Acia_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):O nowe fotki:):):D:D Śliczne:) to pod kanapą Jackiego fajne;D ciekawi mnie jak je zrobiłaś?;D heh a lucky dzłodziutki:* Mam Cię wkońcu :evil_lol: ________________________ Hej Kinciol :helo: Przegapiłam świętowanie 5oo stronki :cry: Jeśli wogle takie było :evil_lol: I tak się napije :drink1::knajpa::drinka::pepsi::drinking: 500 stronka :laola: :diabloti: ------------ Fajne fotki :loveu: Quote
Kincia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 tigrunia napisał(a):Dobry dzień :multi: A no nawet dobry :eviltong: Acia_ napisał(a):Mam Cię wkońcu :evil_lol: ________________________ Hej Kinciol :helo: Przegapiłam świętowanie 5oo stronki :cry: Jeśli wogle takie było :evil_lol: I tak się napije :drink1::knajpa::drinka::pepsi::drinking: 500 stronka :laola: :diabloti: ------------ Fajne fotki :loveu: Chyba ja cie mam :eviltong: Była impra była:cool3::cool3: Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 oO ja tez przegapiłam ;D spoznione wszystkiego najlepszego =D zycze tysięcznej stronki.. etc etc etc.... =D Quote
Kincia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 McDzik napisał(a):oO ja tez przegapiłam ;D spoznione wszystkiego najlepszego =D zycze tysięcznej stronki.. etc etc etc.... =D Dzieki dzieki :P A kiedy ty wkoncu zalozysz galerie :mad:? Quote
dadiii Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 a czeemu w nowym banerku (ktory jest sliczny!!! kto go robil?? :D:D:D) jest tylko Lucky a nie ma Jackiego co ??? Jacky powiniem teraz focha malego chociasz poscic na ciebei :p :p :p :D:D Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kincia napisał(a):Dzieki dzieki :P A kiedy ty wkoncu zalozysz galerie :mad:? Jak widać nie spieszy mi się =D Nie mam parcia na szkło ;P Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kincia gdzies Ty tyle postów nabiła, 607 ? Jak Ty cały czas na offtopkach i fotologach siedzisz? ;OO Quote
Guest Agata_B Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cześć;) Fajny filmik xD ile Lucky juz ma?;P Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Luck to z 5 miecha juz bedzie miał, nie Kincia? Quote
ewelina15051985 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :lol:Witaj Kinciu. Ślicznego masz maluszka, zresztą nie jednego jak widze:lol: Naprawde super galeryjka. Ja i moje maleństwo jesteśmy tu nowe ale napewno będziemy śledzić waszego bloga:lol: Pozdrowiam i dziekuje za miły komentarz u nas:lol: Galeryjka Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9368335#post9368335 Quote
Kincia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 dadiii napisał(a):a czeemu w nowym banerku (ktory jest sliczny!!! kto go robil?? :D:D:D) jest tylko Lucky a nie ma Jackiego co ??? Jacky powiniem teraz focha malego chociasz poscic na ciebei :p :p :p :D:D Eria :D No bo Jacky ma juz duzo bannerkow :diabloti: McDzik napisał(a):Jak widać nie spieszy mi się =D Nie mam parcia na szkło ;P Swinia :eviltong: McDzik napisał(a):Kincia gdzies Ty tyle postów nabiła, 607 ? Jak Ty cały czas na offtopkach i fotologach siedzisz? ;OO Nie prawda na innych tez jestem :diabloti: Agata_B napisał(a):Cześć;) Fajny filmik xD ile Lucky juz ma?;P Hej 5 miechów :eviltong: Quote
Kincia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='ewelina15051985']:lol:Witaj Kinciu. Ślicznego masz maluszka, zresztą nie jednego jak widze:lol: Naprawde super galeryjka. Ja i moje maleństwo jesteśmy tu nowe ale napewno będziemy śledzić waszego bloga:lol: Pozdrowiam i dziekuje za miły komentarz u nas:lol: Galeryjka Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9368335#post9368335 Witam :D My tez do was bedziemy wpadac :loveu: Quote
Karolajnaxx Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Kincia']Witam :D My tez do was bedziemy wpadac :loveu: Śliiiczne! :loveu: Witam :lol: Quote
Kincia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Śliiiczne! :loveu: Witam :lol: Siema ::cool3: Quote
Bewarka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Śliczny banerek! :) Tylko jedna fotka? :placz: Ale fajna...:] Cześć! Co u psiaków? Quote
Kincia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Justys95 napisał(a):Śliczny banerek! :) Tylko jedna fotka? :placz: Ale fajna...:] Cześć! Co u psiaków? A tak jakos wyszlo :P W porzadku :) Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kincia napisał(a): Swinia :eviltong: Ja? Świnia? =D To Ty seryjny dusiciel piesków :megagrin::megagrin::megagrin::Help_2: Lucky aż jęzor wyciągnął xD (joke) ..to teraz muszę zacząć nadrabiać do Ciebie tych postów xD Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Przeglądnęlam ok.50 podstron w tym chaosie i wreszcie pośrod postow "jaki piekny jaki kochany" wygrzebałam ten link, gdzie zamopwilam banner kiedy xD http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99311 YEAH Mc archeolog =D Quote
Kincia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='McDzik']Przeglądnęlam ok.50 podstron w tym chaosie i wreszcie pośrod postow "jaki piekny jaki kochany" wygrzebałam ten link, gdzie zamopwilam banner kiedy xD http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99311 YEAH Mc archeolog =D Naprawde szybka jestes :evil_lol: [quote name='McDzik']Ja? Świnia? =D To Ty seryjny dusiciel piesków :megagrin::megagrin::megagrin::Help_2: Lucky aż jęzor wyciągnął xD (joke) ..to teraz muszę zacząć nadrabiać do Ciebie tych postów xD Pfff :D Zakladaj galerie a nie sie glupio smiejesz :D:D Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Patrz Kincia, znalazłam sobie wystawę na Słowacji w lipcu na wakacjach, Arni już będzie w młodzieży, gadałam z tatą i się zgodził, jedziemy!!! :D Ale super :D Patrz, jak mam blisko, jakieś dwie godzinki drogi :D Ta szara krecha to granica Polsko-Słowacka, a czerwona to moja trasa :D Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kincia napisał(a): Pfff :D Zakladaj galerie a nie sie glupio smiejesz :D:D Ajj :P Nie wystarczy Ci ta, którą ma Arni pod literką S w tej galerii w wyszukiwarce na dgm? :P Co prawda tam jest chyba 5 zdjęć na krzyż, ale Arni nie przechodzi jakiś szczególnych metamorfoz.. z resztą Ty już wiesz, gdzie w internecie można znaleźć o Arnisku znacznie więcej :P Ale o tym szaaa xD Quote
Kincia Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='McDzik']Patrz Kincia, znalazłam sobie wystawę na Słowacji w lipcu na wakacjach, Arni już będzie w młodzieży, gadałam z tatą i się zgodził, jedziemy!!! :D Ale super :D Patrz, jak mam blisko, jakieś dwie godzinki drogi :D Ta szara krecha to granica Polsko-Słowacka, a czerwona to moja trasa :D Ty fajna :D:D No to super beda sukcesy :cool3::multi: [quote name='McDzik']Ajj :P Nie wystarczy Ci ta, którą ma Arni pod literką S w tej galerii w wyszukiwarce na dgm? :P Co prawda tam jest chyba 5 zdjęć na krzyż, ale Arni nie przechodzi jakiś szczególnych metamorfoz.. z resztą Ty już wiesz, gdzie w internecie można znaleźć o Arnisku znacznie więcej :P Ale o tym szaaa xD Ja chce codziennie nowe foty:diabloti::diabloti: Quote
Pimpek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hej :D Gdzie mieszkacie? Ja kilka km od Rzeszowa :eviltong: Mam dwa pytanka bo ja nie na bieżąco :oops: 1. czemu w banerku nie ma Jackiego? 2. Czemu w tytule galerii jest ? :-( http://i31.tinypic.com/nqzker.jpg O ludzie to jest ślicznie słodziusie :D Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pimpek ty z Rzeszowa ! Gdzie dokładnie- racze o natychmiastowe spotkanie XD Quote
Recommended Posts