dadiii Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 no nareszcie Tigerek moze leżeć i odpoczywać spokojnie!! :D:D:D Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://i6.tinypic.com/6ymdggg.jpg Chce wejść do lustra? :diabloti: Quote
Kincia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='dadiii']no nareszcie Tigerek moze leżeć i odpoczywać spokojnie!! :D:D:D Ciekawe jak dlugo :evil_lol: [quote name='Justys95']http://i6.tinypic.com/6ymdggg.jpg Chce wejść do lustra? :diabloti: Chce doskoczyc do myszy:diabloti: Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wszystkiego najlepszego na święta!!!Najserdeczniejsze życzenia dla Kingi,Jackiego,Luckiego i Tigerka i żółwika!!!! Quote
Bewarka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kincia napisał(a): Chce doskoczyc do myszy:diabloti: Aha...bo to tak dziwnie wyglądało :lol: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]W Bożego Narodzenia dni urocze, [/FONT] [FONT=Garamond]Niechaj szczęściem serce gra, [/FONT] [FONT=Garamond]Niech zdrowie dobre was otoczy, [/FONT] [FONT=Garamond]I na dni przyszłości trwa. [/FONT] [FONT=Garamond]Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, [/FONT] [FONT=Garamond]spokój, radość i dostatek wszelki, [/FONT] [FONT=Garamond]A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] Quote
tigrunia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Jee! Luck nie gwałci Tigerka! :multi: Bo już są po .. :oops: Kincia jestem w szoku :crazyeye: Tyyyllleee fotek, ze szok!! :crazyeye: Najlepsze są z Tigerkiem :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='tigrunia']Bo już są po .. :oops: Kincia jestem w szoku :crazyeye: Tyyyllleee fotek, ze szok!! :crazyeye: Najlepsze są z Tigerkiem :evil_lol: Haha :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Garamond]W Bożego Narodzenia dni urocze, [/FONT] [FONT=Garamond]Niechaj szczęściem serce gra, [/FONT] [FONT=Garamond]Niech zdrowie dobre was otoczy, [/FONT] [FONT=Garamond]I na dni przyszłości trwa. [/FONT] [FONT=Garamond]Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, [/FONT] [FONT=Garamond]spokój, radość i dostatek wszelki, [/FONT] [FONT=Garamond]A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] [quote name='Jofka']Wszystkiego najlepszego na święta!!!Najserdeczniejsze życzenia dla Kingi,Jackiego,Luckiego i Tigerka i żółwika!!!! Dzieki dziewczyny i nawzajem :loveu::loveu: [quote name='Justys95']Aha...bo to tak dziwnie wyglądało :lol: :diabloti: W ogóle to życze wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :loveu: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Macie kilka starych fotek :diabloti: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 No i kilka dzisiejszych :diabloti: Jeszcze nie uczesany:evil_lol: :diabloti: Quote
Jofka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ale cudak!!!! super te fotki z serem!!! Lucky czeka na serniczek!!!!:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Jofka']ale cudak!!!! super te fotki z serem!!! Lucky czeka na serniczek!!!!:loveu::loveu: No ale dostał tylko do kubelka swojego kuCiaka:evil_lol: Trzeba troche nastroju porobić :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Śliczne, nastrojowe zdjęcia! Dziewczyny, słyszałyście o tym yorku w schronisku pod Warszawą? Podobno jakiś koleś przywiązał dorosłego yorka pod schronem... :angryy: W tv o tym mówili... a babcia stwierdziła że mój tato powinien po niego jechać ( ja mieszkam 40 km od granicy czesko-polskiej, pod Wrocławiem:evil_lol:) Co się dzieje ze światem...? :-( Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Śliczne, nastrojowe zdjęcia! Dziewczyny, słyszałyście o tym yorku w schronisku pod Warszawą? Podobno jakiś koleś przywiązał dorosłego yorka pod schronem... :angryy: W tv o tym mówili... a babcia stwierdziła że mój tato powinien po niego jechać ( ja mieszkam 40 km od granicy czesko-polskiej, pod Wrocławiem:evil_lol:) Co się dzieje ze światem...? :-( Dobrze chociaz ze przywiazal go kolo schronu a nie w lesie :-( Przeciez mogl go komus oddac napewno by szybko znalazl dom :mad: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Macie jeszcze fotki jako prezent :diabloti: Quote
Karolajnaxx Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ale Jacky słodko wygląda w tym Luckusiowym dresie :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Ale Jacky słodko wygląda w tym Luckusiowym dresie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sie dowiedziałam ze mojej Cioci z Jastrzebia Zdrój urodziły sie 10 dni temu małe mopsiki :loveu: Było ich 7 ale jeden odszedl :( Zostalo 6:loveu: 4 dziewczynki i 2 chlopców :cool3: Jak ja bym je chiała zobaczyć:loveu: Quote
Pimpek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Merry Christmas :p http://i12.tinypic.com/6t0yc08.jpg No,no.... http://i19.tinypic.com/8ebgyut.jpg ...co za podobieństwo :cool3: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Pimpek']Merry Christmas :p http://i12.tinypic.com/6t0yc08.jpg No,no.... http://i19.tinypic.com/8ebgyut.jpg ...co za podobieństwo :cool3: Nawzajem :) No straszne podobieństwo :lol: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Prezent Lucka :diabloti: No i Jacka:diabloti: Quote
Karolajnaxx Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Słodkieee! Ołtarzyk im. yorka Luckiego w przygotowaniu... :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Kincia'] Czy to nie jest słodkie? :loveu: Normalnie uśmiech! Quote
Bewarka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jack starszy więc dostał więcej :evil_lol: śliczniuuuuutkie :loveu: Quote
Kincia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Słodkieee! Ołtarzyk im. yorka Luckiego w przygotowaniu... :evil_lol: Haha:evil_lol::multi::multi: Karolajnaxx napisał(a):Czy to nie jest słodkie? :loveu: Normalnie uśmiech! Nooo:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts