basia bonnie Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 fajnie biega po śniegu :) :lol: czemu masz taki humor? :razz: :) Quote
Kincia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']No wreszcie :multi: I tak bez smyczy sobie biega ? Śliczne fotki :loveu: Bardzo się cieszymy, ze humorek dopiesuje :evil_lol:[/quote] Jak nikogo za blokiem nie ma to tak :diabloti: Oj ja tez nareszcie !:multi: [quote name='basia bonnie']fajnie biega po śniegu :) :lol: czemu masz taki humor? :razz: :)[/quote] A bo bo bo bo bo tak xD Quote
Bewarka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja też mam dobry humor, bo fotki Lucka są...ale wszystko się może zdażyć :) Quote
AmiX Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Times New Roman]Super fotki ślicznego, śniegowego Luckiego:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fotka w biegu na 6+!!:)[/FONT] Quote
Pimpek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Foteczki! :multi: http://i2.tinypic.com/7163tiq.jpg Pimpek też ma adresówkę w kształcie kości :D Ps. Mój adwokat właśnie wyleguje sie na dywanie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='AmiX'] [FONT=Times New Roman]Fotka w biegu na 6+!!:)[/FONT] Moim skromnym zdaniem powinna być bardziej wyraźna :eviltong: Quote
Kincia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Justys95']Moim skromnym zdaniem powinna być bardziej wyraźna :eviltong: Ciiiii.....:evil_lol: [quote name='Justys95']Ja też mam dobry humor, bo fotki Lucka są...ale wszystko się może zdażyć :) :loveu: [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Super fotki ślicznego, śniegowego Luckiego:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fotka w biegu na 6+!!:)[/FONT] Oj dziekujemy:loveu: [quote name='Pimpek']Foteczki! :multi: http://i2.tinypic.com/7163tiq.jpg Pimpek też ma adresówkę w kształcie kości :D Ps. Mój adwokat właśnie wyleguje sie na dywanie :evil_lol: To niech sie dalej wyleguje :diabloti: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kincia'] To niech sie dalej wyleguje :diabloti:[/quote] Tacy już są adwokaci w tych czasach :shake::evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Gdzie WY (Kincia :diabloti: i reszta) się podziewacie ? Hmmm ? No słucham! :mad: Quote
Kincia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Pimpek']Gdzie WY (Kincia :diabloti: i reszta) się podziewacie ? Hmmm ? No słucham! :mad: Nie moglam sie dopchac do kompa :eviltong: Uwaga !! Luć dzis konczy 5 miesiecy :multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [CENTER]:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: :tort::bday::tort::bday::tort:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wszyyyystkiego najlepszego Lucuś!!!!!!! Rośnij zdrowo swojej panci! :loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :tort::BIG::new-bday::BIG: Wszystkiego co najlepsze!! Quote
Avaloth Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 o zaraz będzie 500 ! :) boskie fotki :loveu: to twarzy Luckiemu w tym ubranku :) a Jacky jakieś ma? Quote
Kincia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a)::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: :tort::bday::tort::bday::tort: Justys95 napisał(a):Wszyyyystkiego najlepszego Lucuś!!!!!!! Rośnij zdrowo swojej panci! :loveu: Helga&Ares napisał(a)::tort::BIG::new-bday::BIG: Wszystkiego co najlepsze!! Dzieki za zyczenia :) chester07 napisał(a):o zaraz będzie 500 ! :) boskie fotki :loveu: to twarzy Luckiemu w tym ubranku :) a Jacky jakieś ma? A no ebdzie :P Ten pomaranczowy kubraczek jest jackiego tylko on w nim nie chce chodzic :P Quote
Karolajnaxx Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Śliczny Luckuś :loveu: A ołtarzyk nadal wisi :evil_lol: Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Śliczny Luckuś :loveu: A ołtarzyk nadal wisi :evil_lol: Haha:evil_lol: Chcialam dac fotki no ale 2 pary akumulatorkow sa wyladowane :/ Bylam na dzialce bym miala takie super foty wrrrrrrrr [!] Quote
Sweet Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Fajowskie zdjęcia:):) kiedy nowe;):)?? hehe;) buźka:* Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Fajowskie zdjęcia:):) kiedy nowe;):)?? hehe;) buźka:* Jak sie akum. naładują :eviltong: Quote
Avaloth Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 akumulatorku ładuj się szybko, to Cię będę lubić ! :evil_lol::lol: ;*;* Quote
Avaloth Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ten pomaranczowy kubraczek jest jackiego tylko on w nim nie chce chodzic :P aha :evil_lol: oj nie zauważyłam... spóźnione :new-bday: :calus::loveu:;* Quote
Karolajnaxx Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No gdzie te foteczki, czekamy z niecierpliwością :p Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześć Kincia :multi: Chyba przez noc sie naładowały, co ? Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Agata_B']:placz::placz: :placz::placz: O matko .. Agata .. co znowu ?? Co sie stało ? :crazyeye: Kincia .. biegiem tu szybko i mow ! Quote
Recommended Posts