Kasia_zg Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Cześć Kinguś :) PO długiej nieobecności powróciłam i fajniusio jest zobaczyć foty Twoich urwisów:) Fajnie Luckiemu si włosiska krecą słodziaki małe :loveu::loveu: Pozdrawiamy i miłej nocki życzymy:loveu: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Kasia_zg']Cześć Kinguś :) PO długiej nieobecności powróciłam i fajniusio jest zobaczyć foty Twoich urwisów:) Fajnie Luckiemu si włosiska krecą słodziaki małe :loveu::loveu: Pozdrawiamy i miłej nocki życzymy:loveu: Hej Kasiu :) A dziekujemy :D Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://i3.tinypic.com/72ksh2a.jpg śliczny :loveu: Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Pimpek']Hej :D Kiedy nowe zdjęcia ? :loveu: Hej :) Nie wiem :P [quote name='Helga&Ares']http://i3.tinypic.com/72ksh2a.jpg śliczny :loveu: :cool3::cool3: [quote name='Dorkaa']Lucky pije ,,3 cytryny" :evil_lol: [quote name='flowerteen']Ojej, jak na początku powiało grozą. :razz: :eviltong: Wreszcie foty! :multi: Śliczne. :loveu: No fajne mają koce. :D O Luck ciąga ze sobą butelkę "3 cytryny". :evil_lol: No niech nie bierze przykladu z pani tylko pije te "3 cytryny":eviltong: [quote name='Pimpek']http://i11.tinypic.com/7277k7k.jpg Wspólna zabawa ? :D Jack u Luck już kumple ? :D http://i17.tinypic.com/6ldmwx1.jpg Jaki Lucky słodki :loveu: http://i1.tinypic.com/89gl0fn.jpg A jaki Jacky słodki, i jeszcze ten jęzorek :loveu: Niee:shake::eviltong: Quote
Bewarka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kincia napisał(a): No niech nie bierze przykladu z pani tylko pije te "3 cytryny":eviltong: Chciałaś coś przez to powiedzieć? :evil_lol: Quote
Dinka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jak słodko wygląda ten dobermanek... :lol::p śliczny... Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Justys95 napisał(a):Chciałaś coś przez to powiedzieć? :evil_lol: A nie nic !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dinka napisał(a):Jak słodko wygląda ten dobermanek... :lol::p śliczny... Hehe:evil_lol: Dzieki :) Quote
Kincia Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):daj wspólne fotki Wasze :lol: Nie mam :diabloti: Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Mona4 napisał(a):Witamy milutko w 2008 roku:loveu: Witam ;)... Quote
Pimpek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dobry wieczór. Nazywam się Paulina W. Przyszłam tu bu zamówić dobrych parę sztuk zdjęć z Luckym i Jackym. Mam nadzieję że dacie mi gratisowo kilka zdjęć ze Stefciem i Tigerem. Jeśli nie zrobicie tego, nie powiem dobrego słowa o waszej firmie. Z poważaniem: Paulina W. :diabloti: Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Pimpek napisał(a):Dobry wieczór. Nazywam się Paulina W. Przyszłam tu bu zamówić dobrych parę sztuk zdjęć z Luckym i Jackym. Mam nadzieję że dacie mi gratisowo kilka zdjęć ze Stefciem i Tigerem. Jeśli nie zrobicie tego, nie powiem dobrego słowa o waszej firmie. Z poważaniem: Paulina W. :diabloti: Piłas cos :evil_lol::evil_lol:? Quote
Pimpek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Kincia']Piłas cos :evil_lol::evil_lol:? NIE 10 znaków Quote
Kincia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Pimpek']NIE 10 znaków Myslalam..... Quote
Kincia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Pimpek']NIE 10 znaków Myslałam... W ogóle to Luć był wczoraj kąpany :loveu: Quote
Karolajnaxx Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tu Karolina S. Proszę o kilka zdjęć wesołej gromady. Bo jak nie to spotkamy się w sądzie. A dodam że adwokata mam dobrego. Z poważaniem Karolina S. i Funia S. xD Quote
Kincia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Tu Karolina S. Proszę o kilka zdjęć wesołej gromady. Bo jak nie to spotkamy się w sądzie. A dodam że adwokata mam dobrego. Z poważaniem Karolina S. i Funia S. xD Co wam dzisiaj jest :eviltong: Beda hm moze jutro:evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dawaj foty albo do sądu :diabloti: Dodam że moim adwokatem jest baaaaaaardzo agresywny Kitek :diabloti: Quote
Avaloth Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tu Dominika K. proszę o kilka(naście :evil_lol:) zdjęć Luckiego, Jackiego i Tigera oraz Stefcia. Ewentualnie w gratisie jakieś swoje możesz dorzucić :eviltong:. Haha xD ja tu zaniedbuje bloga dla dogomanii dzisiaj żeby wszędzie powchodzić a tu u Ciebie zdjęć nie ma ! bezczelność 8 stopnia ! xD:mad: chcesz karę od sprawiedliwej sędziny Isi? :diabloti::evil_lol:popytaj się Dagusi, albo Yoreczka jakie kary daje to się przeżegnasz ! :evil_lol: fotki ale już !:loveu: ;*;*;*;*;* Quote
Kincia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Pimpek']Dawaj foty albo do sądu :diabloti: Dodam że moim adwokatem jest baaaaaaardzo agresywny Kitek :diabloti: [quote name='chester07']Tu Dominika K. proszę o kilka(naście :evil_lol:) zdjęć Luckiego, Jackiego i Tigera oraz Stefcia. Ewentualnie w gratisie jakieś swoje możesz dorzucić :eviltong:. Haha xD ja tu zaniedbuje bloga dla dogomanii dzisiaj żeby wszędzie powchodzić a tu u Ciebie zdjęć nie ma ! bezczelność 8 stopnia ! xD:mad: chcesz karę od sprawiedliwej sędziny Isi? :diabloti::evil_lol:popytaj się Dagusi, albo Yoreczka jakie kary daje to się przeżegnasz ! :evil_lol: fotki ale już !:loveu: ;*;*;*;*;* Macie i sie odczepcie :diabloti: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witaj!!! jakie rozkoszne zdjecia Luckiego na sniegu!!!! ale mial zabawe...hihi....:loveu:;) Quote
Kincia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Jofka']Witaj!!! jakie rozkoszne zdjecia Luckiego na sniegu!!!! ale mial zabawe...hihi....:loveu:;)[/quote] Siemka :D Ale mam zajebisty humor :multi::multi: Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No wreszcie :multi: I tak bez smyczy sobie biega ? Śliczne fotki :loveu: Bardzo się cieszymy, ze humorek dopiesuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts