dadiii Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 cos marna ta impra tym razem co ??? :D:D:D:D:D wiec ja rozkrecimy :D:D:D:D :ylsuper::ylsuper::smilecol::smilecol::BIG::BIG::laola::laola::popcorn::pepsi::chlup::drink1::knajpa::knajpa::cunao::drinking::beerchug::drinka::beerchug::drink1::chlup::laola::popcorn::pepsi: Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Justys95 napisał(a):Jak zawsze....:eviltong: :cool3::cool3: dadiii napisał(a):cos marna ta impra tym razem co ??? :D:D:D:D:D wiec ja rozkrecimy :D:D:D:D :ylsuper::ylsuper::smilecol::smilecol::BIG::BIG::laola::laola::popcorn::pepsi::chlup::drink1::knajpa: Szalejesz :D:D Aaaaa dzis znów mecz i tanczymy :eviltong: Quote
Karolajnaxx Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dadiii napisał(a):cos marna ta impra tym razem co ??? :D:D:D:D:D wiec ja rozkrecimy :D:D No właśnie, coś marnie :evil_lol: :BIG::laola::popcorn::pepsi::chlup::drink1::knajpa::knajpa::cunao::drinking::chlup::ylsuper::ylsuper::smilecol::smilecol::BIG::BIG::laola::laola::popcorn::pepsi::chlup::drink1::knajpa: Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Karolajnaxx napisał(a):No właśnie, coś marnie :evil_lol: :BIG::laola::popcorn::pepsi::chlup::drink1::knajpa::knajpa: :multi::multi::multi::multi::multi: Wrocilam :D Bylo super ekstra zajebiscie !! Szkoda tylko ze nie bylysmy na % ^^ Quote
Kincia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Hyhy :evil_lol::evil_lol: http://tinypic.com/player.php?v=8dz0f1g&s=1 Quote
Bewarka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Zaje*iście równo :evil_lol: Szkoda tylko, że taka zła jakość filmiku :placz: PS:Która to ty? :lol: Quote
Kincia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Justys95 napisał(a):Zaje*iście równo :evil_lol: Szkoda tylko, że taka zła jakość filmiku :placz: PS:Która to ty? :lol: To wejscie nie rowno ale reszta tak :evil_lol: Jakosc to ja na kompie mam dobra tylko przez ten program taka glupia jest :P Ja to ta co np stoje w "piramidzie" na dziewczynach :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kąpu-kąpu :sweetCyb::sweetCyb: Słodki szczurek :loveu: Jak zobaczyłam te włoski długie na łapkach zaraz mi się przypomniało, że trza Jess do fryzjera zapisać :cool3: Cześć Kincia :multi: Quote
Kincia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):Kąpu-kąpu :sweetCyb::sweetCyb: Słodki szczurek :loveu: Jak zobaczyłam te włoski długie na łapkach zaraz mi się przypomniało, że trza Jess do fryzjera zapisać :cool3: Cześć Kincia :multi: W czyms sie przydalismy :evil_lol: Hej ;) Quote
Martunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Śliczne zdjęcia. :loveu: Scurecek. :loveu: A co do filmika, to fajny jest. :D Fajny układ. :D Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hejka Kinguś :) Ale fajowy mokrusi ściurek słodko wygląda podczas kompieli:loveu: Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='flowerteen']Śliczne zdjęcia. :loveu: Scurecek. :loveu: A co do filmika, to fajny jest. :D Fajny układ. :D Dzieki :D [quote name='Kasia_zg']Hejka Kinguś :) Ale fajowy mokrusi ściurek słodko wygląda podczas kompieli:loveu: Hej :) Dzieki :cool3: Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Foty: Dawno go nie było...No to macie :P Troche słaba jakosc bo bez lampy :eviltong: Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Więcej nie mam zmniejszonych :eviltong: Quote
Micia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Lucky jest słodziutka,podobna do mojej Mici jak była w tym wieku.Tylko Lucky to czarnulka??!Czy mi sie tak zdaje ze będzie czarna.A ile teraz waży?Pozdrawiam Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Micia napisał(a):Lucky jest słodziutka,podobna do mojej Mici jak była w tym wieku.Tylko Lucky to czarnulka??!Czy mi sie tak zdaje ze będzie czarna.A ile teraz waży?Pozdrawiam To jest on :eviltong: Wazy 2,7 Mi sie zdaje ze on bedzie jasny chociaz bardzo bym chciala zeby byl ciemny :loveu: Quote
Micia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oj wiedziałam ze to piesek-on a napisałam jako dziewczynce :)Przepraszam.To waży podobnie jak moja Micia, może ciut więcej.Słodziutki i kochany jest. Quote
Sweet Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 O nowe fotki:):):D:D Śliczne:) to pod kanapą Jackiego fajne;D ciekawi mnie jak je zrobiłaś?;D heh a lucky dzłodziutki:* Quote
Bewarka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Proooobkiiiii!!! Skąd masz? :evil_lol: Mniamciu! :loveu: http://i30.tinypic.com/167mj4n.jpg Quote
Martunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Śliczne fotki. :loveu: Luck elegancko wygląda. :cool3: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Fotki są :multi: Super :multi: Dogadują się już, czy dalej niet ? Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']O nowe fotki:):):D:D Śliczne:) to pod kanapą Jackiego fajne;D ciekawi mnie jak je zrobiłaś?;D heh a lucky dzłodziutki:* Normalnie schylilam sie i zrobiłam foto :eviltong: [quote name='Justys95']Proooobkiiiii!!! Skąd masz? :evil_lol: Mniamciu! :loveu: http://i30.tinypic.com/167mj4n.jpg Zamówiłam :eviltong: [quote name='flowerteen']Śliczne fotki. :loveu: Luck elegancko wygląda. :cool3: Jak zawsze :evil_lol: [quote name='tigrunia']Fotki są :multi: Super :multi: Dogadują się już, czy dalej niet ? No są :diabloti: Dalej niet :shake: [quote name='Micia']Oj wiedziałam ze to piesek-on a napisałam jako dziewczynce :)Przepraszam.To waży podobnie jak moja Micia, może ciut więcej.Słodziutki i kochany jest. Nic sie nie stało :) Quote
Recommended Posts