Bewarka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :roflt: :roflt: :roflt: Brak mi słów xD Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Lucek ze smoczkiem :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: Wiedziałam ze sie spodoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Justys95 napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Brak mi słów xD :evil_lol::evil_lol: Na zywo to jeszcze lepiej wygladalo :roflt: Quote
Martunia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 O Jack i Luck ze smoczkami? :cool3: A to dobre. :lol: Tak w ogóle ślicznie wyszłaś na tym balu gimnazjalnym. :cool3: Dziwię się tylko, czemu miałaś tak wcześnie, u mnie w szkole jest pod koniec roku. :razz: Poza tym wszystkie fotki śliczne. :loveu: Quote
Dzaga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Och, wycałuj Lucjana od nas :D Niesamowite te twoje maszkary :loveu: Quote
Dzaga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Och, wycałuj Lucjana od nas :D Niesamowite te twoje maszkary :loveu: Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dzaga napisał(a):Och, wycałuj Lucjana od nas :D Niesamowite te twoje maszkary :loveu: Wiem :diabloti: flowerteen napisał(a):O Jack i Luck ze smoczkami? :cool3: A to dobre. :lol: Tak w ogóle ślicznie wyszłaś na tym balu gimnazjalnym. :cool3: Dziwię się tylko, czemu miałaś tak wcześnie, u mnie w szkole jest pod koniec roku. :razz: Poza tym wszystkie fotki śliczne. :loveu: Dzieki :) Tylko u nas w sql jest tak wczesnie xD w innych gim. jest wlasnie pod koniec roku xD A w ogole to moze pod koniec roku bedziemy miec taka powtorke komersu :multi::multi::multi: Quote
Acia_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ciocia Acia wita małe smerfy :D :evil_lol: Łiiiiii :loveu::loveu: ĆmoĆek xDD :multi: Śloooodkieee :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Acia_ napisał(a):Ciocia Acia wita małe smerfy :D :evil_lol: Łiiiiii :loveu::loveu: ĆmoĆek xDD :multi: Śloooodkieee :loveu::loveu::loveu::loveu: Hah xD Siema xD Quote
Dzaga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Weź zrób jeszcze foty Lucyferkowi :lol: :lol: Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dzaga napisał(a):Weź zrób jeszcze foty Lucyferkowi :lol: :lol: Pozniej....:eviltong: Quote
Sweet Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jakie słodziaki z tymi smoczkami:) Piękne;) ty to masz pomysły:P hehe:) Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Jakie słodziaki z tymi smoczkami:) Piękne;) ty to masz pomysły:P hehe:) Jaaa?? Ja tylko foty robiłam :eviltong: Dzaga napisał(a):Teraz :D I to już!! :mad::mad::mad: Nie boje sie ciebie :P Poogladaj sobie te foty ktore dawałam jak cie nie bylo:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 hahahahahahhahahaha co za fotki!! ty to masz pomysły :D :) śliczne!! :D Quote
Kincia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hahahahahahhahahaha co za fotki!! ty to masz pomysły :D :) śliczne!! :D Jaaaaaa :> :D? Quote
Kincia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Dzaga napisał(a):Widziałam :cool3: :cool3: To ogladaj jeszcze raz :eviltong: Quote
Dzaga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Łeee... Myślałam, że Cię złamię :cool3: :cool3: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://i25.tinypic.com/2el5bv4.jpg ze smokami hahahahahaahhaahhaha :roflt: Quote
basia bonnie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale masz słodkie dzidzie :diabloti: :loveu: Quote
Kincia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='basia bonnie']ale masz słodkie dzidzie :diabloti: :loveu: :loveu: [quote name='Dorkaa']Tak im zasmakowało :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Helga&Ares']http://i25.tinypic.com/2el5bv4.jpg ze smokami hahahahahaahhaahhaha :roflt: :cool3::cool3::evil_lol: [quote name='Dzaga']Łeee... Myślałam, że Cię złamię :cool3: :cool3: W życiu :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts