :D Sasiadkiii..... Quote
Martunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witam! :cool3: Foty cudowne. :loveu: Ooo jaki ząbek. :cool3: A no i ja przeczytałam! Nie martw się tymi punktami, to był tylko próbny. :cool3: Na pewno Ci lepiej pójdzie na tym normalnym. :roll: Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='flowerteen']Witam! :cool3: Foty cudowne. :loveu: Ooo jaki ząbek. :cool3: A no i ja przeczytałam! Nie martw się tymi punktami, to był tylko próbny. :cool3: Na pewno Ci lepiej pójdzie na tym normalnym. :roll: Witam :) No mam andzieje xD Chcialabym przynajmniej zdobyc z wszystkiego 60 punktow xD Z samego testu bez ocen :P Macie fotke z dziecinstwa buhaha xD Wklejam ja tylko dlatego ze jest tam Simbuś :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kincia w śpiochach :turn-l: Wiesz co ? Ja Ci powiem jedno .. masz pieknego psa i nie zmarnuj tego! .. Biegiem z nim na wystawy! I to juz!! Kincia - on jest na prawde śliczny!! Quote
Dorkaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja zapraszam do siebie, nowe fotki mam :evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja też przeczytałam twoje sprawozdanie z obecności w okrutnej szkole haha :) Luckuś fajnie wyszedł. Ten ząbek też fajnym modelem jest :diabloti: Quote
Kincia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 tigrunia napisał(a):Kincia w śpiochach :turn-l: Wiesz co ? Ja Ci powiem jedno .. masz pieknego psa i nie zmarnuj tego! .. Biegiem z nim na wystawy! I to juz!! Kincia - on jest na prawde śliczny!! Co sie smiejesz:evil_lol: Wiem !!! Tylko ze ja sie nie nadaje :roll: Dorkaa napisał(a):A ja zapraszam do siebie, nowe fotki mam :evil_lol: Ok ;) Justys95 napisał(a):Ja też przeczytałam twoje sprawozdanie z obecności w okrutnej szkole haha :) Luckuś fajnie wyszedł. Ten ząbek też fajnym modelem jest :diabloti: Hah xD No wiec dzis bylo super :D Poznałam takiego Andrzeja zajebisty koles hah xD I Artura takiego :P Tez spoko. W ogole to sie wyglupialysmy wiecej niz tanczylysmy xD Nie bylo dla kogo ^^ Helu sie nawdychałysmy :D Bla bla.... xD Quote
Dagusia1992 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja przeczytałam ;p e tam szkoła ;p punktami się kochana nie przejmuj xd Ale Ty masz słodkie psiaki;* ;d dawno ich fotek nie widziałam i sie teraz zachwycam ;p Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kincia napisał(a):Co sie smiejesz:evil_lol: Wiem !!! Tylko ze ja sie nie nadaje :roll: Hah xD No wiec dzis bylo super :D Poznałam takiego Andrzeja zajebisty koles hah xD I Artura takiego :P Tez spoko. W ogole to sie wyglupialysmy wiecej niz tanczylysmy xD Nie bylo dla kogo ^^ Helu sie nawdychałysmy :D Bla bla.... xD Do czego sie nie nadajesz ? Lec szybko póki jeszcze w szczeniakach jest! Nikt na ew.bledy patrzec nie bedzie! No to ładnie ..az dwoch na raz .. nonono :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Dagusia1992 napisał(a):Ja przeczytałam ;p e tam szkoła ;p punktami się kochana nie przejmuj xd Ale Ty masz słodkie psiaki;* ;d dawno ich fotek nie widziałam i sie teraz zachwycam ;p No dawno cie nie bylo:mad: tigrunia napisał(a):Do czego sie nie nadajesz ? Lec szybko póki jeszcze w szczeniakach jest! Nikt na ew.bledy patrzec nie bedzie! No to ładnie ..az dwoch na raz .. nonono :evil_lol: No co xD Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Halo halo .. Kincia odbiór - żyjesz ?? :loveu: Jak po odwyku ?? :evil_lol: Quote
Kincia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='tigrunia']Halo halo .. Kincia odbiór - żyjesz ?? :loveu: Jak po odwyku ?? :evil_lol: Zyje zyje :D:D Freie mam a sie zanudze !! Asiula mi wyjechała :placz: Musze sie z kims innym spotkac xD Ale jak wroci to w domu mnie w ogole nie bedzie xD Wiec Luc wczoraj skonczyl 6 miesiecy :multi::multi: :drinking::drinking::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::laola::chlup: No np juz sie umowilam do kina w walentynki na "Jeszcze raz" niestety z kolezanka xD Jakie mam sławne zwierzaki :evil_lol: Quote
tusia. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Słłłłit xDD Haha xDD Faza! Ale o tym wiesz! Nawet za bardzo :evil_lol: Haha xDD Quote
Kincia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Haha ta Martyna wiem :evil_lol::evil_lol: Macie Tigerka :eviltong: Quote
Recommended Posts