Martunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 O Luck w kombinezonie. :loveu: Fajnie, że idziesz na lodowisko. :p Ja byłam niedawno. :lol: I 4 razy mocno gleby zaliczyłam. :-( Buu, bolą mnie kości. xD Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 flowerteen napisał(a):O Luck w kombinezonie. :loveu: Fajnie, że idziesz na lodowisko. :p Ja byłam niedawno. :lol: I 4 razy mocno gleby zaliczyłam. :-( Buu, bolą mnie kości. xD Hehe ciekawe ile ja dzis zalicze xD Jofka nie zalamuj mnie :placz: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 hehe...dobrze,że Tolek bawi sie tylko z kundelkiem....:multi: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a tak na serio to bym chciala zeby Tolek chociaz raz w zyciu zobaczyl yoreczka na zywo,bo u nas taka wies ze ho ho....:crazyeye: Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):hehe...dobrze,że Tolek bawi sie tylko z kundelkiem....:multi: :) Jofka napisał(a):a tak na serio to bym chciala zeby Tolek chociaz raz w zyciu zobaczyl yoreczka na zywo,bo u nas taka wies ze ho ho....:crazyeye: Hehe napewno zobaczy :D A wybieracie sie z Tolkiem na wystawe:cool3:? Dobra ja lece jeszcze z Jackym i na lodo :D Jak sie nie połamie to wróce :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Kincia napisał(a): Dobra ja lece jeszcze z Jackym i na lodo :D Jak sie nie połamie to wróce :evil_lol: Nie połam, bo kto będzie Luckiego po schodach znosił? :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Czesc Kinguś:)[/FONT] [FONT=Georgia]Ale bombowo wygląda Luckyw tym kombinezonku bajecznie :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Dobrej zabawy na lodowisku tylko nie polam sie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Pozdrawiam[/FONT] Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Kincia napisał(a)::) Hehe napewno zobaczy :D A wybieracie sie z Tolkiem na wystawe:cool3:? Dobra ja lece jeszcze z Jackym i na lodo :D Jak sie nie połamie to wróce :evil_lol: upsi ostatni raz byłam na lodowisku w moje imieniny w lutym:-( Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Karolajnaxx']Nie połam, bo kto będzie Luckiego po schodach znosił? :evil_lol: No fakt :evil_lol: Bo wejśc to sam wejdzie :diabloti: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Georgia]Czesc Kinguś:)[/FONT] [FONT=Georgia]Ale bombowo wygląda Luckyw tym kombinezonku bajecznie :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Dobrej zabawy na lodowisku tylko nie polam sie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Pozdrawiam[/FONT] Hej :) Zyje :D Raz sie tylko wywalilam pomijajac ule razy bym sie wywalila xD Ale to przez to ze Marta uczyla nas piruetu :evil_lol: Fajnie było :D [quote name='Jofka']upsi ostatni raz byłam na lodowisku w moje imieniny w lutym:-( No to musisz sie wybrac :cool3: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czesc Kincia:multi: Nie pamietam czy tu juz dzisiaj bylam, czy nie :roll: Mam takie tyly przez te swieta, ze szok!! Ja na lodowisku bylam ostatnio 3 lata temu w walentynki!! :crazyeye: Hmm.. a moze nawet 4.. :p Wiem, ze nie z tym TZem tylko poprzednim :eviltong: EDIT Sprawdzilam, nie bylo mnie wiec dodam, ze fotki cuudneee .. Lucky bombowo wzglada w tym kombinezonie! :loveu: Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):Czesc Kincia:multi: Nie pamietam czy tu juz dzisiaj bylam, czy nie :roll: Mam takie tyly przez te swieta, ze szok!! Ja na lodowisku bylam ostatnio 3 lata temu w walentynki!! :crazyeye: Hmm.. a moze nawet 4.. :p Wiem, ze nie z tym TZem tylko poprzednim :eviltong: EDIT Sprawdzilam, nie bylo mnie wiec dodam, ze fotki cuudneee .. Lucky bombowo wzglada w tym kombinezonie! :loveu: Hej :multi: No to czas sie wybrac z tym TZem:evil_lol: A dziekujemy :loveu: Quote
dadiii Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ja tez sie dzis raz ywalilam i to pierwszy raz w zyciu :D :D co porabiasz???? i wlasnie ile sie u was placi za wejscie i za lyzwy??? o ile nie masz swoich :D:D Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 dadiii napisał(a):ja tez sie dzis raz ywalilam i to pierwszy raz w zyciu :D :D co porabiasz???? i wlasnie ile sie u was placi za wejscie i za lyzwy??? o ile nie masz swoich :D:D Hehe :D Wstałam przed chwilą i sie nie wyspałam :roll: Za wejście 2 zeta a za łyżwy 1 no czyli razem 3 zeta :D Quote
Martunia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 U mnie za wejście się płaci 2 zł, a za łyżwy 6. :[ Quote
Helga&Ares Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 cześć, o ja uwielbiam łyżwy, ale najbliższe lodowisko daleko, bo w Poznaniu czekamy na fotki chłopaczków! Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 flowerteen napisał(a):U mnie za wejście się płaci 2 zł, a za łyżwy 6. :[ :-o Czemu tak duzo ;/ Helga&Ares napisał(a):cześć, o ja uwielbiam łyżwy, ale najbliższe lodowisko daleko, bo w Poznaniu czekamy na fotki chłopaczków! Hej :) A beda niedługo :eviltong: Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 tigrunia napisał(a):Bry :loveu: Elo dziewczyny :loveu: Quote
Karolajnaxx Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Siema! Jakieś zdjęcia Luckiego i Jackiego prosimy! :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Agata_B napisał(a):Dobry :cool1: Bry:diabloti: Karolajnaxx napisał(a):Siema! Jakieś zdjęcia Luckiego i Jackiego prosimy! :evil_lol: Elo :D A beda pozniej :eviltong: Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dagusia1992 napisał(a):Foty foty xD u mnie już sa :P Zartujesz :-o xD Quote
Martunia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No dawaj foty, bo się niecierpliwimy. :evil_lol: :mad: Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 flowerteen napisał(a):No dawaj foty, bo się niecierpliwimy. :evil_lol: :mad: Jutrooo bo zaraz pewnie brat wroci i mnie zrzuci :mad: Quote
Recommended Posts